reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Kochana

To nawet leki nie musza byc. Tempka sie czasem zmienia z cyklu na cykl wiec nie masz sie czym przejmowac. Ja czasem mam dziwnie wysoka na przyklad

Leki na migrene raczej nic z tym wspolnego nie maja. Raczej wahania hormonow, stres, przemeczenie itd. U Ciebie wahanie nie jest duze: z 36.6 na 36.4 jest statystycznie prawie takie samo wiec sie nie ma czym przejmowac
wielkie dzieki :-) pytam raczej z ciekawosci...wiem,ze wahania hormonow,stres,przemeczenie,itd.wplywaja na migrene,wiec w jakis sposob jest to wszystko powiazane,a leki napewno podnosza cisnienie tetnicze (sama sprawdzilam),mimo iz nie jest to opisane w ulotce.
Wszystko jednak wskazuje na to,ze ten cykl jest po prostu troche inny...
ale dziekuje za cenne informacje :tak:

Mam zonka z moim cyklem znowu...w poprzednim mialam owu w 16dc,a teraz znow sie pokielbasilo,bo wyglada na to,ze jestem w 21dc,a owu jeszcze nie bylo.Moze Ty Kroptusiu powiesz mi,czy dobrze odczytuje
jesli jutro pojdzie w gore tempka to znaczy ze wczoraj byla owu ale dzis jeszcze tego nie moge stwierdzic.. po prostu jeszcze nic z tego nie wynika... jak juz owu pojawi sie to dopiero 3 dni potem mozna stwierdzic ze byla.. ja juz moge stwierdzic ze na bank 2 dni temu mialam lub tez 3 jak to doktorek twierdzi:)

a propo w tym programie mozesz dac na drukuj i potem zamiast na drukuj to na pogdląd i mozesz zapisac wykresik nizeli robic zrzuty ekranu.. tak na przyszlosc..

jesli jutro pojdzie w gore tempka to znaczy ze wczoraj byla owu ale dzis jeszcze tego nie moge stwierdzic.. po prostu jeszcze nic z tego nie wynika... jak juz owu pojawi sie to dopiero 3 dni potem mozna stwierdzic ze byla.. ja juz moge stwierdzic ze na bank 2 dni temu mialam lub tez 3 jak to doktorek twierdzi:)

a propo w tym programie mozesz dac na drukuj i potem zamiast na drukuj to na pogdląd i mozesz zapisac wykresik nizeli robic zrzuty ekranu.. tak na przyszlosc..
dzieki :-)
a z tym zapisywaniem,to glupia baba jestem,bo robilam printscreen,zeby zapisac,bo nie wiedzalam jak :-p
dobra spadam,bo moj M jakis naburmuszony lata :eek:

Gosia ma fasoleczkę:-)
Opowiadaj jak na wczasach było!!!????

Gosia gratuluję! Spokojnej ciąży życzę! Nikt więcej???:baffled::baffled::baffled:

Na wczasach fajnie, ale w sumie nudno. Jak ktoś lubi 31-35 stopni i leżenie przy basenie to polecam. Ja myślałam,że moja córcia będzie w raju a ona ma mój charakter i nie umie usiedzieć na tyłku. Szybko znudziło jej się 5 basenów i się nie miała co robić. Za to odkryłam,że jest królową parkietu, bo jako ostatnia schodziła ze sceny na dyskotekach dla maluchów:tak:
Zdecydowanie za rok jedziemy autem i to będzie objazdówka po kilku krajach.

reklama
Dobry wierzór:-)
Luteina jest na wywołanie @ ale na ulotce pisze, że leczy się nią bezpłodność. Dacie radę mi to wytłumaczyć????

Do góry