Witam czarodziejki.
Dzien pieknie sie rozpoczal, mala spala cala noc i rzyszla do nas o 5 rano, wtulila sie we mnie i spala juz z nami do rana.. Rano przyniosla nocnicek i wola ee-siusiu bylo. Na nocniku zjadla 3 okragle kawalki chlebka z uluionym pasztecikiem, dzieki czemu moglam nadrobic wczorajszy wieczor.
przeraszam, ze sie wczoraj nawet nie pozgnalam, ale p wszedl na kompa pograc i pozniej gdzies cos kliknal i stracilismy polaczenie z netem. pozniej wzielismy lapka do wyrka, obejrzelismy horrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrorrrrrrrrrrrrr i samo sie naprawilo, ale juz nie mialam sily siadac do biurka.
A&E poszukaj tej soli na jakims bazarze gdzie niemieckie produkty sprzedaja. Zaraz zrobie zdjecie, ta sol jest super na wszystkie plamy, super do prania i namaczania.
oj Mlenko, 5 h krzyku, j juz powoli zapominam co to bylo. Ale dobrze zrobilas, czasem dla dobra dziecka trzeba pojsc do drugiego pokoju i odpoczac. Co by matki wariatki nie mialo.
a ja mam dola.....
glownie finansowego
jak pomysle ze kolejny egzamin oplaciac itd,mam kupe dlugu wielki debet,kupe rachunkow to przyjdzie mi jesc tylko chleb z maslem(dobrze ze chleb za darmo)....:-

-

-

-

-(
Anabubka Egzaminem sie nie przejmuj, to prawda ponoc teraz zdac jest baaardzo ciezko, ale da rade. U nas dól finansowy podwójny, ale pamietaj, Tobie chcleba nie zabraknie, z tynkiem tez jest nie najgorszy, jz sprawdzalam

A jak juz uda Ci sue wkrecic na plan filmowy, to daj znac kiedy bedzie Twoj , no kuzwa, slowo wylecialo mi z glowy.
U nas prad placi sie co 2 miesiace ryczałt,( a później wyrównanie), wode co miesiac z licznika, czyli na bierzaco. niestety no nie malo, no ale zyc i myc sie trzeba:-)
A&E moja moja juz stara dpa a jeszcze czesto przynajmniej raz obudzi sie na butle w nocy. Jje coraz mniej, ale je. Poszlam za rada Anki i tuz przed położeniem jej spać dosteje miske gęstej kaszki , zęby i spać. W końcu zaczęło działać. Aniu - dzięki
Noooo, to dopiero impra trzydniowa!!!
a moje kochanie śpi aż chrapie chyba trzeba go będzie siłą brać ale patrysia pisała że to karalne ale co tam najwyżej mnie posadzą i będe miała w prezencie wczasy gratis
Dobre! W sumie to tam nie jest tak źle, kupa nowych znajomości, jedzenie gotowe podane, czas zorganizowany, o diete dbają, życ nie umierać, nawet rachunki za ciebie placa.:-):-)
Dokładnie. Pamiętam jak my z P zaczęliśmy szukac najpierw mieszkania do wynajęcia, bo juz dośc mięłiśmy 7 lat spotykania się , ale jak zorientowalismy sie w cenach i warunkach tego co oferuja w tych cenach, to rece opadaly. W koncu zecydowalismy sie na kredyt i to ca mielibysmy dawac obcemu do kieszeni splacamy swoje wlasne i na swoim robimy.
Mlena zaciskam kciuki, pójdzie od ręki:-):-)
Dzis nadal nie jesteś zezowata? Bo po takim maratonie, to róznie byc może

No to krok do przodu. Co do napadów, myśłę, że sprawdza swoje sily. Ulegniesz raz i bedzie kicha. Nauka od poczatku. U mnie to samo, niby aniołyszek, ale od czasu do czasu sprawdza na ile moze sobi epozwolic i jest krzyk jak nie moze. Ale juz coraz krótszy, czyli tez coraz lepiej.
Bedzie dobrze
Myszunia, kurcze, moze lepiej d lekarza jednak? Chociaz moja jak dostala chyba po jogurcie sraki na odległość i az ranki na pupie od nej, to sama dalam sobie rade-ku przestrodze-jogobella. Jak bedzie trzeba zalatwie Ci mega super masc na pupe, dziala po kilku minutach, efekt wyleczenia po jednej nocce.
A Ty sie kuruj kochana.
\
TE]