reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
do lekarza idę oczywiście:tak::tak::tak:tylko nasz pediatra przyjmuje dopiero od 13-tej:baffled:i chyba muszę odwołać dzisiejszą fiberoskopię:-(
zmykam zająć się dzieckiem żeby się nie drapała:tak:
do potem:-)

DOwikla ,do 3 w nocy :szok::szok::szok::szok:ja jak wytrzymam do pólnocy to uważam sie za twardzielkę:-D:-Dteż lubię kryminalne zagadki,tylko mnie horatio caine wkurza i jego gadka :-Dtaki wszystkowiedzaący mądrala:-D
Ja tam nie zwracam uwagi na zadne gadki:-);-)Jak zaczełam to ogladac to mnie wciagneło na maksa i teraz za kazdym razem musze ogladac:tak::tak::tak:
Co prawda w czasie reklam to wczoraj przysypiałam:-D:-D:-Dale dałam rade

właśie agnes wejdź na alegro i popatsz może zastawa może coś innego do domu coś mówili że potrzebują??????????

allegro odpada bo mam za mało czasu :baffled::baffled::baffled:

agunia możliwe że ospa weź sobie dla pewności wpisz w gogle osp i popatrz jak wyglądają te krostki:tak:
też bym tak zrobiła,najszybciej i będziesz wiedziała jak to wyglada :tak::tak::tak::tak: a jka cos to i tak przejdz się z nia do lekarza

ale żeście już napisały od rana
Agunia to co opisujesz to wygląda na ospę bidulka że jej w buzi wyszło ale lepiej teraz niż później nie wyszło jej więcej po wczorajszej kąpieli czasem?
ja pamiętam jak Laurę wykąpałam ona późno dostała więc najpierw 2-3 i myslałam że to komar ja ugryż bo czerwone kropy a po kąpieli pełno no i się białe czopy porobiły ..
lećcie do lekarza .
Lena przespała mi całą noc :szok: co prawda o 24 mleko jeszcze wypiła ale przez sen jak się juz gmerała z boku na bok zjadła i spała do 8.30 jestem w szoku :tak::tak:

moja po mleczku lezy na razie grzecznie w kojcu ale to tak maź pół godziny i zaraz będzie marudzić a taki pierdolnik mi na dzisiaj zostawili moi mili ,że chyba mnie coś trafi :no: wszystko miałam posprzatane a wczoraj wieczorem to normalnie zrobili sajgon w domu jak mnie to wkurza ,że nikt nic na miejsce nie odkłada nawet jak z lodówki coś wyjma to już nie schowają więc dzisiaj znów sprzatanie

witam a ja dopiero wstałam :szok::-D jak nigdy zawsze po 6 na nogach a dzis Gabi usnela po mleku to i ja lezałam bo co chcialam wstac to Gabi sie przytulała i nie chciałamnie puscic :-D ale jakas jestem z tego długiego spania przydymiona ide ubrac Gabi posmarwac Zuzie no ikawke jakas wypic :-D

reklama
Do góry