reklama
Zaraz spadam na jarmak ale jeszcze zobaczcie gdzie Kamilek wszedł
wiki to niedługo kamilek zacznie ci już biegać skoro tak ładnie ci już stoi

luna co Ci się z postami porobiło

Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
oo moja Lenka jeszcze grzecznie posiedzi bo sa teletubisie to jedyny jej seans filmowy i go uwielbia
czasem ja oglądam Smyki na cbebes czy jak to tam sie nazywa są nieraz fajne piosenki i potem śpiewam Lence aa ona aż piszczy![]()
Moja bajek jakos nie chce ogladac ale za to jak reklama leci to jak by dziecka nie bylo tak jest zapatrzona

a jak leci muzyka to tanczy i klaszcze w raczki no i oczywiscie patrzy sie na mamusie zeby tez z nia tanczyla normalnie posikana z niej jestem

madziulanatasza
Fanka BB :)
Moja dwójeczka uwielbiała teletubisie,teraz wyrośli ale Ksawek lubi smyki oglądac ,małych einsztajmów ,kucharz duży i mały,leniuchowo,oraz mnóstwo innych bajek z bbc beebes i disney channel,bo Klaudia to już woli h2o,hannah montana ,high school musical,ewentualne brende i pana wheeskersa
za teletubisiami nie tęsknię bo nuuuudne są okrutnie ,szczególnie oglądane po raz kilkunasty
za teletubisiami nie tęsknię bo nuuuudne są okrutnie ,szczególnie oglądane po raz kilkunasty

luna665
Mama grudniowa 2007
No to wiem co mam na obiad, jeszcze po prosze przepis na ciasto nalesnikowe, bo nie chce mi sie szuakc a wieki nie robilam i nie pamietamco do naleśników polecam po meksykańsku są pycha!!!!!
farsz na nie to :
dobre mielone mięsko podsmażamy z cebulką ale tak porządnie doprawiamy solą pieprzem majerankiem można dac trochę czy czym tam lubicie no i papryka trochę słodkiej trochę ostrej jesli mają jeść to dzieciaki to w wersji łagodnej czyli tej ostrej tylko minimalnie
jak się nam ładnie podsmaży i rozkruszy to odlewamy tłuszcz z tego mięsa garnek przechylamy pod kątem i czekamy nawet z pół h aż wszystko odcieknie z mięsa ( wystarcz pod jesną stronę gara podłozyć jakąś deskę żeby stał krzywo)
do tego kto co woli można dodać czerwoną fasolkę z puszki lub kukurydzę i wszystko wymieszać
naleśniki zwijamy z farszem podgrzewamy chwilę najlepiej w mikrofali ale można tez w piekarniku ale tylko by podgrzać a nie upiec i polewamy je sosem wersja na ostro to sos tabasko słodki zmieszany z ostrym ja wolę je z sosem czosnkowym ale można sobie zrobić jaki się lubi np słodki sos pomidorowy ale ma być zimny do tego surówka pycha na prawę![]()

No teraz chyba lepiej wyszlo, ale kurcze nialam yle pozaznzcane, ze szok, jakies hieroglifi, echlunka a co to z twoimi postami się dzieje??????????????????????????????????????????????????????????????????????![]()
moja nauczyła się bic brawo jak cos zrobiła to ja jej mówiłam braawo i klaskałamw ręce a teraz jak ona coś zmaluje to tak robi np. ostatnio dorwała sie do płyt DVD wszystkie rozwaliła na podłodze ja do niej : no i co zrobiłaś ? a Lenka uśmiech od ucha do ucha i brawo sobie bije cała szczęśliwa 

madziulanatasza
Fanka BB :)
pomogła mamusi ,napracowała siemoja nauczyła się bic brawo jak cos zrobiła to ja jej mówiłam braawo i klaskałamw ręce a teraz jak ona coś zmaluje to tak robi np. ostatnio dorwała sie do płyt DVD wszystkie rozwaliła na podłodze ja do niej : no i co zrobiłaś ? a Lenka uśmiech od ucha do ucha i brawo sobie bije cała szczęśliwa![]()

boiorę sie za robotę ,ale będę zaglądać
ja już posprzątałam łazienkę,Oliwka zjadła na drugie śniadanie całego banana więc idziemy teraz razem gotować zupkę 

pewnie z jej pomocą zejdzie mi to dłużej no ale cóż trudno.jak uśnie to dziś musze już wziąść się za prasowanie to nieszczęsne

No to wiem co mam na obiad, jeszcze po prosze przepis na ciasto nalesnikowe, bo nie chce mi sie szuakc a wieki nie robilam i nie pamietam
No teraz chyba lepiej wyszlo, ale kurcze nialam yle pozaznzcane, ze szok, jakies hieroglifi, ech
ciasto nalesnikowe prościzna

mąka , mleko jajko szczypta soli i trochę proszku do pieczenia z pół łyzeczki miksujesz mikserem skłądniki tak dodajesz żeby miało dobrą konsystencje czyli nie było za gęste ani za rzadkie
do tych naleśników staraj się je usmazyć jak najcieńsze , łatwiej się je zawija wtedy i jak lubicie czosen to z sosem czosnkowym polecam
reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
ciasto nalesnikowe prościzna
mąka , mleko jajko szczypta soli i trochę proszku do pieczenia z pół łyzeczki miksujesz mikserem skłądniki tak dodajesz żeby miało dobrą konsystencje czyli nie było za gęste ani za rzadkie
do tych naleśników staraj się je usmazyć jak najcieńsze , łatwiej się je zawija wtedy i jak lubicie czosen to z sosem czosnkowym polecam
tak moze i ciasto nalesnikowe to proscizna ale ja ich jakos nie umie smazyc zawsze mi sie przypala przykleja itd podchodzilam juz do nich pare razy i zwatpilam

Podziel się: