reklama
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
U mnie to samo. Tyle co Dominik usnal Mateusz splakany wstal. Balam sie ze cos sie stalo ale to chyba dalej ta goraczkaMoja Mycha sama juz wstała ale cos nie ma za najlepszego humoru![]()

oby szybko mu przeszłoWróciliśmy od lekarza.
Piotruś oprócz biegunki ma jeszcze zapalenie gardła
Dostaliśmy antybiotyk, elektrolity, probiotyki.
Pani doktor stwierdziła, że Piotruś ma swój stały zestaw chorób. Bo tak to z nim jest - albo biegunka, albo gardło, no chyba że jedno z drugim za jednym zamachem
Idę gotować obiadek.
Miłego popołudnia. :-)

madziulanatasza
Fanka BB :)
Jak to co-łatymalnika co te krowy maja w sobie takiego że podbiły Twoje serce?![]()

madziulanatasza
Leki są to teraz już z górki pójdzie i szybciuchno wyzdrowiejeWróciliśmy od lekarza.
Piotruś oprócz biegunki ma jeszcze zapalenie gardła
Dostaliśmy antybiotyk, elektrolity, probiotyki.
Pani doktor stwierdziła, że Piotruś ma swój stały zestaw chorób. Bo tak to z nim jest - albo biegunka, albo gardło, no chyba że jedno z drugim za jednym zamachem
Idę gotować obiadek.
Miłego popołudnia. :-)

Joanna73
uzależniona od BB
Halo Malinka jestes bo mam pytanie odnosnie kotletow kapuscianych moze byc młoda kapusta ? bo mam zamiar jutro zrobic
I owszem, dostałam.Leki są to teraz już z górki pójdzie i szybciuchno wyzdrowiejeMyszunia coś sie mi obiło o uszy/oczy ,że mandat dostałaś ,a punkty karne też?ile?za co cie zatrzymali?

madziulanatasza
Dzieci uwielbiają takie wariacjeOliwka odzyskał dobry humorwariujemy ona z gołym tyłkiem sobie lezy jak królowa i mi podstawia nogi zebym powąchała i krzyczy beee ze niby smierdziuchy i się smieje na calego
![]()

reklama
medeuska
październikowa mama'09
Witam nowe mamy:-)
ja znów troche popakowałam teściowa-jutro w sumie musi byc wszystko spakowane więc muze se uwinąc, bo jutro po meble przyjada....
wogóle bez sensu że to ja o tym myśle a nie ona.. ale cóż..
ja tam wole ją spakowac i miec z głowy żeby mi juz tutaj nie miała żadnych swoich rzeczy

a zupe w koncu zrobiłam koperkową- bo nie było już wiecej botwinki wiec olałam i kupiłam wiecej koprerku i zrobiłam koperkową, a potem bezie spaghetti ale to jak m wróci, czyli po 18... ide dalej ich pakowac
ja znów troche popakowałam teściowa-jutro w sumie musi byc wszystko spakowane więc muze se uwinąc, bo jutro po meble przyjada....

ja tam wole ją spakowac i miec z głowy żeby mi juz tutaj nie miała żadnych swoich rzeczy

a zupe w koncu zrobiłam koperkową- bo nie było już wiecej botwinki wiec olałam i kupiłam wiecej koprerku i zrobiłam koperkową, a potem bezie spaghetti ale to jak m wróci, czyli po 18... ide dalej ich pakowac

Podziel się: