reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hey Dziewczynki,

Wpadlam na sekund piec bo potrzebuje pilnie szybko odpowiedzi, potem poczytam co u Was i ktora sie mi wpisala na n-k bo zglupialam dzis zdeka :-) No zajaca wyczilam od razu, gosie, marzenke hmm inne mi na szczescie napisaly wiadomosc przyszla mamusia, Olcia :-) No ale do rzeczy:

mam okazje zarobic pare grosikow i przepisac prace 120 stron A4 i mam dylemat ile za to wziac?? Ceny na rynku bardzo zroznicowane od 2-3zl/strone biora firmy ktore sie tym zajmuja ale oferuja tysiac innych rzeczy. Jest to brudnopis ale czytelny no i lacznie z wydrukiem?? Nie chce przegiac :-p:-p

Hey Dziewczynki,

Wpadlam na sekund piec bo potrzebuje pilnie szybko odpowiedzi, potem poczytam co u Was i ktora sie mi wpisala na n-k bo zglupialam dzis zdeka :-) No zajaca wyczilam od razu, gosie, marzenke hmm inne mi na szczescie napisaly wiadomosc przyszla mamusia, Olcia :-) No ale do rzeczy:

mam okazje zarobic pare grosikow i przepisac prace 120 stron A4 i mam dylemat ile za to wziac?? Ceny na rynku bardzo zroznicowane od 2-3zl/strone biora firmy ktore sie tym zajmuja ale oferuja tysiac innych rzeczy. Jest to brudnopis ale czytelny no i lacznie z wydrukiem?? Nie chce przegiac :-p:-p
hm......trudno powiedziec....ale te 2 zł.zeby nie bylo krzywdy mozesz wziasc jak z wydrukiem

Hey Dziewczynki,

nie mam pojecia :eek::eek::eek: pytalam nawet mojego M.On mowi,zebys sobie wyliczyla,ile zajmie Ci to godzin pisania i zeby ustalic jakas stawke godzinowa i zobaczysz ile Ci wyjdzie za strone i czy porownywalnie.

Mam zonka z moim cyklem znowu...w poprzednim mialam owu w 16dc,a teraz znow sie pokielbasilo,bo wyglada na to,ze jestem w 21dc,a owu jeszcze nie bylo.Moze Ty Kroptusiu powiesz mi,czy dobrze odczytuje

nie mam pojecia :eek::eek::eek: pytalam nawet mojego M.On mowi,zebys sobie wyliczyla,ile zajmie Ci to godzin pisania i zeby ustalic jakas stawke godzinowa i zobaczysz ile Ci wyjdzie za strone i czy porownywalnie.

Mam zonka z moim cyklem znowu...w poprzednim mialam owu w 16dc,a teraz znow sie pokielbasilo,bo wyglada na to,ze jestem w 21dc,a owu jeszcze nie bylo.Moze Ty Kroptusiu powiesz mi,czy dobrze odczytuje
wiem ze gdzies pisalyscie skad wziasc taki wykres,ale niechce mi sie szukac teraz.......moge prosic o ta stronke jeszcze raz???

No z wykresu to owu jeszcze nie bylo
dzieki :-) nie wiedzialam,ze jestes,bo bym od razu walila z pytaniem.Ty i Kroptusia to nasze skarbnice wiedzy :tak:
a co do temp.to odkad mierze nie mialam nizszej niz 36,60,a w tym cyklu prawie caly czas 36,40,dziwne...nie wiem,czy leki na migrene moga zachwiac temp. bo ostatnio duzo sie ich najadlam.Slyszalas cos moze na ten temat??

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana

To nawet leki nie musza byc. Tempka sie czasem zmienia z cyklu na cykl wiec nie masz sie czym przejmowac. Ja czasem mam dziwnie wysoka na przyklad

Leki na migrene raczej nic z tym wspolnego nie maja. Raczej wahania hormonow, stres, przemeczenie itd. U Ciebie wahanie nie jest duze: z 36.6 na 36.4 jest statystycznie prawie takie samo wiec sie nie ma czym przejmowac

Do góry