reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam kobitki
Mała właśnie zalicza kupkę na nocniku przy okazji ma zabawe rozlewania herbatki. Śniadanko sie namacza - płatki.
Jak szybko dawałyście swoim małym krowie mleko? My dzis spróbujemy pierwszy raz z płatkami owsianymi i kukurydzianymi.
Pogoda zapowiada sie pięknie. Słonko tak grzeje, e aż okna pootwierałam, bo duszno w domu sie zrobiło.
Ide nadabiać, widzialam, że mam 3 duze strony.
Marnk zaczeła pic mleko krowie jak miała 2 latka bo nie chciała a teraz pije bez namawiania.A Kamilek już pije od miesiąca mleko z butli tylko rano wczesniej dawałam mu z płatkami ale nie chciał

reklama
Hejka :-):-):-):-)

moje dziecko jeszcze śpi :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ,tzn przebudziła się z płaczem jakieś 20min temu ale wzięłam ją do nas do łóżka ,przytuliła sie i usnęła.

Kurczę dziewczyny nie posiedzę dzis z Wami na bb,fatalnie sie czuję,@ do mnie przyszła,tak okropnie boli mnie brzuch az mi się wymiotować chce.Wziełam sobie przed chwilką dwie nospy,mam nadzieje że choć troche ulży bo nie wiem czy wytrzymać.
Oj wspułczuje ci kochana ja przed pierwszą ciążą miałam okropne bóle przy @ zawsza pierwszy dzien przesypiałam a teraz dzieki bogu nic mnie nie boli

Hej, wpadłam na chwileczkę tylko sie przywitać, nie było mnie 2 dni i zawalili mnie fakturami:szok::szok::szok::szok::szok:nie czytałam Was, sorry:zawstydzona/y:
A poza tym mam wyrzuty sumienia, że jestem złą matką bo zostawiłam chore dziecko w domu:-:)-:)-:)-(wprawdzie ma opiekę, przyszła moja ciotka ale co matka to matka i mam z tego powodu doła dzisiaj:-:)-:)-:)-:)-(powinnam siedzieć z nią w domu, zwłaszcza, ze w nocy gorączkowała a teraz jest osowiała i ma okropnie zawalony nos. Nie dość, że ospa to jeszcze gardło chore:no::no::no:
Zmykam, może potem zajrzę i coś poczytam

Jak szybko dawałyście swoim małym krowie mleko?.

Jesli chodzi o mleko krowie to Oliwka dostaje je jak robie czasami budyń albo pije kakao.a tak nie.je jeszzce kaszki mleczno-ryzowe .

Oliwka jeszcze śpi :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
nie wiem co jest grane,ma takie czerwone policzki i jest trochę ciepława.Oby nic ją nie łapało :no::no::no::no::no::no:

nigdy do takiej godziny nie spała a to już 8.30 :szok::szok::szok::szok::szok:

witam czarodziejki:happy:
u mnie za oknem raz słońce raz chmury ale zimno jest....piotr poszedł do pracy ale kiepsko wygląda i kiepsko się czuje niestety...antoni budził się w nocy 9 razy jestem wykończona na maxa...
zdrówka dla wszystkich chorowitek.....ide narabiać i potem big big prasowanie:tak::tak:

No to nadrobiłam

kupuje od lat na allegro i czytam zawsze paczka powinna juz być ale to nic kur.. teraz mnie facet zgrzał na maksa wyszukałam nr do właściciela firmy i dzwonie a on ,że mi nei odp. ze mam dzwonic na podane tam numery to ja mu że tam nikt od rana nie odbiera alboi rozłancza rozmowy a ten do mnie " niech mi pani głupot nie gada" no kur.. mać zrabałam go i powiedziałam że pięknie swoją firmę reprezewntuje i ze sobie nie życze za chwilę się wkur.. i zarządam zwrotu kasy i na ich koszt odeślę to g..:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mlena, my tez juz długo na allegro i poza tym oststnim zakuem nigdy nie było wpadki. Ostatnio zamówiłam wkładki d biustonosza i ani widu ani słychu.

moj ostal wyplate:-:)-:)-:)-(
niew iem czy mam ja wydac czy przepic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jeszcze on mnie dobil i ta pojebana pogoda

a Paulina dzis w szkole sie wsciekla-pani z angielskiego wystawiala oceny na koniec roku wiec dostala szalu ze ma 5 a nie 6:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
wlazila od lawke darla gebe i potem na kolejnych lekacjach tez dala popalic:wściekła/y:
zeby te amibcje jej do konca zostaly
a jak jej powiedzialam ze za dzisiejsze zachowanie ma kare na kompa to powiedziala do mnie "chce inna rodzine"

zaczyna sie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::eek:
U nas wyplaty juz prawie nie ma, a jeszcze rachunki nie pozaplacane, a co mi tam, tak "latwo" znalazlam mieszkanie to teraz tak latwo mi je zabiora:-)
Mala bardzo ambitna, 5 a nie 6 i taka awantura, no obu tak , no prawie tak zostalo. Zanim rodzine zmieni...
Jak odbierasz osobiscie, to doloczaja 3 zł, juz zamówiłam

dobra!
ale moj wazy prawie 100kg wiec jak ja bidulka wychudzona mam go zawinac w dywan i postawic?????????
a zeby go nalac to nie byl az taki pijany:baffled:?
I własnie mi sie przypomnialo, że mialam zakrecony sen, bilam jakiegos chlopaka, nie pamiatam za co ale po gebeie tak obrywal, ze szok...
No i jeszcze rekiny wielkie plywaly, wpłynely do budynku przez malenkie okno wybite w wc i byla masakra, dzieci pozeraly..

As to mega gratulacje dla Klaudii.Spisała sie dziewczyna na medal :tak::tak::tak::tak: rewelacja.Możesz być z niej na prawdę dumna.:-):-):-):-)
Dołąnczam sie ogromnie

Dziewczyny, rozłożyło mnie na maxa :-( Jestem po dwóch gripexach i innych jeszcze jakichś prochach i czuję się odrobinę lepiej, ale jak m wrócił z pracy to normalnie ruszać się nie mogłam. :no: Przespałam się ze 3 godziny, ale jak wstałam to wcale mi lepiej nie było :angry: Mam nadzieję, że mi szybko przejdzie :zawstydzona/y:

Piotruś ładnie łyknął lekarstwa - trochę był zaskoczony jak mu podałam antybiotyk strzykawką :-p Przed snem dostał jeszcze Ibufen, bo znów miał gorączkę. No i jeszcze 2 kupy były w międzyczasie :eek: Na szczęście pupa jest ok!
Któraś z was pisała o jakiejś maści na odparzenia. Ja zawsze w takim przypadku smaruję mu pupę Bepanthenem i wietrzę, wietrzę, wietrzę, bo świeże powietrze cuda działa. :tak::tak::tak:
Myszunia no kurcze duuuuzo zdrówka kochana, Piotrus tez niech zdrowieje, Masakra samej byc chorym i jeszcze dziecko marudne, bo tez chore, oj kaszana.

Kurczę dziewczyny nie posiedzę dzis z Wami na bb,fatalnie sie czuję,@ do mnie przyszła,tak okropnie boli mnie brzuch az mi się wymiotować chce.Wziełam sobie przed chwilką dwie nospy,mam nadzieje że choć troche ulży bo nie wiem czy wytrzymać.
Agnes, i jak dzisiaj> Choc troszke lepiej???????????

Witajcie kochane nie było mnie wczoraj teraz nie mam głowy do pisania.:-:)-(bardzo was za to przepraszam dzisiaj nawet nie mam czasu poczytac może wieczorkiem musze zając sie sprzątaniem bo M jutro przyjedzie a w domu nie posprzątane a wiecie jakie to sprzątanie przy dzieciach a jeszcze do sklepu musze leciec wiadomo po co :-D:-D:-Da mi już chyba sie @ konczy od wczorajszego wieczora nic nie było i niech tak zostanie:tak::-D
No sprzatania bedzie razy 2, bo co zrobisz, to juz poprawiac trzeba, zanm to... Ale jaka nagroda, zobacz, @ w cholere a Wy zabawa!!!!!!!!!!!!!!

Doira, spadam sie szykowac, mala przebrac, i najpier do sklepów, biedronke tez musze zachaczyc, później sprzatanie, pozniej mam parzyjedzie, pozniej do Brata na kawusie wpadniemy, a wczesniej jeszcze obiad, a ja w gatkach sedze, dziecko buszuje, wyrko nieposłane, sniadanie nawet jeszcze nie zalczone, pewniejuz nie wlece, licze po cichu, ze mój wieczorem szybko padnie, to moze zasiade jak sie uda...
Milego dnia, przesylam wam sloneczko, jesli nie macie
buziole

reklama
Do góry