A propos odchudzania na obecną chwilę nadmiar brzuszka spadł i utrzymuję 55 kg. Jeszcze kalkulator otyłości brzusznej okazuje mi 3 cm nadmiaru na brzuszku ale wizualnie już wygląda o wiele lepiej. Ziółka jogurty i brak łakoci działa.
hmmm gratuluje kochana pewnie humorek tez niebo lepszy :-)
wiadomosc z ostatniej chwili jest nas na BB-staraczki ok.34 laseczki w tym 10 ciezarowek :-) nie jest zle, prawie 1/3 zafasolkowanych :-) tak trzymac

a skad wiesz liczylas :-):-) ?? imponujaca liczba
Witam sie sobotnio
widzę same pustki dziewczyny korzystają i odsypiają zaległości z całego tygodnia a ja od 8 na nogach jakoś spać nie mogłam
mam dzisiaj trochę pracy ale tak mi sie nie chcę ze szok
ja od 6 na nogach obudzona przez Kacperka - standard i czas sie przyzwyczajac :-)
Witam kobitki.....
Kawka dla wszystkich...:-)
ja poprosze bezkofeinowa :-)
A co tu taka posucha poranna ? Wsie wcielo ?
ja bylam do czasu bo przesiedzialam dzis glownie dzien w kuchni :-)
Musze przyznac ze uwielbiam kawke - w poprzedniej ciazy tez popijalam i nic sie nie dzialo - mysle, ze jedna czy dwie slabe nie zaszkodza
ja pije jedna dziennie spokojnie, w 1 ciazy tez pilam, gin powiedzial by nie dac sie zwariowac :-):-)
ja też się ograniczam z kawką bo piłam 2 ale duze takie z dwóch czubatych łyżeczek ale wole się powoli odzwyczajać bo jakbym zafasolkowała nareszcie to wtedy tak z dnia na dzień trudno by mi było ograniczyc
skosiłam pół podwórka i zrobiłam sobie przerwę na BB
wiecie tak sobie dziś przypomniałam że Babo do nas nie zaglada ostatnio nie wiecie co si z nia stało dlaczego jej nie ma???
no ja tak musialam kawe i fajki to byl koszmar :-) ale czego sie nie robi dla dziuni:-)
GOSIU-KOCHANIE-GRATULUJE SLONCE FASOLKI!!!!!! BARDZO SIE CIESZE, ZE MOJE PRZECZUCIA SIE SPELNILY....TAK MYSLALAM, ZE SIE UDA PO BADANIU-SUPER!!!
Kto jeszcze sie fasolka pochwali, bo ja nie jestemw stanie czytac tych wszystkich stron jakie zapelnilyscie jak bylam w szpitalu....? czy oprocz Gosi mamy jeszcze nowe fasolki?
A wogole to witam sie...i oswiadczam, ze nadal kulawa jestem, noga spuchnieta i bardzo boli, ale zgodnie z zaleceniem rehabilitanta robie cwiczenia na m.czteroglowy, hehe...fajnie brzi:-)....mam nadzieje, ze rozruszam moje cudo za kilka dni na dobre:-)
Depresyjny nastroj zniknal, ale cieszyc sie tez nie mam za bardzo z czego....no chyba ze mi tu zaraz wiesci o kolejnych fasolkach podeslecie:-)
Rana podeschla, wczoraj sciagnelam opatrunek i zmienilam po kapieli-tam, gdzie mam szwy jest cacy i sucho, a tam gdzie byla kamerka-nadal jeszcvze troche krwawie....ale to tylko kwestia kilku dni:-)
Dalej mam te milusie zastrzyki w brzuch...odlot....nienawidze tego-jeszcze 8 mi zostalo, ufff
I tyle:-)
OluPM-kochanie rozwazam takie leczenie niekonwencjonalne - naturalnie, bo nie bede w stanie tak szybko zdecydowac sie na kolejna operacje i bede chciala wczesniej skorzystac z wszelkich innych mozliwosci....dzieki za wiadomosc:-);-)
Beatko-Kingus-slicznie wygladasz...napotkalam Twoje zdjecie po drodze-piekny brzusiu i ogolnie jakos tak ci fajnie:-)
Wybaczcie ale wiecej nie napisze....nie jestem zreszta w temacie, a pewnie nie ma chetnych na streszczenia:-)
Pozdarwiam wszystkie stare i nowe forumowiczki i 3mam dalej kciuki!
GOSIA-Buziacazki dla Ciebie i fasoleczki specjalne!!! i dawaj nam tu fluidki...ja musze zapelniac czyms ten sloiczek.... na potem
Witaj Slonce, ja wciaz Ci kibicuje a Ty widze taka osobka jak ja ciagle pod wiatr ale z usmiechem na twarzy...bedzie dobrze :-) musi byc w koncu
witam!
Najpierw pozdrowienia dla was wszytkich!
Elfa kochana jak sytuacja.... cały czas się modlę o twoją fasolkę!?
Kropeczko dobrze że humor się poprawił...obyś szybko rozruszała nóżkę!
U mnie od wczoraj bóle piersi przy dotyku i wrażliwe sutki, zaczynają się więc objawy nadchodzącej @... natomiast wogóle nie bolą mnie jajniki i brzuch
... zaczynam nastawiać się do 3 IUI... bo oczywiście się nie poddam!
Elfikowi przyrosla troszku beta ale martwi sie ze za malo tylko 7% i juz odchodzi od zmyslow bo zdania podzielone...A Ty nie doszukuj sie objawow badz ich braku bo sie stresujesz a to moze ew zaszkodzic fasolce...3IUI a potem tfu tfu IVF????
A ja Slonca siedzialam dzis pol dnia w kuchni bo robilam mega obiad full wypas: gyrosa z frytkami i mizeria do tego serniczek na deser i padlam z nog

))) M dzis przyszedl do mnie z pytaniem czy ja czuje jak w nocy Kacperek szaleje a ja

o co biega...coz sie okazalo wczoraj zasnelam a M mial reke na brzuszku i podobno cala rewolucja spac mu szkoda bylo hihihi poki sie Kacperek nie uspokoil:-)