dzieki....zaraz popatrze co by mnie moj synus niewyprzedził....hihihelektroniczne programy tam jest programik,jak go sciagniesz,to mozesz drukowac albo puste karty,albo juz z wypelnionym wykresem.Wyglada on jak ten,co wkleilam w posta
reklama
Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
wielkie dzieki :-) pytam raczej z ciekawosci...wiem,ze wahania hormonow,stres,przemeczenie,itd.wplywaja na migrene,wiec w jakis sposob jest to wszystko powiazane,a leki napewno podnosza cisnienie tetnicze (sama sprawdzilam),mimo iz nie jest to opisane w ulotce.Kochana
To nawet leki nie musza byc. Tempka sie czasem zmienia z cyklu na cykl wiec nie masz sie czym przejmowac. Ja czasem mam dziwnie wysoka na przyklad
Leki na migrene raczej nic z tym wspolnego nie maja. Raczej wahania hormonow, stres, przemeczenie itd. U Ciebie wahanie nie jest duze: z 36.6 na 36.4 jest statystycznie prawie takie samo wiec sie nie ma czym przejmowac
Wszystko jednak wskazuje na to,ze ten cykl jest po prostu troche inny...
ale dziekuje za cenne informacje

Szafirek83
no wlasnie!ale powiem Ci ciekawostke,ze mojemu tacie rodzily sie dzieci i wnuki rok po roku naprzemian,hehee.Moj brat,1 wnuczka,2 wnuczka,a na samym koncu ja :-)dzieki....zaraz popatrze co by mnie moj synus niewyprzedził....hihih
Nektarynka
Fanka BB :)
jesli jutro pojdzie w gore tempka to znaczy ze wczoraj byla owu ale dzis jeszcze tego nie moge stwierdzic.. po prostu jeszcze nic z tego nie wynika... jak juz owu pojawi sie to dopiero 3 dni potem mozna stwierdzic ze byla.. ja juz moge stwierdzic ze na bank 2 dni temu mialam lub tez 3 jak to doktorek twierdziMam zonka z moim cyklem znowu...w poprzednim mialam owu w 16dc,a teraz znow sie pokielbasilo,bo wyglada na to,ze jestem w 21dc,a owu jeszcze nie bylo.Moze Ty Kroptusiu powiesz mi,czy dobrze odczytuje
a propo w tym programie mozesz dac na drukuj i potem zamiast na drukuj to na pogdląd i mozesz zapisac wykresik nizeli robic zrzuty ekranu.. tak na przyszlosc..
Szafirek83
dzieki :-)jesli jutro pojdzie w gore tempka to znaczy ze wczoraj byla owu ale dzis jeszcze tego nie moge stwierdzic.. po prostu jeszcze nic z tego nie wynika... jak juz owu pojawi sie to dopiero 3 dni potem mozna stwierdzic ze byla.. ja juz moge stwierdzic ze na bank 2 dni temu mialam lub tez 3 jak to doktorek twierdzi
a propo w tym programie mozesz dac na drukuj i potem zamiast na drukuj to na pogdląd i mozesz zapisac wykresik nizeli robic zrzuty ekranu.. tak na przyszlosc..
a z tym zapisywaniem,to glupia baba jestem,bo robilam printscreen,zeby zapisac,bo nie wiedzalam jak

dobra spadam,bo moj M jakis naburmuszony lata

moj ex wlasnie zalatwił mojemu kamilowi kolejnego brata albo siostre ...ma sie urodzic w sierpniuno wlasnie!ale powiem Ci ciekawostke,ze mojemu tacie rodzily sie dzieci i wnuki rok po roku naprzemian,hehee.Moj brat,1 wnuczka,2 wnuczka,a na samym koncu ja :-)
Loree
Fanka BB :)
Gosia ma fasoleczkę:-)
Opowiadaj jak na wczasach było!!!????
Gosia gratuluję! Spokojnej ciąży życzę! Nikt więcej???

Na wczasach fajnie, ale w sumie nudno. Jak ktoś lubi 31-35 stopni i leżenie przy basenie to polecam. Ja myślałam,że moja córcia będzie w raju a ona ma mój charakter i nie umie usiedzieć na tyłku. Szybko znudziło jej się 5 basenów i się nie miała co robić. Za to odkryłam,że jest królową parkietu, bo jako ostatnia schodziła ze sceny na dyskotekach dla maluchów

Zdecydowanie za rok jedziemy autem i to będzie objazdówka po kilku krajach.
reklama
Podziel się: