reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Super prezent a ten usmieszek:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
madziulanatasza
Fanka BB :)
ale odjazdowe ,świetne po prostu
boziu wciągnełyście mnie dziś ,ze odejść nie mogę ,a robota w lesie,wygońcie mnie

Makunga
Hehehe no ja właśnie taka jestem, że duuuużo pytam jak czegoś nie wiem :-) Wolę się upewnićHmmm,nigdy by mi nie przyszło do głowy żeby o to pytać ,zajrzałam w google i myśle ,ze jak sobie raz na jakiś czas dodasz troszkę do kawy to nic nie będzie ,ale oczywiście zrób jak uważasz ,najlepiej sama sobie poczytaj i wyrób zdanie,ja jak byłam w ciąży jadałam dania z cynamonem![]()

Agnieszka&Emily
No to dobrze ze duzo pytasz jak czegos nie wiesz tak powinno bycHehehe no ja właśnie taka jestem, że duuuużo pytam jak czegoś nie wiem :-) Wolę się upewnićPozdrawiam.

Makunga
Zazwyczaj tak, ale uwierz mi czasem to dla innych może być męczące, zwłaszcza dla mojego męża heheeheheNo to dobrze ze duzo pytasz jak czegos nie wiesz tak powinno byc![]()

Agnieszka&Emily
No to chyba wszytkie mamy cos wspolnego bo ja tez nie umiem sie z wami roztacmadziula ja mam to samo odejść nie moge tylko muszę Leny pilnowac bo posuwa na czterech po mieszkaniu![]()

śliczny

a jak można znaleź nasz wątek kulinarny taki tylko nasz?
reklama
Agnieszka&Emily
ale ja tez tak mialam w ciazy ze wszystkich do okola pytalam cos czego nie wiedzialam:-):-) lepiej byc pewnym i miec spokojna glowe niz sie potem glowic nad problemem:-):-) a mojego m tez zawsze meczylam pytaniami chociaz on mniej pojecial mial niz jaZazwyczaj tak, ale uwierz mi czasem to dla innych może być męczące, zwłaszcza dla mojego męża heheehehe![]()

Podziel się: