reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ej kochana też cię przylukałam... dzięki za zaproszenie...a ty nie babcia tylko niedługo drugi raz mamusia!:-):tak:
taaa mamusia............ja jestem po rozwodzie,.....moj tez rozwodnik i on ma dwie corki 20 i 18 lat wiec szybciej chyba bede przyszywana babcia...hihihihi...no chybaze moja folera 15 lat ich wyprzedzi.......

no wlasnie.....juz jakies krecone kłaczki z podłogi sprzatam i na przescieradle jakies plamki dziwne sa....:szok:takze kto wie co i jak.........:zawstydzona/y:............mam kolezanke w moim wieku juz od 2 lat jest babcia

reklama
Do góry