reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malina ,bo te patałachy sie cenią ,rachunki to najgorsza zmora,my też na zmianę płacimy średnoi ok.400 za prąd i 100 za wodę na zmianę:szok:
My mamy gaz i prąd na zmianę- po 300 zł niecałe i tego i tego- ogrzewanie na gaz no i gotowanie
no i co miesiąc woda w czynszu ponad 100 zł nei wiem czy nie 200, no i ogrzewanie centralne w czynszu co miesiac dodatkowo do czynszu 100 zł...:baffled:

reklama
My mamy gaz i prąd na zmianę- po 300 zł niecałe i tego i tego- ogrzewanie na gaz no i gotowanie
no i co miesiąc woda w czynszu ponad 100 zł nei wiem czy nie 200, no i ogrzewanie centralne w czynszu co miesiac dodatkowo do czynszu 100 zł...:baffled:

ja za [rad place ok130zl mieiseczne,gazmam zbutlido kuchenki,za wode ok40zl meisecznie,nie mamkanalizacji wiec tylko szambo,
ale ogrzewanie z centralnego wiec wegiel trzeba kupic i drzew.cieola wode mam z bojera,ale nie mam w nim grzalki wiec trzeba trochesmieci idrzewa przepalic zeby miec.
no ale do tego dochodza raty i inne oplaty....ehhhhh

Witam sie i ja pogoda taka sobie nocka też:rofl2:ide niedługo na jarmak jeszcze dziecią mleczko musze dać a ja kawe dopić i troche jeszcze ogarnać a słyszałyście te piosenke ja sobie jej teraz słucham
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Lh8u7_Fp0W4"]YouTube - Beata Kozidrak - Nie pytaj o miłość[/ame]

moja Paulina zawsze jak cos przezyje,jakas wycieczke czy cos to zaraz wszytsko rysuje,
zrszta jak duzo mniej mowila i nie potrafila opowiedziec co sie dzialo to wszytsko bylo na rysunkach i w dodtaku z kazdym najdrobniejszym szczegolem na ktory jabym nie zwrocila uwagi.
rysuje czesto komiksy-doslownie,w ramkach ichmurkami z tekstem itd itd.jak dorwe skaer to wam wrzuce pare jej rysunkow
normlanie artysta plastyk mi rosnie:-)
tak właśnie rysuje mój adam masa szczegółów nawet najdrobniejszych i prawie same komiksy z chmurkami tekstem :tak::tak:ciekawe skąd się to dzieciakom bierze:sorry:
madziula marzenka do ciebie przyjeżdża tak ??????????? a z robertem?bo ona jak ona ale ON.......

Madziula łobuzie ja juz pytaalm ze 2 razu ale widze ze omijasz moje ytanie:baffled:
wy u siebie tez macie kwatrey?
nie to ze siechce jakos za darmo wcisnac czy cos,ale jakbym planowala naprzyszly rok to wolalabym gdzies gdzie kogos moge znac:-)
:zawstydzona/y:PO PROSTU NIE WIDZIAŁAM PYTANIA ,BO JA TU OSTATNOI JAK PO OGIEŃ WPADAM, TAK MAM KWATERY ,WAL JAK W DYM ,ALE BĘDZIE FAJNIE:-D

Hejka kobitki :-):-):-):-):-):-)
Wreszcie dorwałam się do kompa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mało śpi max 2 h w ciągu dnia śpi i to czasem rozłożone na dwa razy ale sa i dni kiedy pośpi 15 min i koniec :no: dzisiaj to już straciłam cierpliwośc do niej więc dałam ja tatusiowi on ma anielską cierpliwośc do niej całe szczęście bo mi tego brakuje

no troszkę mało cI spi,moja Oliwka w tym wieku spała 2 razy dziennie tak po 1,5 lub 2h
może spróbuj kłaść ją o stałych porach :tak::tak::tak::tak:

i świętujemy przez 3 dni z rzędu, 27 urodziny moje, 28 rocznica ślubu, 29 imieniny m:-D:-D:-D
no to będzie się działo :tak::tak::tak::tak:

ja mam na zmianę jeden miesiąc prąd drugi wode normalnie non top kolor i my miesięcznie to tak 1250 komorne za najm 350 piotrka alimenty 50internet 40 polsat 50 raty i 100raty no to miesięcznie to jest????1840 zł no nic tylko się pochlastać........ale co tam byle byśmy zdrowi byli przecież wygram w totka i mieszkanie z kurierem więc będzie git:-D:-Dmam kochaną 3 szczęśliwych zdrowych dzieciaczków kochanego faceta u boku kochane laski na forum bb no to jak się dołować wiem czego mi brakuje ostatnio no snu:rofl2:a moje kochanie śpi aż chrapie chyba trzeba go będzie siłą brać ale patrysia pisała że to karalne ale co tam najwyżej mnie posadzą i będe miała w prezencie wczasy gratis:-D

to sie nazywa optymizm życiowy
:tak::tak::tak::tak::tak:

dokłądnie dowikla ja też starałam się o stałych porach ale ona sama sobie rozregulowuje wszystko nic nie poradze na to taki typ

tez się dziwie tylko ,że teraz jest problem z kredytami trudniej dostać widze to teraz kiedy usiłujemy sprzedac jakl ludzie się staraja chca i d.. nie dostaja kredytu jutro mamy jakiś kupców mają oglądac ale chcą żebyśmy zeszli z ceny trochę jesli będą zdecydowani to zejdziemy 10 tys . tak ustalilismy zeby jak najszybciej je sprzedac i postarac się o resze kredytu no i w koncu kupić własne większe M .
trzymajcie jutro kciuki dziewczyny

trzymam kciuki aby wszystko poszło po Twojej mysli :tak::tak::tak:

hehe Malina nie kuś bo ja zaraz w Twoje slady pójde tylko ,że ja to będę musiała mojego zawlec do łóżka :-D ale co tam za włosy i heja jak w epoce kamienia łupanego :-D:-D:-D

O Ty zaborcza kobito :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry
Dziś zaczęliśmy dzień o 6.00... kupką :-( Na szczęście już nie tak rzadką jak wczoraj, ale nadal brzydko pachnącą :-( Czekam na dalszy rozwój wypadków, jeśli dalej będzie biegunka to o 14.00 idziemy do pani doktor.
Pupę smarowałam Bepanthenem - bo u nas to najlepiej działa. Dodatkowo Piotruś wczoraj pawie cały dzień biegał bez pieluszki (kilka kupek wylądowało na podłodze :baffled:), ale efekt jest - pupa bardzo ładnie się goi, jest już tylko delikatnie zaróżowiona. :tak:
Do tego wszystkiego mnie coś rozbiera. Czuję się fatalnie. :no: W nocy musiałam wziąć 2 ibupromy, bo wszystko mnie bolało. :angry: Normalnie masakra jakaś. :angry:
To wam się wyżaliłam :-(
Idę, nie będę już wam nastroju psuć.
Miłego dnia, kobitki kochane. :happy:

O jejku co to za chorubska Was nawiedziły,jak pójdziesz z Piotrusiem do lekarki to powiedz o sobie niech tobie też coś przepisze,bo raczej coś zaczyna Cię brać :-)

:zawstydzona/y:PO PROSTU NIE WIDZIAŁAM PYTANIA ,BO JA TU OSTATNOI JAK PO OGIEŃ WPADAM, TAK MAM KWATERY ,WAL JAK W DYM ,ALE BĘDZIE FAJNIE:-D

to sie rozumie:-)
w tymroku nie ale w przyszlym moze w koncu bedzie kasa
ja tylko raz bylam nad morzem jak miala 6 lat a wgorach wcale:-:)-:)-:)-(
nidgdy kasy nie bylo na wycieczki:-:)-:)-:)-:)-(

A u na była w nocy burza,ale się bałam,waliło piorunami,wiatr okropny i ulewa niesamowita,grad dosłownie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

myslałąm ze Oliwka się obudzi ale na szczęście spała twardym snem,nic ją nie ruszało.

I przez to dzis jest zimno i nieprzyjemnie,wiatrzysko,zachmurzone niebo,pewnie będzie lało znów,dziś ma być tylko 13C.beznadziejna pogoda się zrobiła.już mam jej dość.Gdzie to lato sie podziało??????? :eek::eek::eek::eek::eek::eek:

reklama
o i agnes dobiła do nas:-D:-Djak nocka?????????
mojemu antkowi druga jedynka dolna wychodzi dziąsło napuchnięte i znów pobudki co godzinę w nocy kiedy ja się wyśpię????????????:sorry:

Do góry