reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hanka niekracz zabardzo bo juz raz wozek blizniaczy mialam w plamach kupowac.......

Kochana średnia wieku nam się teraz zaczyna obniżać bo moje pokolenie postawiło na kariere i sie niż demograficzny zrobił.

Uświadom młodego że może się bzykać ale tylko i wyłącznie z Durexem

w Polsce mialam na lipy a tu nie mam pojecia, puchnie ale tylko rano jakby po nocy

przepraszam, za zamieszanie niestety przez pomylke uzylam zpolszczonego ankielskiego slowa, ale jest mi glupio :baffled:
PRZEPRASZAM
uuu,niedobrze,moze jakies testy alergiczne powinnas zrobic?
co do karty obserwacji,na eprogramy mozna sciagnac program karta 3.3. jest po polsku,bezplatny,pokazuje w Celsjusza,szybciutko sie sciaga i mozna wydrukowac czyste karty,bo sprawdzilam

reklama
a nie wiesz, skad moge sobie cos takiego wydrukowac?
kochana kazdy wykres mozesz kliknac prawym zapisz jako i zapisan na dysku a potem druknac.. a w tej karcie to musisz wprowadzic dane a potem druknac.. wiec szybciej poszukac w necie n a FF jakies wykresy w celciuszach i zapisac i druknac..
Pij, pij będziesz łatwiejsza:-)
osoatnio sie napilam i co.. nie moglam.. padłam.. po weselu
kurde wyskakuje mi jakis blad w pobraniu pliku :no:

http://w.download.idg.pl/fannef/b88...c97f/vol2/w95/osobiste/karta/3.3/karta3.3.exe
w link kliknij i ci sie zapisze

Do góry