reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dobranoc malina
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dobra odpadam i ja bo jescze musze sie wykapac i lwoe umyc wiec sie zejdzie
no i moze raz sie przed polnoca poloze:-)
do jutra
do jutra
wcale nie.gadasz???????????
a swoja droga to do superniani trzeba miec odpowiednie warunki mieszkaniowe nie?
To nie jest tak fajnie jak wygląda.
Nagranie trwa 18 dni.
W tym czasie masz w każdym pomieszczeniu gdzie dziecko przebywa montowane kamery na czujki.Do tego 12 godzin dziennie towarzyszą Ci w życiu codziennym.
Super niania,reżyser,dźwiękowiec,2 kamerzystów,wizażystka

Sterują najpierw dzieckiem ,żeby było naj najbardziej niegrzeczne ,potem musisz wybrać 3 rzeczy,które chcesz zmienić.
No i super niania wkracza do akcji dopiero wtedy ze swoimi metodami.
Po 18 dniach wyjeźdżają,demontują wszystko,ewentualnie robią mini remont po dziurach po sprzęcie .Potem robią montaż i do emisji.
Za taki motłoch i syf w domu dziecko ma płaconą rekompensatę w kwocie 5000 zł.
U nas sprawa troszkę wyglądała inaczej ,bo Darek nie mógł brać udziału w programie (konflikt interesów) i to się im nie podobało.
Na takiej podstawie zerwali umowę

A prawda była taka,że z jedzeniem Kuby sobie nie radziła,wyganiał ją z domu,nawet ją pobił i opluł i przywitać z nią nie chciał.
Uciekał na spacerze i w gruncie rzeczy prosto w oczy mi powiedziała,że tu niewiele można zmienić.

dobranoc malinkaja też uciekam bo antoszka już się budzi
oj to będzie ciekawa noc
dobranoc czarodzejki jutro rano się zamelduję![]()
dobranoc Anabubadobra odpadam i ja bo jescze musze sie wykapac i lwoe umyc wiec sie zejdzie
do jutra
to i ja się zbieram.
Za godzinkę na spacer z psem trzeba iśc.
A teraz do bluzki Klaudii sobie przysiądę :-):-)
Dziewczyny, rozłożyło mnie na maxa :-( Jestem po dwóch gripexach i innych jeszcze jakichś prochach i czuję się odrobinę lepiej, ale jak m wrócił z pracy to normalnie ruszać się nie mogłam.
Przespałam się ze 3 godziny, ale jak wstałam to wcale mi lepiej nie było
Mam nadzieję, że mi szybko przejdzie 
Piotruś ładnie łyknął lekarstwa - trochę był zaskoczony jak mu podałam antybiotyk strzykawką
Przed snem dostał jeszcze Ibufen, bo znów miał gorączkę. No i jeszcze 2 kupy były w międzyczasie
Na szczęście pupa jest ok!
Któraś z was pisała o jakiejś maści na odparzenia. Ja zawsze w takim przypadku smaruję mu pupę Bepanthenem i wietrzę, wietrzę, wietrzę, bo świeże powietrze cuda działa.

Piotruś ładnie łyknął lekarstwa - trochę był zaskoczony jak mu podałam antybiotyk strzykawką

Któraś z was pisała o jakiejś maści na odparzenia. Ja zawsze w takim przypadku smaruję mu pupę Bepanthenem i wietrzę, wietrzę, wietrzę, bo świeże powietrze cuda działa.

Alergia nie. On już tak ma, że albo biegunka, albo gardło. Pediatra kazała nam zrobić posiew kału w związku z tymi biegunkami, bo może mieć jakąś bakterię....
j bidula ale od czego on ma takie objawy często skoro mówisz ,że to standardowy zestaw , czy to jakaś alergia?

Oj Anabubka kochana, trzymaj się!moj ostal wyplate:--
-
-(
niew iem czy mam ja wydac czy przepic
jeszcze on mnie dobil i ta pojebana pogoda
a Paulina dzis w szkole sie wsciekla-pani z angielskiego wystawiala oceny na koniec roku wiec dostala szalu ze ma 5 a nie 6
wlazila od lawke darla gebe i potem na kolejnych lekacjach tez dala popalic
zeby te amibcje jej do konca zostaly
a jak jej powiedzialam ze za dzisiejsze zachowanie ma kare na kompa to powiedziala do mnie "chce inna rodzine"
zaczyna sie![]()

As, Klaudia ci normalnie na geniusza rośnie! Możesz być naprawdę dumna z takiej córy!witajcie laseczki.
Ja teraz bez kompa,bo młoda załapała te cholerne zapalenie spojówek od Kubusia.
Nie chodzi do szkoły to na kompie siedzi i na zmianę simsy i mata do tańca.
Teraz poszła oglądać YCD to mam chwilkę.
Słuchajcie mały nie miał robionej diagnostyki,bo odesłali nas do Wołomina do poradni specjalistycznej.
Tam się dostać to graniczy z cudem.
Cud jednak się stał i mamy wizytę na 2 lipca .
Kubuś wtedy przejdzie test na poziom inteligencji.
Potem panie z poradni się urlopują i wszystko odwołane.
Jak jakimś cudem uda się zaliczyć komisję to będzie to tuż przed początkiem roku szkolnego.
Proponowany termin to po 15 sierpnia.
I znów w nerwach do tego sierpnia będę.
A teraz coś miłego.
Wczoraj dzwoniła dyrektorka ze szkoły od Klaudii w informacją.
Klaudia wygrała rejonowy konkurs matematyczny i została SUPER MATEMATYKIEM roku 2008/2009 i jutro o godz.13 odbierze główną nagrodę z rąk naszego burmistrza.
Klaudia została wyrózniona z pośród ponad 1400 uczniów z woj mazowieckiego w liceum im.Staszica również w olimpiadzie matematycznej.
Miejsc premiowanych było tylko 15
Odbiór osobisty nagrody jutro o godz.16.30.w głównej auli liceum.
Dyrektorka powiedziała ,że to najlepsze liceum matematyczne w kraju i takie wyróżnienie to mega sukces.
Ostatnie takie wyróżnienie z naszej szkoły było 8 lat temu.
Ależ jestem z niej dumna yupiiii
:-):-):-):-):-):-)
Dziewczynki nie poczytam,bo nie mam czasu.

Ogromne gratulacje! :-):-):-)
No nie! Super niania nie dała rady Kubusiowi!wcale nie.
To nie jest tak fajnie jak wygląda.
Nagranie trwa 18 dni.
W tym czasie masz w każdym pomieszczeniu gdzie dziecko przebywa montowane kamery na czujki.Do tego 12 godzin dziennie towarzyszą Ci w życiu codziennym.
Super niania,reżyser,dźwiękowiec,2 kamerzystów,wizażystka
Sterują najpierw dzieckiem ,żeby było naj najbardziej niegrzeczne ,potem musisz wybrać 3 rzeczy,które chcesz zmienić.
No i super niania wkracza do akcji dopiero wtedy ze swoimi metodami.
Po 18 dniach wyjeźdżają,demontują wszystko,ewentualnie robią mini remont po dziurach po sprzęcie .Potem robią montaż i do emisji.
Za taki motłoch i syf w domu dziecko ma płaconą rekompensatę w kwocie 5000 zł.
U nas sprawa troszkę wyglądała inaczej ,bo Darek nie mógł brać udziału w programie (konflikt interesów) i to się im nie podobało.
Na takiej podstawie zerwali umowę
A prawda była taka,że z jedzeniem Kuby sobie nie radziła,wyganiał ją z domu,nawet ją pobił i opluł i przywitać z nią nie chciał.
Uciekał na spacerze i w gruncie rzeczy prosto w oczy mi powiedziała,że tu niewiele można zmienić.![]()

Twoje dzieci są naprawdę niesamowite

Hejka :-):-):-):-)
moje dziecko jeszcze śpi

,tzn przebudziła się z płaczem jakieś 20min temu ale wzięłam ją do nas do łóżka ,przytuliła sie i usnęła.
Kurczę dziewczyny nie posiedzę dzis z Wami na bb,fatalnie sie czuję,@ do mnie przyszła,tak okropnie boli mnie brzuch az mi się wymiotować chce.Wziełam sobie przed chwilką dwie nospy,mam nadzieje że choć troche ulży bo nie wiem czy wytrzymać.
moje dziecko jeszcze śpi

Kurczę dziewczyny nie posiedzę dzis z Wami na bb,fatalnie sie czuję,@ do mnie przyszła,tak okropnie boli mnie brzuch az mi się wymiotować chce.Wziełam sobie przed chwilką dwie nospy,mam nadzieje że choć troche ulży bo nie wiem czy wytrzymać.
luna665
Mama grudniowa 2007
Witam kobitki
Mała właśnie zalicza kupkę na nocniku przy okazji ma zabawe rozlewania herbatki. Śniadanko sie namacza - płatki.
Jak szybko dawałyście swoim małym krowie mleko? My dzis spróbujemy pierwszy raz z płatkami owsianymi i kukurydzianymi.
Pogoda zapowiada sie pięknie. Słonko tak grzeje, e aż okna pootwierałam, bo duszno w domu sie zrobiło.
Ide nadabiać, widzialam, że mam 3 duze strony.
Mała właśnie zalicza kupkę na nocniku przy okazji ma zabawe rozlewania herbatki. Śniadanko sie namacza - płatki.
Jak szybko dawałyście swoim małym krowie mleko? My dzis spróbujemy pierwszy raz z płatkami owsianymi i kukurydzianymi.
Pogoda zapowiada sie pięknie. Słonko tak grzeje, e aż okna pootwierałam, bo duszno w domu sie zrobiło.
Ide nadabiać, widzialam, że mam 3 duze strony.
reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Witajcie kochane nie było mnie wczoraj teraz nie mam głowy do pisania.:-
-(bardzo was za to przepraszam dzisiaj nawet nie mam czasu poczytac może wieczorkiem musze zając sie sprzątaniem bo M jutro przyjedzie a w domu nie posprzątane a wiecie jakie to sprzątanie przy dzieciach a jeszcze do sklepu musze leciec wiadomo po co 

a mi już chyba sie @ konczy od wczorajszego wieczora nic nie było i niech tak zostanie

Podziel się: