reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

przelew przez internet i już na pewno jest na ich koncie poza tym to nie usprawiedliwia rozłąnczania rozmów i nie odpisywania na maile :angry:

reklama
kuźwa dzwonię do tego sprzedawcy z allegro juz od rana i nic albo nikt nie odbiera albo rozłacza się :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normalnie cholera mnie trafi tam dzieciak czeka na obiecany prezent a Ci sobie jaja robią kurier to na drugi dzień już jest a oni gwarantują 24h po wpłacie kasy
No to troche dziwne jak dla mnie:baffled::baffled::baffled:

kupuje od lat na allegro i czytam zawsze paczka powinna juz być ale to nic kur.. teraz mnie facet zgrzał na maksa wyszukałam nr do właściciela firmy i dzwonie a on ,że mi nei odp. ze mam dzwonic na podane tam numery to ja mu że tam nikt od rana nie odbiera alboi rozłancza rozmowy a ten do mnie " niech mi pani głupot nie gada" no kur.. mać zrabałam go i powiedziałam że pięknie swoją firmę reprezewntuje i ze sobie nie życze za chwilę się wkur.. i zarządam zwrotu kasy i na ich koszt odeślę to g..:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kochana gdzie Twoja wyrozumiałosc:baffled::-DNapewno mieli tyle tematow do obgadania:-D:-D:-D
mój adam to pasjonat histori jego kumpel kuba też więc się właśnie dowiedziałam że o jakiejś bitwie trojan rozmawiali i pytam adam no co ty tyle czasu do domu szedłeś w taki deszcz zobacz precież jesteś cały mokry na to mój syn-"mama to padało???":szok::szok::szok:" no gadaliśmy o trojanach to co jak już napadli i zaczeło się ciekwie to miałem do domu iść":-D:-D:-Dcały adam:-D

reklama
mój adam to pasjonat histori jego kumpel kuba też więc się właśnie dowiedziałam że o jakiejś bitwie trojan rozmawiali i pytam adam no co ty tyle czasu do domu szedłeś w taki deszcz zobacz precież jesteś cały mokry na to mój syn-"mama to padało???":szok::szok::szok:" no gadaliśmy o trojanach to co jak już napadli i zaczeło się ciekwie to miałem do domu iść":-D:-D:-Dcały adam:-D
:-D:-D:-D super masz syna :-D:-D

Do góry