reklama
No to troche dziwne jak dla mniekuźwa dzwonię do tego sprzedawcy z allegro juz od rana i nic albo nikt nie odbiera albo rozłacza się
normalnie cholera mnie trafi tam dzieciak czeka na obiecany prezent a Ci sobie jaja robią kurier to na drugi dzień już jest a oni gwarantują 24h po wpłacie kasy

karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Mlena trzeba dobrze czytac co piszą bo niekiedy jest tak ze paczki wysylaja w jakies konkretne dni.
kupuje od lat na allegro i czytam zawsze paczka powinna juz być ale to nic kur.. teraz mnie facet zgrzał na maksa wyszukałam nr do właściciela firmy i dzwonie a on ,że mi nei odp. ze mam dzwonic na podane tam numery to ja mu że tam nikt od rana nie odbiera alboi rozłancza rozmowy a ten do mnie " niech mi pani głupot nie gada" no kur.. mać zrabałam go i powiedziałam że pięknie swoją firmę reprezewntuje i ze sobie nie życze za chwilę się wkur.. i zarządam zwrotu kasy i na ich koszt odeślę to g..

karolcia-83
Ja też trochę zamawiam na allegro ale nie miałam jeszcze żadnych przykrych niespodzianek. Tyle że jeśli ktoś ma już negatywa to ja od niego nie kupuję.
Kochana gdzie Twoja wyrozumiałoscwróciło moje dziecko tyle czasu szdł bo z kolegą![]()

Ja tez czesto kupuje na allegro ale poki co nie narzekamJa też trochę zamawiam na allegro ale nie miałam jeszcze żadnych przykrych niespodzianek. Tyle że jeśli ktoś ma już negatywa to ja od niego nie kupuję.

mój adam to pasjonat histori jego kumpel kuba też więc się właśnie dowiedziałam że o jakiejś bitwie trojan rozmawiali i pytam adam no co ty tyle czasu do domu szedłeś w taki deszcz zobacz precież jesteś cały mokry na to mój syn-"mama to padało???"Kochana gdzie Twoja wyrozumiałoscNapewno mieli tyle tematow do obgadania
![]()

reklama
karolcia-83
mój adam to pasjonat histori jego kumpel kuba też więc się właśnie dowiedziałam że o jakiejś bitwie trojan rozmawiali i pytam adam no co ty tyle czasu do domu szedłeś w taki deszcz zobacz precież jesteś cały mokry na to mój syn-"mama to padało???"" no gadaliśmy o trojanach to co jak już napadli i zaczeło się ciekwie to miałem do domu iść"
cały adam
![]()

Podziel się: