reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
cześć Zajaczku jak humor dzisiaj??
A dziękuje, bardzo dobrze:-):-)
Wczoraj się wybrałam na ten aerobik w końcu i od razu kupiłam karnet, bo inaczej znowu bym nie chodziła;-) Bałam się ze po ponad pół rocznej przerwie nie będę mogła dzisiaj chodzic ale jest nieźle:-)
Stwierdziałam że się zapuściłam i musze się wziąc za siebie. Pewnie nie schudne ale mnie bardziej chodzi o poprawienie kondycji.:-)

Zajaczku ten fitnes to naprawde fajny pomysł ja tu gdze mieszkam nie mam takiej możliwości ale też bym się chętnie zapisała bo moja kondycja nie jest najlepsza niestety a nie umię się zmusić do ćwiczeń w domu

Dziekuje za zaproszenia na NK tylko, ktora z was to Sylwia R, Magdalena S i Martyna O? Trzeba zrobic list kto jest kto lub z zaproszeniem mala wzmianka kim na BB :-)

Ja to Sylwia :))

no i se was poogladałam....:szok:....to ja tutaj jestem juz babcia wiekowa

juz przestan z ta babcia no i dziekuje za zaproszenie :))

:-)

Eve84 - Ewa B :-)

no i w koncu wiem co to za Ewa mi tu siedzie na n-k...Zajaczek mi troche dopomogl :-)

Witam sie z rana
widze ze tutaj pustki wszystkie jeszcze spią czy jak?? :confused2::confused2:

ja jestem kochana i czytalam godzine zaleglosci...Leze i zdycham dzis bo od 4 byly skurcze, postawilam na nogi dom a M sie juz z pracy zwalnial, zrobily sie regularne jak cholera co 5 min myslalam ze sie rozdwoje...poki co sie uspokoilo jak napchalam sie prochami i leze...

Buziaki dla Was dziewczynki i milego dnia :-)

Zajaczku ten fitnes to naprawde fajny pomysł ja tu gdze mieszkam nie mam takiej możliwości ale też bym się chętnie zapisała bo moja kondycja nie jest najlepsza niestety a nie umię się zmusić do ćwiczeń w domu
Jak mieszkałam z rodzicami jeszcze na wsi swojej pięknej to też tak miałam....Zresztą co myślałam żeby się zapisać to sobie mówiłam- po co wydawać kasę jak mogę pobiegać po jakich łąkach czy lasach czy coś:-) I tak robiłam...ale zapału starczało zazwyczaj na jakieś 2 tyg... no ale fakt faktem ze wtedy więcej się ruszałam. Jak wracałam z pracy to zawsze było coś do zrobienia. A teraz wracam do domu i siedze przy książce czy przed telewizorem. Jak jest M. to spacerujemy dużo (nie mówię już o innym sporcie;-)). Albo sama chodziłam na spacer jak była piękna pogoda..A teraz zimno jak diabli...
A ty nie mozesz gdzieś dojeżdżać nawet?? Albo zmobilizowac kogoś i biegać sobie... Razem zdecydowanie raźnie.

Witaj Kroptusiu
matko nie daj sie tym skurczom kochana leż odpoczywaj może się uspokoją

mam pytanie do Ciebie nasza ekspertko bo ja mam wrażenie ze to moje zapalenie to moze jednak być zapalenie pęcherza bo mnie od wczoraj boli dól brzucha tak nad łonem i jak sikam to mnie piecze i jutro idę do lekarza jak mi nie przejdzie bo szkoda sie męczyć ale boję sie ze jakbym jednak była w ciaży wczesnej to co moge brać mam w domu UROSEPT i chyba sobie wezmę dziś bo to chyba bezpieczne ale co mi lekarz może wypisać na to zapalenie??

Witajcie Babeczki :-)

Przyszlam oznajmic ze zyje, nic mi nie jest :-p

gosia- G R A T U L U C J E :tak:

Sa jeszcze jakies fasolki ?

POZDRAWIAM WSZYSTKIE STARANCZKI I DO NASTEPNEGO :-)

Witaj Kroptusiu
matko nie daj sie tym skurczom kochana leż odpoczywaj może się uspokoją

mam pytanie do Ciebie nasza ekspertko bo ja mam wrażenie ze to moje zapalenie to moze jednak być zapalenie pęcherza bo mnie od wczoraj boli dól brzucha tak nad łonem i jak sikam to mnie piecze i jutro idę do lekarza jak mi nie przejdzie bo szkoda sie męczyć ale boję sie ze jakbym jednak była w ciaży wczesnej to co moge brać mam w domu UROSEPT i chyba sobie wezmę dziś bo to chyba bezpieczne ale co mi lekarz może wypisać na to zapalenie??

Chyba mozna urosept ale zapytaj na wszelki w aptece, moze jakas parowka z rumianku czy cos hanka ostatnio pisala sporo o zapaleniu pecherza dla coreczki badickiej ... moze skorzystaj z jej rad:-) ja robilam sobie napary wlasnie ale nie mialam zapalenia co sie okazalo tylko inne jakies tam bakterie

reklama
Do góry