reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dziekuje Zajaczku za troske. W dodatku chyba musze dac wypowiedzenie w pracy bo nie dostane juz dluzszego urlopu teraz wlasnie mija 4 tydz. (tylko 2 pierwsze tyg mialam platne). Zdrowie najwazniejsze.

dziwne z tym twoim urlopie, przeciez przysluguje ci chyba chorobowe (szczerze nie wiem na 100% jak to jest w Polsce)

reklama
Kingus nie wiem czy dostalam jakis antybiotyk (jednorazowo) bo bylam pod narkoza a potem nic juz nie dostalam.Zobaczymy co powie lekarz jutro..
No właśnie bo trzeba pilnować, żeby dali antybiotyk do domu(żeby nie było jakiegoś stanu zapalnego). Ja dostałam chyba na 7 dni.

Kingus moja kolezanka chodzila tu w UK i mowila ze jest super, po pierwszych zajeciach czula sie jak po fitness :-)
Zajęcia trwają 2 godziny- jedna to wykłady a druga ćwiczenia ;-);-)

Kingus nie wiem czy dostalam jakis antybiotyk (jednorazowo) bo bylam pod narkoza a potem nic juz nie dostalam.Zobaczymy co powie lekarz jutro.

Zajaczku u mnie to troche skomplikowane bo ja bylam na urlopie w Polsce zeby zrobic ten zabieg. (Na stale jestesmy w UK). I szczerze mowiac nie sadzilam ze to tak sie przeciagnie myslalam ze tydz mi wystarczy na dojscie do siebie. A szczerze mowiac ja nawet nie wiem jak oni tutaj traktuja zwolnienia lekarskie. Czy wogole bym dostala. Nie mam pojecia.

1. wydaje mi sie ze powinnas dostac cos przeciwzapalnego

2. w UK idziesz do GP mowisz ze mials zabieg i wydaja ci zwolnienie (zielony formularz) ktory zabierasz do pracy, bez gadania masz urlop chorobowy, zalezy od firmy najprawdopodobniej nie zaplaca ci za pierwsze 3 dni zwolnienia. Ja po mojej ostatniej operacji w listopadzie dostalam 1 tydz. a ze nie czulam sie w 100% poprosilam w szitalu o nastepny tydzien, zero problemu.

Jaki grzeczny ;-);-);-)

Zapisałam się do szkoły rodzenia :-D:-D:-D
a pewnie ze grzeczny!! kupilam mu herbatki owocowe z liptona mniam!! i rano zamiast kawki jest herbatka truskawkowa:-D
ale fajnie ze sie tam zapisalas! ja tez sie zapisze:tak:kiedys.....
Marzenko jak robisz zupkę kalafiorowa daj proszę przepis
eh kochana w sumie robie jak każdą inną zupkę, a musze przyznac ze co jak co ale zupy robie pyszne:-D sos to mi czasem i z torebki nie wyjdzie hahaha ale zupa zawsze jest pyszna!! ( i nigdy z torebki):-D wiec tak:

wstawiam skrzydelka i wsypuje warzywko, dodaje warzywa- marcewke, pietruszke i seler.. jak beda na wpol miekke wsypuje ziemniaczki, i jak ziemniaczki juz beda prawie miekkkie to wrzucam kalafior.... potem dodaje smietane i dorzucam groszku zielonego i natke pietruszki do smaczku!! mniam!! a czasami koperek jeszcze na sam koniec dorzuce!!:tak::-)

wogole to ide dzisiaj na rozmowe o prace znowu hehe, a potem do fryzjera :-D i potem do promotora:baffled:

buziolki :**

U mnie chyba zaczyna sie moja FANTASTYCZNA alergia :wściekła/y: obudzilam sie z zapchanym nosem i opuchnieta twarza, bardzo atrakcyjny widok :szok: W dodatku oczekuje dzis wrednej a mnie wciaz cycki bola, ale ze temp. poleciala w dol NAPEWNO SIE POJAWI. Oby w terminie bo nie chce sie meczyc na urlopie.

reklama
Marzenixx powal ich na lopatki, powodzenia.

Co robisz z wlosami???? Jakas wielka zniana? Mnie kusi by sie zrobic sie na delikatna bladi.
niestety nie moge sobie pozwolic na wielka zmiane bo mnie mąż do domu nie wpusci:-D:-D poprostu farbuje na brązik i podetne koncowki, juz mam tak wyplowiale ze hej, nie farbowalam od lutego zeby mi zszedl troche ten ciemny braz zeby zrobic ciut jasniejszy odcien:tak:
a co do pracy, to szczerze nie pali mi sie do niej, to jest firma gdzie czesto zmieniaja pracownikow, tzn sprzedawcow, nie wiem jak z kierownikami, ale ide bo musze chodzic na rozmowy zeby z wprawy nie wyjsc :tak:
To ja sie dzis przejde bo mam GP 5 min od domu i zobacze. Dobrze by bylo bo pieniadze zawsze sie przydadza.
Marzenixx trzymam kciuki za rozmowe :))))))))))
nie dziekuje:-) i tobie rowniez zycze pomyslnego zalatwienia sprawy;-)

Do góry