reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny a co z As? coś jej nie widzę ..???
ja też nie wiem gdzie As sie podziewa :no::no::no::no:

nie no co Ty nie obrazilam sie ale gniewam sie bo nie przekazalas dziewczynom a myslalam ze powiesz - <foch> :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D

wiem zapomniało mi się całkiem naprawde,chciałam powiedzieć ale jakoś tak wyszło :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:to było ostatni raz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ładny kubeczek ja mam juz ok 100szt róznych bo jestem maniaczka :tak:

.......kosmetykow i poleciła mi ponoc rewelacyjny kosmetyk Serum z Dax cosmetiks niedrogi bo 12 zl a ponoc waleczki z boczków giną i brzuszek wkleje linka to sie moaz ktroas skusi ja w piatek lece do rossman bo akurat ma byc w promocji po 9 zl :tak: trzeba w siebie inwestowac a co :-p DAX COSMETICS a tu opinie PERFECTA EXTRA SLIM Serum-koncentrat do szybkiego wyszczuplania brzucha,bioder,pośladków i ud » Balsamy do ciała - opinie użytkowników znam.to ide zrobie sobie capucinko i wysadze Gabi na nocnik :tak:

no to rzeczywiście maniaczka z Ciebie :tak::tak::tak::tak: a gdzie Ty mieścisz te kubki?????? :-D:-D:-D:-D:-D masz jeszce miejsce na coś :-p:-p:-p

Asia dzieki za cynk z tym serum wyszczuplającym,kupie na pewno :tak::tak::tak::tak:

ale przypomnij jeszcze w piater rano żeby z głowy nie wyleciało :-p:-p:-p

reklama
jakiego ja mam dziś lenia to szok :szok:
nic mi się nie chce zupełnie a musze jeszcze coś zrobic do jedzienia
Laura obiad w szkole zjadła ale i tak w domu po 17 woła drugi za to jz kolacji nie je no i L wraca do domu ok 19 zawsze głody :-D
normalnie to juz o 14 mam zrovione wszystko a dzisiaj nic ale wymysliłam coś na szybko więc 20 min. i będzie zrobione

mlenko wszystkiego najlepszego dla twojego leszka w dniu jego imienin
anniv041.gif
Od madziulinataszy też mu złóż najlepsze życzonka:-D:tak::-D:tak:
dobra to lece na pobocze jakby się ktoś pytał to wy mnie na boki ciągniecie:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
Czzy P wie ,że ty na pobocze latasz i na boki chodzisz ...hmmmmmm:szok:
dziewczyny kopnijcie mnie na zapęd żebym coś w końcu dzisiaj zrobiła :-D:-D:-D
ja na prawde nie wiem jakim cudem od wczoraj taki sajgon się zrobił i jak na to patrzę to jeszcze bardziej mi się nie chce ruszyć :rofl2:
No po patrz ja też tak mam ,po dwóch godzinach odrywam wzrok od kompa i zdziwiona sie rozglądam ,altam nic nie zrobioe:-D:-D:-D:szok:

A z mężem jest tak źle? Mój już 4 tydzien na chorobowym a ma w sumie 6 :-)
Zwariowałabym w takim czasie ,albo pozabijalibyśmy sie,jak nic:-D:-D:-D

przelew przez internet i już na pewno jest na ich koncie poza tym to nie usprawiedliwia rozłąnczania rozmów i nie odpisywania na maile :angry:
Zdażają sie gnojki ,ale najlepiej napisz do centrum sporów
mój adam to pasjonat histori jego kumpel kuba też więc się właśnie dowiedziałam że o jakiejś bitwie trojan rozmawiali i pytam adam no co ty tyle czasu do domu szedłeś w taki deszcz zobacz precież jesteś cały mokry na to mój syn-"mama to padało???":szok::szok::szok:" no gadaliśmy o trojanach to co jak już napadli i zaczeło się ciekwie to miałem do domu iść":-D:-D:-Dcały adam:-D
O proszę ,a to pięknie izabawnie ,to chłopak z pasją:-D

Laura jest bardzo opiekuńcza w stosunku do Leny ale sa tez chwile , kiedy ucieka do siebie bo ją wkurza jak marudzi i płacze za długo , ale normalnie to jej spiewa bawi się z nią , nie cały czas ale i tak bardzo mi pomaga w piątek Laura wyjezdża na tydzien do ojca i wiem ,że bez niej będzie mi cięzko i smutno
jeśli uda nam się i kupimy M5 to niewykluczone ,że b ędzie jeszcze jedno dziecko:tak:
Ija mam uwierzyć ,ze lenka to rozdartus?,a w zyciu,jeżeli y jeszcze 3 rojbera chcesz ,idę w zakład ,że to słodkie ,pocieszne i ciche maleństwo:-D:-D:-D:-D
Wróciłam od lekarza pracy ,bez badania myk myk wypisał co trzeba,teraz czekam zeby ojechać na szkolenie bhp,kurna muszę jeszcze papiery wypełnić ...tylko kiedy????

Wróciliśmy od lekarza.
Piotruś oprócz biegunki ma jeszcze zapalenie gardła :baffled:
Dostaliśmy antybiotyk, elektrolity, probiotyki. :sorry:
Pani doktor stwierdziła, że Piotruś ma swój stały zestaw chorób. Bo tak to z nim jest - albo biegunka, albo gardło, no chyba że jedno z drugim za jednym zamachem :wściekła/y:
Idę gotować obiadek.
Miłego popołudnia. :-)

reklama
Do góry