reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej Laseczki przyszłam się tylko przywitać i uciekam na zakupy i po mój nowy kwiatuszek :-):-):-) Jak wrócę to się odezwę:-)

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
no juz sama wstała,chora nie jest a raczej na taka nie wygląda :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: wysikała się do nocnika a teraz gania na golasa i gra balonem :tak::tak::tak::tak:
No widzisz wyspała sie i jest w dobrym humorku
Hej Laseczki przyszłam się tylko przywitać i uciekam na zakupy i po mój nowy kwiatuszek :-):-):-) Jak wrócę to się odezwę:-)
Witaj miłych zakupów

Witajcie mamusie :-)

U nas bez zmian. Chorubsko nadal nas trzyma.... juz drugi tydzien. Dzisiaj musze dokupic chusteczki :baffled: A tak w ogole to do soboty musimy wyzdrowiec bo wyjezdzamy na wakacje:szok: Nie wiem jak ja to zrobie:zawstydzona/y:

Myszunie kurujcie sie. Dobrze, ze bylas z Piotrusiem u lekarza. szybciej mu przejdzie :tak: Ja mam super dobra masc na odparzenia, ale francuska, wiec nie wiem czy u nas w Polsce dostaniesz :eek: Cèrat de graten...

Luna, fajnie ze mala chodzi ci na nocnik :tak: W dzien tez wola jak cos jej sie zachce? Noemi dostala nocniczek na Dzien Dziecka. Chetnie na nim siada, mowi siusiu po francusku, ale jeszcze nic nie wyprodukowala. moze za rzadko ja sadzam:sorry:
Zwyklego mleka jeszcze jej nie dawalam. Jakos nie mam zaufania do tego sklepowego :baffled: Ale widzialam takie w kartonie dla dzieci od 2 lat, wiec niedlugo na takie sie przestawie. Chyba, ze masz prosto od krowy to jak najbardziej:tak:

Agnes, nie budz dziecka, niech sobie pospi :tak: Moje tez jeszcze nie wstalo, ale ide juz robic jej kasze;-)

As,
pozdrowienia dla pieska:-p Jak twoj goldenik sie wabi?

julka położyła się na łóżku obok antka i otworzyła książkę i "czyta " antoniemu a ten leży i słucha jak zaczarowany:szok::-D:-Da ja słucham i myślę kurcze ona mu naprawdę czyta:-D:-D:-D:-Dno poprostu julka frenklina zna na pamięć:-pto są jej ulubione kiążki ma chyba 15 części i kocha te książki bardzo bardzo ostatnio podyktowała adamowi jakich części jeszcze nie ma i teraz mam taką liste wywieszoną na lodówce:-D:-D:-D

dziewczynki trzymajcie kciukasy piotrek dzisiaj będzie rozmawiał w sprawie pracy weekendowej dla mnie :tak::tak::tak:tak bym chciała żeby się udało :tak:to sprzątnie i ekspozycja towarów u niego w casto 4 soboty i niedziele po 8-10 godzin zarobki może nie oszałamiające ale 500 zł bym miała a dla mnie to dużo no i wyszłabym do ludzi z domu chociaż w weekendy...a że piotrek ma weekendy wolne to odpada problem opieki nad antonim:tak:

reklama
dziewczynki trzymajcie kciukasy piotrek dzisiaj będzie rozmawiał w sprawie pracy weekendowej dla mnie :tak::tak::tak:tak bym chciała żeby się udało :tak:to sprzątnie i ekspozycja towarów u niego w casto 4 soboty i niedziele po 8-10 godzin zarobki może nie oszałamiające ale 500 zł bym miała a dla mnie to dużo no i wyszłabym do ludzi z domu chociaż w weekendy...a że piotrek ma weekendy wolne to odpada problem opieki nad antonim:tak:
pewnie że trzymam kciuki :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry