wiktoria12
Mama i żona :)
A ja nie byłam jeszcze nad morzem ale M obiecał ze nas tam zabierze tylko kiedy oto jest pytanie.W sumie ja bym wolała jechac jak dzieci już beda troche wiksze mniej roboty by przy nich było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja sie na obiad wpraszam uwielbiam nalesniki z serem musze znowu zrobic bo ostatnio pyszne wyszłyWeronik awtsala wiec uciekam,trzeba sie wziac za robote
dzis na obiad nalesniki z serem:-)
no ja nie licze "innych opłay" i rat bo to dodatkowe 1,5 tys:-(ja za [rad place ok130zl mieiseczne,gazmam zbutlido kuchenki,za wode ok40zl meisecznie,nie mamkanalizacji wiec tylko szambo,
ale ogrzewanie z centralnego wiec wegiel trzeba kupic i drzew.cieola wode mam z bojera,ale nie mam w nim grzalki wiec trzeba trochesmieci idrzewa przepalic zeby miec.
no ale do tego dochodza raty i inne oplaty....ehhhhh
Ja nie wiem bo u nas naszczęscie jeszcze ospy nie byłohej
dziewczyny mam pytanie: jak wygląda ospa wietrzna????
Misię mi zsypało, mam krostki na wargach sromowych w białym czubkiemna tułowiu kilka, nad góna wargą, na uchem i na języku jakąś burą i na podniebieniu
co to za cholera
pomóżcie czy to ospa?
ja w sumie nie pamietam...hej
dziewczyny mam pytanie: jak wygląda ospa wietrzna????
Misię mi zsypało, mam krostki na wargach sromowych w białym czubkiemna tułowiu kilka, nad góna wargą, na uchem i na języku jakąś burą i na podniebieniu
co to za cholera
pomóżcie czy to ospa?