reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
u nas pewnie będzie lać bo pogoda jakaś niewyraźna więc ja za chwilę uciekam kończa sie teletubisie i trzeba się dzieckiem zająć :-D

ja tez kiedys podawalam nie tak dawno bo Wiktoria robiła :tak:ale tyle piszemy ze ciezko znalezc :-D:-D:-D musimy sobie watek jedzeniowy otworzyc i tam podawac przepisy bedzie potem łatwiej znalezc kto jest za?
Joasiu, tu już jest taki wątek: https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/ksiazka-kucharska-mam-co-na-obiad-6559/
możemy tam dorzucać przepisiki. :tak:
Ja jestem jak najbardziej za, bo co dzień zastanawiam się co by tu na obiad zrobić, a od was często natchnienie łapię! :-D

ja tez kiedys podawalam nie tak dawno bo Wiktoria robiła :tak:ale tyle piszemy ze ciezko znalezc :-D:-D:-D musimy sobie watek jedzeniowy otworzyc i tam podawac przepisy bedzie potem łatwiej znalezc kto jest za?
Pomysł rewelacyjny
madziula jak ja to robie to hurtowo nawet z 2 paczek mięsa mielonmego i wpieprzają przez 2 dni aż im sie uszy trzesą :-D:-D:-D ja to wymyśliłam kiedyś jak pracowałam jako młoda dziewczyna w gastronomii żeby sobie dorobić i powiem Wam ,że nic nam sie tak nie sprzedawało jak te naleśniki a teraz ten patent mają w innym barze koło mojej mamy przepis dał im mój kolega z którym pracowaliśmy i nieźle na tym zarabiają :tak::tak::tak:
Jak smaczne i pikantne to nie ma co sie dziwic ,ja lubie jedzonko o konkretnym ,wyrazistym smaku

Joasiu, tu już jest taki wątek: https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/ksiazka-kucharska-mam-co-na-obiad-6559/
możemy tam dorzucać przepisiki. :tak:
Ja jestem jak najbardziej za, bo co dzień zastanawiam się co by tu na obiad zrobić, a od was często natchnienie łapię! :-D
tutaj jest sporo przepisów na ciasta a my piaslybysmy faktycznie przepisy obiadowe :tak:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/pomysl-na-obiad-nasze-przepisy-27308/ a tu tylko nasze bysmy zamieszczaly

Mlenka dzięki za przepisy, mam juz obiad na dzis, tylko jeszcze liste m przesle co ma kupic, bo ja w ta pgode z domu nosa nie wysciubię.

Ty wiesz ,ze ja to zrobie dzisiaj na obiad ,pomysłu mi brakowało,a tu taka nowośc i niespodzianka dla m bo on uwielbia sos czosnkowy,a jak na kurs bhp pojadę to odkażała będę samym oddechem:-D:-D:-D:-D
Mój tez kocha czosnek, ja juz sie nawet przyzwyczailam, bo swojego czasu jak zesmy ciagle pizze zamawiali, to on tylko z sosem czosnkowym.

Świetny pomysł!!!!!!!!!!!!!!

No to nawet wiem gdzie ta sol dostane w EDEKA :-):-):-)
dziekuje za fotke
Nie za ma co, jeszcze tylko jak ja juz znadziesz, to powiedz le kosztuje, bo ja to ja za darmo dostaje a dokupic bym musiala, bo jest rewelacyjna, ja to juz zadnego proszku do bialego nie uzywam, Jak jest cos bardzo zaplamione, brudne, czy cusm, to jesli mozna namaczam w tej soli we wrzatku, a jak nie, to w letniej, pozniej razem z ta woda do pralki pranie i dosypuje jescze soli do prania, wszystko schodzi!!!

Piotruś poszedł spać. Umęczony jest bidulek choróbskiem :-( Na szczęście kolejnych kupek nie było, ale i tak o 14.00 idziemy do naszej pediatry - zobaczymy co powie. :tak:
Idę się trochę ogarnąć, bo nawet umyć się jeszcze nie zdążyłam :zawstydzona/y:
Jak zrobię kawkę to wpadnę zobaczyć co u was. :-)
Oj Myszka, przykro mi strasznie, jakby co to wolaj u dokturki masc robiona w aptece na recepte na odparzenia, no jest swietna, 5zł u nas kosztuje!!! Wyleczy najgorsze odparzenie w jedna noc!!!

reklama
aa własnie przyszedł kurier słuchajcie zamówiłam kubek ze zdjęciem małej dla Leszka jako dodatek do prezentu i wyszedł cudnie już wiem jaki prezent dostaną dziadkowie w przyszłym roku kubeczek 20 zł ale warto a tatuś dostanie go do pracy :-D:-D

Do góry