reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Strasznie mi sie podoba ta praca, od wtorku jestem sama bo menagierka na urlopisko poszla, dzisiaj szefostwo pojechalo na urlop i mam nieograniczona wladze.
caly czas cos się dzieje - i już zdążyli mnie poznać z tej szatańskiej strony. Szef dobry jajcarz i erotoman, szefowa panikara, menagierka okazała się moim klonem.

Jest wir na maxa. Pracuje po 10 godzin, cały czas są problemy i trzeba je rozwiązywać - ale kurna jest rewelka jak dla mnie. jeszcze zeby można było komu manto spuścić to już w ogóle było by super.
To tam niezłe rzeczy muszą się dziać skoro jest więcej takich jak ty...:-):rofl2:
Praca jest zawsze fajna jak są ludzie wporządku i jak lubisz to co robisz, oby się tam nic nie zmieniło, bo to różnie niestety bywa, ale póki co ciesz się:rofl2:

Hanka boże kochany jak ja ci współczuje, 10 godzin bez żadnego fajnego człowieka z penisem..moj boze..nie moge...az zaplakalam..

To tam niezłe rzeczy muszą się dziać skoro jest więcej takich jak ty...:-):rofl2:
Praca jest zawsze fajna jak są ludzie wporządku i jak lubisz to co robisz, oby się tam nic nie zmieniło, bo to różnie niestety bywa, ale póki co ciesz się:rofl2:

Minusy są - szefowa. Polka która całe życie spędziła w Niemczech i wszyscy tu są debile i lenie i złodzieje. Malkontentka na maxa, panikara straszna, dla niej rezerwacje on-line są czarną magią i niepotrzebnym złem. Więc daje popalić na recepcji.
Ale szef życiowy, normalny i jajcarz. I wszystko jej tłumaczy 10 razy a jak nie kuma i sie zuca to ignoruje ja.

Fajnie jest.

Hanka boże kochany jak ja ci współczuje, 10 godzin bez żadnego fajnego człowieka z penisem..moj boze..nie moge...az zaplakalam..

Penisków brak:-(

:laugh2::sorry: szkoda ze u nas nie szukają króliczków playboya , może tam bym sie odnalazła:-D:-D

Do burdelików zaglądaj:-D

Pan i władca przylazł - kurna żegnam się i wpadnę jutro. Buziole Lachony i tęsknić za mną.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry