No to nadrobiłam
Mlena, my tez juz długo na allegro i poza tym oststnim zakuem nigdy nie było wpadki. Ostatnio zamówiłam wkładki d biustonosza i ani widu ani słychu.
U nas wyplaty juz prawie nie ma, a jeszcze rachunki nie pozaplacane, a co mi tam, tak "latwo" znalazlam mieszkanie to teraz tak latwo mi je zabiora:-)
Mala bardzo ambitna, 5 a nie 6 i taka awantura, no obu tak , no prawie tak zostalo. Zanim rodzine zmieni...
Jak odbierasz osobiscie, to doloczaja 3 zł, juz zamówiłam
dobra!
ale moj wazy prawie 100kg wiec jak ja bidulka wychudzona mam go zawinac w dywan i postawic?????????
a zeby go nalac to nie byl az taki pijany

?
I własnie mi sie przypomnialo, że mialam zakrecony sen, bilam jakiegos chlopaka, nie pamiatam za co ale po gebeie tak obrywal, ze szok...
No i jeszcze rekiny wielkie plywaly, wpłynely do budynku przez malenkie okno wybite w wc i byla masakra, dzieci pozeraly..
Dołąnczam sie ogromnie
Dziewczyny, rozłożyło mnie na maxa :-( Jestem po dwóch gripexach i innych jeszcze jakichś prochach i czuję się odrobinę lepiej, ale jak m wrócił z pracy to normalnie ruszać się nie mogłam.

Przespałam się ze 3 godziny, ale jak wstałam to wcale mi lepiej nie było

Mam nadzieję, że mi szybko przejdzie
Piotruś ładnie łyknął lekarstwa - trochę był zaskoczony jak mu podałam antybiotyk strzykawką

Przed snem dostał jeszcze Ibufen, bo znów miał gorączkę. No i jeszcze 2 kupy były w międzyczasie

Na szczęście pupa jest ok!
Któraś z was pisała o jakiejś maści na odparzenia. Ja zawsze w takim przypadku smaruję mu pupę Bepanthenem i wietrzę, wietrzę, wietrzę, bo świeże powietrze cuda działa.

Myszunia no kurcze duuuuzo zdrówka kochana, Piotrus tez niech zdrowieje, Masakra samej byc chorym i jeszcze dziecko marudne, bo tez chore, oj kaszana.
Kurczę dziewczyny nie posiedzę dzis z Wami na bb,fatalnie sie czuję,@ do mnie przyszła,tak okropnie boli mnie brzuch az mi się wymiotować chce.Wziełam sobie przed chwilką dwie nospy,mam nadzieje że choć troche ulży bo nie wiem czy wytrzymać.
Agnes, i jak dzisiaj> Choc troszke lepiej???????????
Witajcie kochane nie było mnie wczoraj teraz nie mam głowy do pisania.:-
-(bardzo was za to przepraszam dzisiaj nawet nie mam czasu poczytac może wieczorkiem musze zając sie sprzątaniem bo M jutro przyjedzie a w domu nie posprzątane a wiecie jakie to sprzątanie przy dzieciach a jeszcze do sklepu musze leciec wiadomo po co 

a mi już chyba sie @ konczy od wczorajszego wieczora nic nie było i niech tak zostanie
No sprzatania bedzie razy 2, bo co zrobisz, to juz poprawiac trzeba, zanm to... Ale jaka nagroda, zobacz, @ w cholere a Wy zabawa!!!!!!!!!!!!!!
Doira, spadam sie szykowac, mala przebrac, i najpier do sklepów, biedronke tez musze zachaczyc, później sprzatanie, pozniej mam parzyjedzie, pozniej do Brata na kawusie wpadniemy, a wczesniej jeszcze obiad, a ja w gatkach sedze, dziecko buszuje, wyrko nieposłane, sniadanie nawet jeszcze nie zalczone, pewniejuz nie wlece, licze po cichu, ze mój wieczorem szybko padnie, to moze zasiade jak sie uda...
Milego dnia, przesylam wam sloneczko, jesli nie macie
buziole