reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:tak:;-)

tutaj moge sie podpisać rękami i nogami jako nowicjuszka, bo nawet jak nie pisze (bo nie nadazam z czytaniem:zawstydzona/y::wściekła/y:) to przynajmniej raz dziennie musze zajrzec...
a mój D coraz bardziej zazdrosny o Was kobitki:-D;-)
To dopiero początki ,mój to wyrzuty mi czynił ,że wszystko zaniedbuje ,że obiady nawet szybkie gotuje ,że sprzątam na odwal sie ,żeby tu siedzieć :-Dno szalał ,szalał ,w ogóle coś mnie on ostatnio wkurza:tak:Uzbroj sie w cierpliwość i miej do m podejście taktyczne ,mów mu zawsze ,że dopiero co zajrzałaś ,albo ,ze jeszcze tu nie byłas:-D:-D:-D:-Dtrzeba sobie radzić,

reklama
To dopiero początki ,mój to wyrzuty mi czynił ,że wszystko zaniedbuje ,że obiady nawet szybkie gotuje ,że sprzątam na odwal sie ,żeby tu siedzieć :-Dno szalał ,szalał ,w ogóle coś mnie on ostatnio wkurza:tak:Uzbroj sie w cierpliwość i miej do m podejście taktyczne ,mów mu zawsze ,że dopiero co zajrzałaś ,albo ,ze jeszcze tu nie byłas:-D:-D:-D:-Dtrzeba sobie radzić,

na szczescie w dzien w miare nie mam z tym problemu, bo go poprostu nie ma, ale gorzej wieczorami, jak on wraca do domu, i mam dylemat czy isc mu znowu truć i powiedziec to co mam do powiedzenia, czy siedzieć przy kompie i nadrabiać:eek:
na szczescie moje gadanie szybko nudzi D i moge ze spokojnym sumieniem zasiąść przed moją ostatnią świetoscią... no chyba ze mnie cztery litery rozbolą:-D

nie będziesz miec wyboru jak Ci zapukają do drzwi :tak::tak::tak::tak:no chyba nie wyrzucisz mojego dziecka za drzwi ???? :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D
Razem z tym kurierem:-D:-D:-D:-D
A tak serio to chyab nie zrobisz czegos takiego kolezance ktora uwielbia spac:-D;-)

A ja znowu kupilam sobie dzisiaj fornetti i wlasnie zjedlismy wszystkie ktore zostaly:tak::tak::tak:

No i wazylam dzisiaj dziewczynki
Wiktoria wazy 7370
Klaudia 7420
Tak dla porownania siora wazyła swojego Adasia oi wazy 6270

na szczescie w dzien w miare nie mam z tym problemu, bo go poprostu nie ma, ale gorzej wieczorami, jak on wraca do domu, i mam dylemat czy isc mu znowu truć i powiedziec to co mam do powiedzenia, czy siedzieć przy kompie i nadrabiać:eek:
na szczescie moje gadanie szybko nudzi D i moge ze spokojnym sumieniem zasiąść przed moją ostatnią świetoscią... no chyba ze mnie cztery litery rozbolą:-D
No to masz juz na Niego sposob :-D:-D:-D:-D

reklama
Lena się pkiładała ok 17 ale ją przetrzymałam i zasnęła przed 20 idealna pora na sen , dobrze jakby jej tak zostało i o 20 by zasypiała co dziennie , byle się nie obudziła w środku nocy wyspana :-D raz już tak mieliśmy godz. 3 w stała całkiem wyspana i zqachciało jej się zabawy :tak:

Do góry