reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej:tak::tak::tak:
dziewczyny mam pytanie: jak wygląda ospa wietrzna????
Misię mi zsypało, mam krostki na wargach sromowych w białym czubkiem:szok::szok::szok::szok: na tułowiu kilka, nad góna wargą, na uchem i na języku jakąś burą i na podniebieniu:szok::szok::szok::szok::szok:co to za cholera:szok::szok::szok::szok::szok:pomóżcie czy to ospa?

ja za [rad place ok130zl mieiseczne,gazmam zbutlido kuchenki,za wode ok40zl meisecznie,nie mamkanalizacji wiec tylko szambo,
ale ogrzewanie z centralnego wiec wegiel trzeba kupic i drzew.cieola wode mam z bojera,ale nie mam w nim grzalki wiec trzeba trochesmieci idrzewa przepalic zeby miec.
no ale do tego dochodza raty i inne oplaty....ehhhhh
no ja nie licze "innych opłay" i rat bo to dodatkowe 1,5 tys:-(

a wtym miesiącu jezsszczed sie wszyzstko w kupe poskładało i nie wiem jak to bedzie, bo tu dziisaj przegląd i zaraz oc, chyba 14 czy jakoś tak.....:-(a to 800 zł- ale wezmiemy pewnie na 2 raty bo nie da rady inaczej....:-( i tak druga rata wypadnie w grudniu:eek: wiec kicha jak nie wiem:baffled: szkdoa ze nie styczen:baffled::baffled::baffled:

Misię mi zsypało, mam krostki na wargach sromowych w białym czubkiem:szok::szok::szok::szok: na tułowiu kilka, nad góna wargą, na uchem i na języku jakąś burą i na podniebieniu:szok::szok::szok::szok::szok:co to za cholera:szok::szok::szok::szok::szok:pomóżcie czy to ospa?
Ja nie wiem bo u nas naszczęscie jeszcze ospy nie było:no:

ja w sumie nie pamietam...:zawstydzona/y: wiem że czerwone i podobne do ugryzienia komara chyba, ale czy czubek maja biały to nie wiem..:sorry:

reklama
Do góry