Makunga
Fanka BB :)
Dziękuję za gratulacje :-)Ja mam córkę Zosię. a co do tej płyty Twojego M to też serdecznie gratuluję i współczuję, że Go nie masz w domu!!!Wiem co to znaczy;(
Zosia - fajniutkie imię

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za gratulacje :-)Ja mam córkę Zosię. a co do tej płyty Twojego M to też serdecznie gratuluję i współczuję, że Go nie masz w domu!!!Wiem co to znaczy;(
Napisz cos wiecej o sobie i swojej rodzinie np ile masz lat skad pochodzisz w jakim wieku sa twoje dzieci lub dziecko?????ß no i oczywiscie fotki milo widziane tutaj taki zwyczajsory, że tak się wcinam ale ja muszę się pochwalić że moja córcia uwielbia spanie i swrdecznie Wam współczuje!!!
No to super ze masz grzeczne dzieckoA tak wogóle to się chciałam zapytać jak sobie dajecie radę z tymi wszystkimi codziennymi obowiązkami, bo ja już ponad rok siedzę w domu i trafia mnie bo już bym chciała do pracy;(
Tylko pranie i sprzątanie i codziennie to samo!!!Dobrze, że chociaż dziecko mam grzeczne. Może podsuniecie mi kilka pomysłów w co można się bawić z 1,5 rocznym dzieckiem??
Mieszanka wybuchowaw sumie jak o grzecznych dzieciach mowa to moja Natkka nie jest az taka zła... generalnie uchodzi za grzeczne dziecko, tylko ostatnio sie czesto na siebie denerwujemy:-( bo jej bunt dwulatki + moje humory ciążowe=
![]()
kochana to ciesz się ,że masz grzeczne dzieckomoje to mi tak daja popalić ,że nie wiem nieraz jak sie nazywam
![]()
Mieszanka wybuchowa
A MAMA HELENKI to juz chyba powinna sie odezwacA tu cisza