reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no proszę to my tu wszystkie uzależnione:-D:-D:-D
dowikluś jak wyrabiasz w domku ze swoim M na urlopie????????????????
Nie wyrabiam:-D:-D:-D:-D
Wkurza mnie na maksa:szok::-DNo ale chociaz czasami troche pomaga;-)
Dzisiaj bylismy razem na zakupach i jak ja sprzatałam to obrał dziewczynkom wszystko na zupke:szok::szok::szok:A to juz postep z Jego strony

ale jestem wkurzona
kupiłam na allegro prezent dla mojego chrzesniaka na urodziny i dałam adres do nich żeby wysłali kurierem mineło 3 dni od wpłaty zero odp. na maile nawet a oczywiście kuriera nie było u nich :wściekła/y:

ale jestem wkurzona
kupiłam na allegro prezent dla mojego chrzesniaka na urodziny i dałam adres do nich żeby wysłali kurierem mineło 3 dni od wpłaty zero odp. na maile nawet a oczywiście kuriera nie było u nich :wściekła/y:
Jeśli masz nr przesyłki to zadzwoń do kuriera to powiedzą Ci gdzie jest przesyłka. A jeśli nr nie masz to zadzwon do tego od którego kupiłaś. Ja zawsze biorę nr to przynajmniej kurier mnie nie zaskoczy ;-)

ale jestem wkurzona
A robiłas przelew przez internet??
Bo jak przez poczte to mogły jeszcze nie wplynac Im na konto
Ale tak swoje droga to na maila powinni odpisywac
Moze sprobujesz zadzwonic do Nich

to jest właśnie jedyny minus zakupów przez neta:sorry:
a mój adam chyba chce opierdziel dostać ode mnie dzisiaj lekcje skończył o 12.30 i jeszcze do domu nie doszedł:angry:

reklama
kuźwa dzwonię do tego sprzedawcy z allegro juz od rana i nic albo nikt nie odbiera albo rozłacza się :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normalnie cholera mnie trafi tam dzieciak czeka na obiecany prezent a Ci sobie jaja robią kurier to na drugi dzień już jest a oni gwarantują 24h po wpłacie kasy

Do góry