gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Musze przyznac ze uwielbiam kawke - w poprzedniej ciazy tez popijalam i nic sie nie dzialo - mysle, ze jedna czy dwie slabe nie zaszkodza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spróbujcie w aptekach przy przychodniach leczących niepłodność.Sęk w tym ze nigdzie nie możemy dostac tego leku obdzwoniliśmy już chyba wszystkie apteki. Moze któraś z was wie gdzie możemy go znalesć?
Jakoś tak.Dziewczyny przy cyklu 30 dniowym to owulacja powinna byc tak mniej więcej około 16-17 dc?
Zaczynają się wakacje to statystyki się poprawią ;-);-)wiadomosc z ostatniej chwili jest nas na BB-staraczki ok.34 laseczki w tym 10 ciezarowek :-) nie jest zle, prawie 1/3 zafasolkowanych :-) tak trzymac
Przytulam.Witajcie
przyszla:-
-
-(tydzien przed czasem
![]()
Niestety.wiecie tak sobie dziś przypomniałam że Babo do nas nie zaglada ostatnio nie wiecie co si z nia stało dlaczego jej nie ma???
Dziewczyny przy cyklu 30 dniowym to owulacja powinna byc tak mniej więcej około 16-17 dc?
Wiśniowo-truskawkowo-jabłkowyCześć Beatko jaki kompocik ugotowałaś ja bardzo lubie kompot ale jakoś nie umie dobrego ugotować zawsze czegoś za dużo dam
o matulo aż mi ślinka cieknie podziel sieWiśniowo-truskawkowo-jabłkowy![]()