reklama
Ten aspekt moich fantazji nie został zaspokojony. NIE MA ZADNEGO SAMCA KTORY NAWET PO OPERACJI PLASTYCZNEJ MOGLBY BYC PRZYSTOJNY
ło mój boże...biedaczko..

Strasznie mi sie podoba ta praca, od wtorku jestem sama bo menagierka na urlopisko poszla, dzisiaj szefostwo pojechalo na urlop i mam nieograniczona wladze.
caly czas cos się dzieje - i już zdążyli mnie poznać z tej szatańskiej strony. Szef dobry jajcarz i erotoman, szefowa panikara, menagierka okazała się moim klonem.
Jest wir na maxa. Pracuje po 10 godzin, cały czas są problemy i trzeba je rozwiązywać - ale kurna jest rewelka jak dla mnie. jeszcze zeby można było komu manto spuścić to już w ogóle było by super.
To tam niezłe rzeczy muszą się dziać skoro jest więcej takich jak ty...:-)
Praca jest zawsze fajna jak są ludzie wporządku i jak lubisz to co robisz, oby się tam nic nie zmieniło, bo to różnie niestety bywa, ale póki co ciesz się

Praca jest zawsze fajna jak są ludzie wporządku i jak lubisz to co robisz, oby się tam nic nie zmieniło, bo to różnie niestety bywa, ale póki co ciesz się

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
MADZIENKA - ty mój kłuiku playboya![]()

HankaM
Fanka BB :)
To tam niezłe rzeczy muszą się dziać skoro jest więcej takich jak ty...:-)
Minusy są - szefowa. Polka która całe życie spędziła w Niemczech i wszyscy tu są debile i lenie i złodzieje. Malkontentka na maxa, panikara straszna, dla niej rezerwacje on-line są czarną magią i niepotrzebnym złem. Więc daje popalić na recepcji.
Ale szef życiowy, normalny i jajcarz. I wszystko jej tłumaczy 10 razy a jak nie kuma i sie zuca to ignoruje ja.
Fajnie jest.
Hanka boże kochany jak ja ci współczuje, 10 godzin bez żadnego fajnego człowieka z penisem..moj boze..nie moge...az zaplakalam..
Penisków brak:-(
szkoda ze u nas nie szukają króliczków playboya , może tam bym sie odnalazła
![]()
Do burdelików zaglądaj

Pan i władca przylazł - kurna żegnam się i wpadnę jutro. Buziole Lachony i tęsknić za mną.

olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Jest wir na maxa. Pracuje po 10 godzin, cały czas są problemy i trzeba je rozwiązywać - ale kurna jest rewelka jak dla mnie. jeszcze zeby można było komu manto spuścić to już w ogóle było by super.
Super, ze sie tak dobrze w tym odnalazlas, jestes wielka. Hardkorowa z ciebie babka.
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Dobranoc babeczki
Niestety jutro do was nie wpadne, bo mam remanent w pracy do 8(waszej 9). Milego i spokojnego dzionka wam zycze.reklama
Podziel się: