reklama
Nektarynka
Dzięki Słońce:-)
Wikula ale z ciebie laska! Dziekuję ża zaproszenie własnie cię oglądam!
Dobra, dobra:-) Ja w komentarzu pod twoim zdjęciem ślubnym wyraziłam opinię na twój temat, ale się powtórzę - laska z Ciebie naprawdę:-)
HankaM
Fanka BB :)
Hanka niekracz zabardzo bo juz raz wozek blizniaczy mialam w plamach kupowac.......
Kochana średnia wieku nam się teraz zaczyna obniżać bo moje pokolenie postawiło na kariere i sie niż demograficzny zrobił.
Uświadom młodego że może się bzykać ale tylko i wyłącznie z Durexem
martyna222
udało się ! :)
Dzięki Wikula!
Zamykam już do jutra!PA
Zamykam już do jutra!PA
Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
uuu,niedobrze,moze jakies testy alergiczne powinnas zrobic?w Polsce mialam na lipy a tu nie mam pojecia, puchnie ale tylko rano jakby po nocy
przepraszam, za zamieszanie niestety przez pomylke uzylam zpolszczonego ankielskiego slowa, ale jest mi glupio
PRZEPRASZAM
co do karty obserwacji,na eprogramy mozna sciagnac program karta 3.3. jest po polsku,bezplatny,pokazuje w Celsjusza,szybciutko sie sciaga i mozna wydrukowac czyste karty,bo sprawdzilam
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
co do karty obserwacji,na eprogramy mozna sciagnac program karta 3.3. jest po polsku,bezplatny,pokazuje w Celsjusza,szybciutko sie sciaga i mozna wydrukowac czyste karty,bo sprawdzilam
kurde wyskakuje mi jakis blad w pobraniu pliku

Betka85
no to cię czeka ekstremalne zadaniesorry dziewuszki ale musze nauczyc moją siore statystyki w biznesie przez gg

reklama
Nektarynka
kochana kazdy wykres mozesz kliknac prawym zapisz jako i zapisan na dysku a potem druknac.. a w tej karcie to musisz wprowadzic dane a potem druknac.. wiec szybciej poszukac w necie n a FF jakies wykresy w celciuszach i zapisac i druknac..a nie wiesz, skad moge sobie cos takiego wydrukowac?
osoatnio sie napilam i co.. nie moglam.. padłam.. po weseluPij, pij będziesz łatwiejsza:-)
kurde wyskakuje mi jakis blad w pobraniu pliku![]()
http://w.download.idg.pl/fannef/b88...c97f/vol2/w95/osobiste/karta/3.3/karta3.3.exe
w link kliknij i ci sie zapisze
Podziel się: