reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wróciliśmy od lekarza.
Piotruś oprócz biegunki ma jeszcze zapalenie gardła :baffled:
Dostaliśmy antybiotyk, elektrolity, probiotyki. :sorry:
Pani doktor stwierdziła, że Piotruś ma swój stały zestaw chorób. Bo tak to z nim jest - albo biegunka, albo gardło, no chyba że jedno z drugim za jednym zamachem :wściekła/y:
Idę gotować obiadek.
Miłego popołudnia. :-)
oby szybko mu przeszło :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Wróciliśmy od lekarza.
Piotruś oprócz biegunki ma jeszcze zapalenie gardła :baffled:
Dostaliśmy antybiotyk, elektrolity, probiotyki. :sorry:
Pani doktor stwierdziła, że Piotruś ma swój stały zestaw chorób. Bo tak to z nim jest - albo biegunka, albo gardło, no chyba że jedno z drugim za jednym zamachem :wściekła/y:
Idę gotować obiadek.
Miłego popołudnia. :-)
Leki są to teraz już z górki pójdzie i szybciuchno wyzdrowieje:-D:-D:-DMyszunia coś sie mi obiło o uszy/oczy ,że mandat dostałaś ,a punkty karne też?ile?za co cie zatrzymali?

Oliwka odzyskał dobry humor :tak::tak::tak::tak::tak: wariujemy ona z gołym tyłkiem sobie lezy jak królowa i mi podstawia nogi zebym powąchała i krzyczy beee ze niby smierdziuchy i się smieje na calego :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Leki są to teraz już z górki pójdzie i szybciuchno wyzdrowieje:-D:-D:-DMyszunia coś sie mi obiło o uszy/oczy ,że mandat dostałaś ,a punkty karne też?ile?za co cie zatrzymali?
I owszem, dostałam. :baffled: Nie zatrzymali mnie, tylko radar mnie sfotografował gdzieś w trasie :baffled: Dobrze, że nie w Łodzi, bo tu czasem naprawdę potrafię piratować jak mnie ktoś wkurzy :-p Dostałam 4 punkty i 100zł (miało być 200, ale pan dał się przekonać na niższy mandat!) :-D

reklama
Witam nowe mamy:-)

ja znów troche popakowałam teściowa-jutro w sumie musi byc wszystko spakowane więc muze se uwinąc, bo jutro po meble przyjada....:confused2: wogóle bez sensu że to ja o tym myśle a nie ona.. ale cóż..:confused2:

ja tam wole ją spakowac i miec z głowy żeby mi juz tutaj nie miała żadnych swoich rzeczy:tak::tak::tak:

a zupe w koncu zrobiłam koperkową- bo nie było już wiecej botwinki wiec olałam i kupiłam wiecej koprerku i zrobiłam koperkową, a potem bezie spaghetti ale to jak m wróci, czyli po 18... ide dalej ich pakowac:-D

Do góry