reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

kochane moje ja do was z pytaniem i prosba o pomoc

Jak juz wiecie staram sie o malenstwo juz 2 lata w tym cyklu dostalam znowu regolarnie okres a bylo to 20 maja i problem polega na tym ze ze mna dzieje sie cos niedobrego jajniki i krzyrz mnie tak napieprzaja ze nie moge i dotego plamie na zielono brazowo to napewno nie okres bo mam miec dopiero za 2 tyg boje sie ze jestem w ciazy a o tym nie wiem i ze to plamienie to cos w rodzaju poronienia bo to nie jest normalne w srodku cyklu takie cos doradzcie cos bo sie zastanawiam czy nie jechac do szpitala

reklama
hm....a skad wiedzialas ze to ja??//
Po psedonimi szkolnym:-):-)
Cześć dziewczynki :tak:
nawet nie mam jak teraz nadrobic zaleglosci ktore zrobilyscie mi od wczoraj !!!! :eek: i sie do tego stresuje bo mam za 20 min narade i mam spisac protokol .... a ja dyslektyk i bo je sie ze bykow narobie! :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: .. ehh.. zycie!
wczoraj bylam u promotora ... dooopek jeden!!!! na 100% nie NIE bronie w czerwcu lipiec pod wielkiem ????? i na 50% bedzie to wrzesien bo pan promotor tak w rozdjazdach!!!! :wściekła/y: kuźwa no!
wziął prace do szczytania i popatrzyl na nia tak przy nas ... dogadalismy sie co tam jeszcze powinno być i obiecalysmy ze w ciagu tygodnia dostanie ostateczna wersje pracy... wiec chyba będę zajęta! :eek::eek::eek:
sorry ze tak o sobie.. ;-) dobra wypije herbatke i lece!!! :confused2:
Znam te przejścia z promotorem z autopsji, tzn. ja tez mam problemy z moim promotorem. Powiedział, że nie pwpisze nam zaliczeń w indeks dopóki nie oddamy całej pracy (semestr się kończy 16 czerwca więc do 16 mam oddać całą pracę, a on wyjeżdża teraz w sobotę na tydzień na wczasy...) także ja musze mu w przyszłym tygodsniu oddać całą pracę, żeby on zaraz po powrocie przeczytał tą pracę i zaakceptował, ale mam nadzieję, że uda mi się zdążyć, zresztą musi się udać:-)
wogole to ide dzisiaj na rozmowe o prace znowu hehe, a potem do fryzjera :-D i potem do promotora:baffled:

buziolki :**
To jednym słowem pracowity dzień, daj znać po rozmowie, jak poszło:-)
Ja dzisiaj byłam u kosmetyczki, mam zrobione piękne paznokcie u rączek i nóżek, więc na rocznicę (w niedzielę) będę gwiazda, muszę tylko jakieś ładne uubranko sobie wynaleźć w szafie, no i najgorsze - kupić podarek dla mojego mena:-)
Trzymam kciuki za rozmowę, za fantastyczną fryzurę i żeby promotor był zadowolony;-);-)

A to my dziś- 21 tc
Piękny brzusio, teraz pewnie zacznie szybko rosnąć i już nie będzia taki mały, ale to fajnie:-)
mam bete:-):-):-)

711mIU/ml
Super:-) Już przestań się zamartwiać, chociaż wiem, że to łatwo powiedzieć, ale zobaczysz wszystko będzie dobrze, tylko musisz o was dbać:-)

Ja też chcę mieć dwie kredeczki na teście....

Witam
Jestem orleańską dziewicą i mam nie równo pod sufitem. Czy mogłabym się do was przyłączyć czy raczej nie pasuję????

No wlasnie tez kurcze sie nad tym zastanawiam testu nie mam w domu wienc dupa zbita bo apteki juz pozamykali ale kurcze ja sie tak fatalnie czuje ze sama nie wiem co mam robic?

Martynko biorę luteine 2x po 50mg ale tylko do jutra mam brać
tyle ze w tym jajniku miałam jeszcze drugi pęcherzyk co w tamtą środę miał 17mm ale wątpie żeby teraz pękł

Dlaczego tylko do jutra bierzesz? wydaje mi się że dopóki nie zatestujesz nie powinnaś odstawić!?

Ja mam brać duphaston dotąd aż nie sprawdze czy się udało!
ja tez bym brala dopoki nie przyjdzie @ - zreszta takie mialam teraz zalecenie gina i na innym forum tak dziewczyny tez mowily. Jezeli tylko podejrzewasz, ze jestes w ciazy to bierz caly czas bo przerwanie spowoduje spadek progesteronu nagle i wtedy mozesz nie zafasolkowac...
ja przez ostatnie dwa cykle bralam az do pojawienia sie @

martynko ja tak przepraszam ze tylko o sobie kochana nie przejmuj sie iui musi sie powisc bedzie dobrze zobaczysz trzymam mocno kciuki :)

Gosiu piekna betka i nie przejmoj sie kochana na nastepnym usg napewno juz uslyszysz serduszko maluszka pozdrawiam::)

reklama
Do góry