reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
ja też się ograniczam z kawką bo piłam 2 ale duze takie z dwóch czubatych łyżeczek ale wole się powoli odzwyczajać bo jakbym zafasolkowała nareszcie to wtedy tak z dnia na dzień trudno by mi było ograniczyc
skosiłam pół podwórka i zrobiłam sobie przerwę na BB
wiecie tak sobie dziś przypomniałam że Babo do nas nie zaglada ostatnio nie wiecie co si z nia stało dlaczego jej nie ma???

Babo chciala odpoczac od forum, bo sie za bardzo nakrecala. Moze juz tez nadchodzi jej IVF bo w maju miala pierwsza wizyte...

Dzień dobry:-)
Sęk w tym ze nigdzie nie możemy dostac tego leku obdzwoniliśmy już chyba wszystkie apteki. Moze któraś z was wie gdzie możemy go znalesć?
Spróbujcie w aptekach przy przychodniach leczących niepłodność.

Dziewczyny przy cyklu 30 dniowym to owulacja powinna byc tak mniej więcej około 16-17 dc?
Jakoś tak.
wiadomosc z ostatniej chwili jest nas na BB-staraczki ok.34 laseczki w tym 10 ciezarowek :-) nie jest zle, prawie 1/3 zafasolkowanych :-) tak trzymac
Zaczynają się wakacje to statystyki się poprawią ;-);-)

Witajcie
przyszla :crazy::-:)-:)-(tydzien przed czasem
:baffled:
Przytulam.

wiecie tak sobie dziś przypomniałam że Babo do nas nie zaglada ostatnio nie wiecie co si z nia stało dlaczego jej nie ma???
Niestety.

A ja dziś musiałam wcześniej wstać bo byłam na badanku krwi.
Ugotowałam już pełen garnek kompotu :-D:-D:-D i teraz się obijam ;-);-)

Cześć Beatko jaki kompocik ugotowałaś ja bardzo lubie kompot ale jakoś nie umie dobrego ugotować zawsze czegoś za dużo dam

reklama
Do góry