reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
nie ma sprawy (ja sie tez jeszcze ucze) jeszcze pare dni i bedziesz komus doradzac ;-) tu szybko sie czlowiek uczy, zwlaszcza ze sa tu dziewczyny z niesamowita wiedza,

co to za ciasto Beatka?:sorry:
Imprezka... jak ja dawno nie byłam na imprezce:eek:
ponizej mój zacytowany post sprzed 2 tygodni.. kliknij na strzaleczke obok niku i przeniesie Cie do calej wypowiedzi.. bo dosc długa..

Biszkopt jasny:
...

Biszkopt ciemny:

...
Krem

też o tym pomyślałam ale czy mierzona pod pacha też sie tak liczy??
mnie po tym antybiotyku nie piecze już
zobaczę co z tego wyjdzie pewnie @ tyko mam zagadkę kiedy
tempka mierzona pod pacha to tempka ciala a taka na owulacje czy cos to mierzy sie tylko w ustach odbycie lub pochwie.. z tego co wiem w ustach w kazdym miejscu sa inne pomiary i nie mozna jezykiem merdac w odbycie wiem ze sa nie tak dobre jak w pochwie.. tak gdzies wyczytalam..
Konkretnie chodzi mi o Pregnyl 5000j. Lekarz przepisał to dla mojego męża. Lek ma pobudzić organizm do zwiekszenia produkcji testosteronu. Przed przepisaniem skierował jego na badania. Okazało sie ze testosteronu jest mniej niż byc powinnno
nie wiem czemu lekarz to zapisal.. ostatnio mialam rozmowe z moim i wlasnie sam mnie bez pytania o to uswiadomil ze sa w calej Polsce problemy z takimi lekami.. chodzi o to ze w hurtowniach nawet tego nie ma.. jedynie tak jak przedmowczynia pisala ze w Czechcach lub w klinikach, ktore maja podpisane kontrakty na ten lek z Włochami (cytam mojego lekarza) wiem ze ten lek ma Invimed ale dla swoich pacjentow..

ten lek dostaja kobiety na pekanie pecherzykow ale o mezczyznach pierwsze słysze..

nie ma sprawy (ja sie tez jeszcze ucze) jeszcze pare dni i bedziesz komus doradzac ;-) tu szybko sie czlowiek uczy, zwlaszcza ze sa tu dziewczyny z niesamowita wiedza,
Popieram! Sama się dużo od Was Kochane moje nauczyłam i mam nadzieję, że nauczę się jeszcze więcej.

A pustki rzeczywiście są dzisiaj. Ja kolana sobie laptosiem przygniotłam a Was nie ma ;-)

reklama
Do góry