reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

malinka a dlaczego w krowy????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mlena to pochwal sie co wymysliłaś na obiadek na tak szybko?:-)

e nic specjalnego piersi z kurczaka przyprawiam solą pieprzem i carry do tego łyżkę koncentratu pod koniec smażę bez panierki i tylko lekko rozbijam nie na płaski tylko tak trochę żeby się szybciej obsmazyło sote (zapomniałam jak się to poprawnie pisze )
kasza kuskus z oliwą i skropiona sokiem z cytryna a na koniec polewam ją jeszcze tym co zostaje po usmażeniu piersi zajmuje to tyle czasu co usmażenie cycków z kuraka zdrowe , pżywne i smacznea co najwazniejsze szybkie :-D

Wróciliśmy od lekarza.
Piotruś oprócz biegunki ma jeszcze zapalenie gardła :baffled:
Dostaliśmy antybiotyk, elektrolity, probiotyki. :sorry:
Pani doktor stwierdziła, że Piotruś ma swój stały zestaw chorób. Bo tak to z nim jest - albo biegunka, albo gardło, no chyba że jedno z drugim za jednym zamachem :wściekła/y:
Idę gotować obiadek.
Miłego popołudnia. :-)

j bidula ale od czego on ma takie objawy często skoro mówisz ,że to standardowy zestaw , czy to jakaś alergia?

Ostatnia edycja:
reklama
Wróciliśmy od lekarza.
Piotruś oprócz biegunki ma jeszcze zapalenie gardła :baffled:
Dostaliśmy antybiotyk, elektrolity, probiotyki. :sorry:
Pani doktor stwierdziła, że Piotruś ma swój stały zestaw chorób. Bo tak to z nim jest - albo biegunka, albo gardło, no chyba że jedno z drugim za jednym zamachem :wściekła/y:
Idę gotować obiadek.
Miłego popołudnia. :-)
ojejku i zapalenie gardla??
zdrowka :tak:
Oliwka odzyskał dobry humor :tak::tak::tak::tak::tak: wariujemy ona z gołym tyłkiem sobie lezy jak królowa i mi podstawia nogi zebym powąchała i krzyczy beee ze niby smierdziuchy i się smieje na calego :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
hehhe :rofl2:

No udało mi sie wbić na chwilkę póki M śpi, i nie widzi

dziewczyny a co z As? coś jej nie widzę ..???
No mam nadzieje, ze nei zmienila piaskownicy

Laura szaleje za małą a mała jak ją widzi to piszczy z radości
Laura powiedziała mi że Lena jest taka jak sobie ona wymarzyła i ,że jak będzie starsza to ją bedzie zabierac w różne fajne miejsca
Laura mnie namawiała na drugie dziecko razem z Leszkiem w końcu się nagięłam :happy:
O kurde, Mlena, super, bedzie jeszcze fasolka. Moze chłopiec tym razem, no ciekawe co Maliny kóla na to????

:-p:-p:-p :-D:-D:-D:-D:-D:-D
napisałam pod pamiętnikiem ;-)
Dzięki kochana, tez sobie taki zrobie, fajna sprawa

asia ty zbierasz kubki a ja wszystko co jest w krowy:tak::tak::tak::tak:
no popatrz, to ja zejde do schowkai ci czegos poszukam, chyba ze P wyrzucil...

No to jestesmy po obiadku:tak::tak::tak:Dziewczynki chyba sie wyspaly:-)
Jak nie zacznie padac to wychodzimy na spacerek bo musze wkoncu kupic siorze ten prezent:-)Dzisiaj kupiłam Im kartke-a to juz cos:-);-)

MYSZUNIA
Zdrowka dla Piotrusia

Ja z moim rodzicom co prawda nie na rocznice slubu tylko na swieta ale z prezentu byli baredzzzzo zadowoleni zrobilismy wielki portret rodzinny tzn moi bracia z rodzina no i oczywiscie ja z rodzina:-D:-D kupilam ramke do tego i byl super prezen rodzice jak odpakowali to az im sie lezka w oku zakrecila i stwierdzili ze lepszego prezentu nie mopgli dostac bo maja przynajmniej pamietke na cale zycie:tak::tak::tak: tak wiec moze pomyslisz nad jakis duzym portretem z Oliwka i m :tak::tak: albo jeszcze lepiej jak masz rodzenstwo to ze wszystkimi razem i cena w tedy tez jest inna jak sie poskladacie:tak:

Daj znac jak wrocisz:tak:

No to SUPER byle tak dalej:tak::tak:

Witam kobietki:tak::tak:

Ale zescie naskrobaly juz od rana:szok::szok: u nas pogoda nie zabardzo chyba bedzie padac tak wiec napewno jutro bedziecie mialy w PL sloneczko:-):-):-) bo to zawsze tak na odwrot jest:tak::tak:tak wiec glowa do gory nie dolujcie sie zla pogoda jutro bedzie lepiej:-):-):-):-):-)
bardzo dobry pomysl z tym portretem!!!!!!!

nie no masakra,, juz nic nie zacytuje, a wiecej nie pamietam
kurde no
no powalily Ci sie te cytaty

luna kochana no to prosze o zdjecia jak ta sol taka dobra:tak::tak::tak:

czytalam wczoraj na jakims forum ze niby pomaga wystawienie ciuchow na slonce ze promienie UV wybielaja ta plame i po praniu znikna ale czy to prawda?? faakt ze tesciowa tez mi o tym mowila ale nigdy nie prubowalam:no::no:
promienie faktycznie maja moc wybielanaia optycznego ale czy mocne plamy znikna od tak to nie wiem,a kolorowa bluzka wyplowieje wiec to samo co chlorem:-):-)

ciasto nalesnikowe prościzna :tak:
mąka , mleko jajko szczypta soli i trochę proszku do pieczenia z pół łyzeczki miksujesz mikserem skłądniki tak dodajesz żeby miało dobrą konsystencje czyli nie było za gęste ani za rzadkie
do tych naleśników staraj się je usmazyć jak najcieńsze , łatwiej się je zawija wtedy i jak lubicie czosen to z sosem czosnkowym polecam
ja napislam jak ja robie nalesniki na naszym watku z przepisami:-):-)
i rzucilam prosbe o kotlety jejeczne-jak ktoras moze to niech da przepis:-D:-D:-D:rofl2:

MYslalm o naszym tylko watku :zawstydzona/y::-(
to bardzo dobry pomysl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

Witam. Jestem mamą dwóch chłopców Mateusza (2l 3,5m) i Dominika (3,5m). Mój mąż pracuje a ja siedzę z dzieciakami w domu. Od męża jeszcze nie usłyszałam że nic nie robię ale od teścia z którym mieszkamy słyszę to prawie codzinnie. Strasznie to przeżywałam a teraz już to zlewam i zajmuję się wyłącznie moją rodziną.

Mam nadzieję że nie macie nic przeciwko temu że przyłączę sie do Was?!

Karola
witamy witamy na CZACIE -SABACIE!!!!!!!1:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Dziewczynki może troszkę głupie pytanko zadaję, ale jak myślicie, czy w ciąży można bez problemu używać przyprawę Kamisa - Do kawy i deserów ? :happy: Bo ja myślę, że chyba tak ,ale nie wiem w 100%
Skład: cynamon, cukier kandyzowany, goździki, kardamon, wanilia -chyba bezpieczny skład:happy: ?? pozdrawiam
mozna mozna:-)

a tu wkleję zdjęcie tego kubeczka

piekny-a to na zamowienie tak?????????
i ile dalas bo mi gdzies umknelo?

No to chyba wszytkie mamy cos wspolnego bo ja tez nie umiem sie z wami roztac:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ooooooooo to juz popadlas w BB nalog:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
śliczny:tak::tak:
a jak można znaleź nasz wątek kulinarny taki tylko nasz?

ja bym go widziała wiecie gdzie jako dodatkowy wątek :tak::tak::tak:

No to jestem:-).Przyszła do mnie kolezanka na chwile bo chciałą cos zobaczyc na allegro:tak:
Zaraz wyciagne starego na spacer bo nie chce mi sie siedziec w domu,a On jak zwykle siedzi i gra na playu:no:

reklama
Do góry