reklama
Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
to dziwne,bo mi sie sciagnelo w minkurde wyskakuje mi jakis blad w pobraniu pliku![]()
Hey Dziewczynki,
Wpadlam na sekund piec bo potrzebuje pilnie szybko odpowiedzi, potem poczytam co u Was i ktora sie mi wpisala na n-k bo zglupialam dzis zdeka :-) No zajaca wyczilam od razu, gosie, marzenke hmm inne mi na szczescie napisaly wiadomosc przyszla mamusia, Olcia :-) No ale do rzeczy:
mam okazje zarobic pare grosikow i przepisac prace 120 stron A4 i mam dylemat ile za to wziac?? Ceny na rynku bardzo zroznicowane od 2-3zl/strone biora firmy ktore sie tym zajmuja ale oferuja tysiac innych rzeczy. Jest to brudnopis ale czytelny no i lacznie z wydrukiem?? Nie chce przegiac

Wpadlam na sekund piec bo potrzebuje pilnie szybko odpowiedzi, potem poczytam co u Was i ktora sie mi wpisala na n-k bo zglupialam dzis zdeka :-) No zajaca wyczilam od razu, gosie, marzenke hmm inne mi na szczescie napisaly wiadomosc przyszla mamusia, Olcia :-) No ale do rzeczy:
mam okazje zarobic pare grosikow i przepisac prace 120 stron A4 i mam dylemat ile za to wziac?? Ceny na rynku bardzo zroznicowane od 2-3zl/strone biora firmy ktore sie tym zajmuja ale oferuja tysiac innych rzeczy. Jest to brudnopis ale czytelny no i lacznie z wydrukiem?? Nie chce przegiac

hm......trudno powiedziec....ale te 2 zł.zeby nie bylo krzywdy mozesz wziasc jak z wydrukiemHey Dziewczynki,
mam okazje zarobic pare grosikow i przepisac prace 120 stron A4 i mam dylemat ile za to wziac?? Ceny na rynku bardzo zroznicowane od 2-3zl/strone biora firmy ktore sie tym zajmuja ale oferuja tysiac innych rzeczy. Jest to brudnopis ale czytelny no i lacznie z wydrukiem?? Nie chce przegiac![]()
Szafirek83
nie mam pojeciaHey Dziewczynki,
mam okazje zarobic pare grosikow i przepisac prace 120 stron A4 i mam dylemat ile za to wziac?? Ceny na rynku bardzo zroznicowane od 2-3zl/strone biora firmy ktore sie tym zajmuja ale oferuja tysiac innych rzeczy. Jest to brudnopis ale czytelny no i lacznie z wydrukiem?? Nie chce przegiac![]()

Mam zonka z moim cyklem znowu...w poprzednim mialam owu w 16dc,a teraz znow sie pokielbasilo,bo wyglada na to,ze jestem w 21dc,a owu jeszcze nie bylo.Moze Ty Kroptusiu powiesz mi,czy dobrze odczytuje
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
No z wykresu to owu jeszcze nie bylo
wiem ze gdzies pisalyscie skad wziasc taki wykres,ale niechce mi sie szukac teraz.......moge prosic o ta stronke jeszcze raz???nie mam pojeciapytalam nawet mojego M.On mowi,zebys sobie wyliczyla,ile zajmie Ci to godzin pisania i zeby ustalic jakas stawke godzinowa i zobaczysz ile Ci wyjdzie za strone i czy porownywalnie.
Mam zonka z moim cyklem znowu...w poprzednim mialam owu w 16dc,a teraz znow sie pokielbasilo,bo wyglada na to,ze jestem w 21dc,a owu jeszcze nie bylo.Moze Ty Kroptusiu powiesz mi,czy dobrze odczytuje
Szafirek83
dzieki :-) nie wiedzialam,ze jestes,bo bym od razu walila z pytaniem.Ty i Kroptusia to nasze skarbnice wiedzyNo z wykresu to owu jeszcze nie bylo

a co do temp.to odkad mierze nie mialam nizszej niz 36,60,a w tym cyklu prawie caly czas 36,40,dziwne...nie wiem,czy leki na migrene moga zachwiac temp. bo ostatnio duzo sie ich najadlam.Slyszalas cos moze na ten temat??
Ostatnia edycja:
Szafirek83
elektroniczne programy tam jest programik,jak go sciagniesz,to mozesz drukowac albo puste karty,albo juz z wypelnionym wykresem.Wyglada on jak ten,co wkleilam w postawiem ze gdzies pisalyscie skad wziasc taki wykres,ale niechce mi sie szukac teraz.......moge prosic o ta stronke jeszcze raz???
reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Kochana
To nawet leki nie musza byc. Tempka sie czasem zmienia z cyklu na cykl wiec nie masz sie czym przejmowac. Ja czasem mam dziwnie wysoka na przyklad
Leki na migrene raczej nic z tym wspolnego nie maja. Raczej wahania hormonow, stres, przemeczenie itd. U Ciebie wahanie nie jest duze: z 36.6 na 36.4 jest statystycznie prawie takie samo wiec sie nie ma czym przejmowac
To nawet leki nie musza byc. Tempka sie czasem zmienia z cyklu na cykl wiec nie masz sie czym przejmowac. Ja czasem mam dziwnie wysoka na przyklad
Leki na migrene raczej nic z tym wspolnego nie maja. Raczej wahania hormonow, stres, przemeczenie itd. U Ciebie wahanie nie jest duze: z 36.6 na 36.4 jest statystycznie prawie takie samo wiec sie nie ma czym przejmowac
Podziel się: