wczoraj bylam u promotora ... dooopek jeden!!!! na 100% nie NIE bronie w czerwcu lipiec pod wielkiem ????? i na 50% bedzie to wrzesien
ale Cie w konia zrobil!!powiedz mu,ze na wrzesien masz inne plany,bedziesz w ciazy!!
super!ja tez chce!mam tylko maly problem: nie jestem w ciazy:-

-(
w UK idziesz do GP mowisz ze mials zabieg i wydaja ci zwolnienie (zielony formularz) ktory zabierasz do pracy, bez gadania masz urlop chorobowy, zalezy od firmy najprawdopodobniej nie zaplaca ci za pierwsze 3 dni zwolnienia. Ja po mojej ostatniej operacji w listopadzie dostalam 1 tydz. a ze nie czulam sie w 100% poprosilam w szitalu o nastepny tydzien, zero problemu.
Mari,zrob jak Ci Olesia radzi.Nie dosc,ze cierpisz,to masz sie jeszcze z pracy zwalniac??A niby dlaczego...a co do zdrowka,to zapytaj jutro o ten antybiotyk,bo to niewesolo wyglada.
U mnie chyba zaczyna sie moja FANTASTYCZNA alergia

obudzilam sie z zapchanym nosem i opuchnieta twarza, bardzo atrakcyjny widok

W dodatku oczekuje dzis wrednej a mnie wciaz cycki bola, ale ze temp. poleciala w dol NAPEWNO SIE POJAWI. Oby w terminie bo nie chce sie meczyc na urlopie.
na co masz alergie,ze az Ci buzia puchnie?
Fajniusi,oj fajniusi,takim to sie tylko chwalic na ulicy
Co do pracy tez jestem podejrzliwa co do miejsca gdzie sie czesto zmienia ekipa.
u nas w robocie pracownik wytrzymuje srednio 2-3 lata,pozniej wymieka psychicznie przez nasza "przyjazna atmosfere",a srednia wieku to 24 lata,bo mlodziakami latwiej rzadzic...
no Zajac!Ja Cie przywoluje do porzadku!!Masz grzecznie czekac na meza,a nie zabawiac sie z brudnymi facetami...

Agniesiak ciebie nie mam na nk?
Nektrynka-Kamila B.
Jeszcze ktoś o kim zapomniałam?!
Eve84-Ewa B.
Karola.De-Karolina D.
Zaniepokojona-Bernadka K.
Przyszla Mamusia-Ola W.
a mnie dziś od rano brzuch boli kurde i jajnik ten z którego była owulacja... zaczynam się bać... ?!
GOSIU GRATULUJĘ!
nie boj sie,bedzie dobrze,trzymamy kciuki!kiedy idziesz na bete??
myslisz ze dobry?? bo cholera wie jak oni to licza...
normy to ciaza 2-3 tydzen 101-4870
a mnie na suwaczku wychodzi 5 tc... a od zaplodnienia jest jakies 20 dni
super!!Gosia,wszystko jest ok.Na 100% wynik jest podany w tygodniach ciazy,czyli od zaplodnienia!!Wiec idealnie prawie 3 tydz.
kochane moje ja do was z pytaniem i prosba o pomoc
Jak juz wiecie staram sie o malenstwo juz 2 lata w tym cyklu dostalam znowu regolarnie okres a bylo to 20 maja i problem polega na tym ze ze mna dzieje sie cos niedobrego jajniki i krzyrz mnie tak napieprzaja ze nie moge i dotego plamie na zielono brazowo to napewno nie okres bo mam miec dopiero za 2 tyg boje sie ze jestem w ciazy a o tym nie wiem i ze to plamienie to cos w rodzaju poronienia bo to nie jest normalne w srodku cyklu takie cos doradzcie cos bo sie zastanawiam czy nie jechac do szpitala
nie wiem czy to ciaza??raczej jakies zapalenie.ten zielony kolor jest niepokojacy,zglos sie do lekarza!!
Witam
Jestem orleańską dziewicą i mam nie równo pod sufitem. Czy mogłabym się do was przyłączyć czy raczej nie pasuję????
witam!
u nas jest nierowny sufit,wiec pieknie sie wpasujesz
Nie dała mi więc nie wiem nic. Ale jak wczoraj ją kroili to najprędzej jutro ją wypuszczą. Bo po 3 dniach pobytu chorego NFZ zwraca koszty leczenia.
cholercia,to nic nie wiemy...pozostaje czekac,az sama Kropeczka sie odezwie.
Pomocy
jedziemy do znajomych i oni zaczeli sie rowniez starac o dzidzie postanowilam zrobic jej maly prezencik: pare testow owul.+termometr+wykresy(tabelki)+test ciazowy. Dolacze do tego kilka niezbednych informacji (wydaje mi sie, ze jest kompletnie zielona) ale tu pojawia sie maly problem ja mam tabeli w Fahrenheitach a term. mam w Celcjuszach, szukam i szukam i nie moge znalesc tabeli w C.
co to jest czart??
no wlasnie?