Anabuba
czarownica mroźnego lądu
mieszanka niezla
a Klaudie gon od kompa bo jej czy wysiada.
a jk Kuba?
a jk Kuba?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
M poszedł sobie do salonu bo jebnal fochaWział tam sobei SP i pewnie bedzie tam spal
Wiec ja spie dzisiaj w moim wyrku z dziewczynkami
![]()
no teraz kompa okupuję ja,ale zaraz idę ,bo obiecałam małej coś na drutach zrobić.mieszanka niezla
a jk Kuba?
Ja naleśniki robię w piątek ,bo dziś narobiłam żołądków w sosie śmietanowo-chrzanowo-koperkowym i się zajadaliśmy.widze ze dzis plaga na nalesniki![]()
KLAUDIA WSZYSTKIM DZIĘKUJE ZA GRATULACJE :-):-)AS
GRATULACJE DLA KLAUDII
MOZESZ BYC MEGA DUMNA:-)![]()
Mi było obojetne kto wygra:-);-)no i finał sie zakończył ,wygrała Aniamyślałam że wygra Łukasz ale cóż.......
malinka podziel sie ze mną ,nie bąź takaa mi mój ex przyniusł 3 kg czereśni stoją i mnie tu kuszą no nic podjem sobie![]()
oglądałam kiedyś ten program też wyłam była jedna para i chłopak z dziewczyną non stop imprezowali palili byłam w szoku jak można dać im dzieckoNo to jestem i jasory ale nie odpisze na posty bo pozaznaczalam sobie ladnie wszystko i mi bateria siadla w laptopie
a drugi raz 17 stron nie chce mi cie czytac
mam nadzieje ze jestem usprawiedliwiona
ale zescie naskrobaly przez ten czas co mnie nie bylo
Znajomi pojechali po 20 a potem patrzalam na nowy program nazywa sie rodzice na probe i bylam w ogromnym szokuchodzi tam o to ze mlodziez 17 letnia dostaje obce dzieci i ma sie nimi opiekowac 24 godz na dobe normalnie szok jak mozna swoje dziecko oddac w obce rece nie wiedzac co sie z nim dzieje a dzieci w wieku mojej malej nie ktore mlodsze
przeciez ja bym nigdy mojego dziecka w obce rece nie oddala a tym bardziej mlodziezy ktora nie ma pojecia bo jeden dziecko w nocy prawie zgniutl a nastepna para dostala blizniaki no i te male plakaly i plakaly a oni nie wiedzieli o co chodzi jak sie okazalo dzieciaki z glodu ponad godzine plakaly
normalnie az sie sama rozplakalam tak bylo mi szkoda tych dzieciaczkow:-
-
-
-( a nastepny agent jest tam taki turek ktory non stop bije swoja dziewczyne i to wszystko jest live pokazane
normalnie nadal jestem w szoku po tym programie i nie rozumie tych matek jak moga na taki eksperyment swoje dzieci oddac
![]()