reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Ja muszę się ograniczać nie jem kolacji bo przez te hormony się przytyło... ale wam dobrze!

ja narazie nie widze u mnie różnicy w wadze jedyne co brzuszek jest no i cycuchy większe się zrobiły ale M mówi ze dostałam takich innych kragłości jak to mówi tyłka tak nie było a teraz jest:eek:co w sumie tez musze uważac:-p

reklama
to widze ze nie tylko mi sie szykuje wieczór przed TV
ale to i dobrze bo ja jakoś nie lubię wychodzić teraz do ludzi i uprzedzajac Wasze pytania powiem Wam że mam wielki problem z trądzikiem bardzo mi sie nasilil i poprostu sie wstydzę a nie mogę się niczym mocnym leczyc typu antybiotyki czy silne maści z antybiotykiem bo skoro sie staramy o dziecko to mi nie wolno a myslałam ze to przez testosteron ale okazało sie ze jest w normie to juz nie wiem jaka jest przyczyna bardzo mnie krepuje moja twarz taka obsypana :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

nie zamartwiaj się,a moze tylko nie wiem chyba można przed starankami laserowo je wyniszczyć co,a i dobre pielengi w gabinecie kosmetycznym robia na usuniecie :tak:

ja narazie nie widze u mnie różnicy w wadze jedyne co brzuszek jest no i cycuchy większe się zrobiły ale M mówi ze dostałam takich innych kragłości jak to mówi tyłka tak nie było a teraz jest:eek:co w sumie tez musze uważac:-p
teraz kochana nie musisz się ograniczać masz na kogo zwalić -fasolkę!:-)

Zaniepokojona
moja znajoma miała duży problem z trądzikiem pomogły jej naświetlania jakimiś lampami nie wiem dokladnie ale wyglada super a i też się stara o dzidzie!

nie zamartwiaj się,a moze tylko nie wiem chyba można przed starankami laserowo je wyniszczyć co,a i dobre pielengi w gabinecie kosmetycznym robia na usuniecie :tak:
napisz mi coś wiecej o tych zabiegach u kosmetyczki bo ja kiedys próbowałam kwasów ale mi pieniędzy szkoda było a efektów nie widziałam żadnych

napisz mi coś wiecej o tych zabiegach u kosmetyczki bo ja kiedys próbowałam kwasów ale mi pieniędzy szkoda było a efektów nie widziałam żadnych

ja nie chodziłam ale mój M(nieśmiejcie sie tylko:zawstydzona/y:)bardzo lubi zadbać o cere i on ma u nas w trójmieście wypatrzony gabinet kosmetyczny i on tam chodził robić pielengi bo tez miał pryszcze i tam nakładają ci takie dobre pielengi chyba coś jeszcze tam robią bo też jest albo laserowe naswietlaja czymś lub tymi pielengami i on powtarzał zabieg z 3 razy ale efekt taki że ich wogóle nie ma:-)fakt zapłacił 300 zl ale warto:tak:

i to się nazywa zycie:-Dja tez cały czas podjadam kanapki z pomidorką(u mnie bez niej nie obejdzie):-)hehe i apetyt tez mam pomimo mdłości zjadłam banany pizze loda a teraz kanapki:rofl2:
ja mam taki apetyt od pierwszych dni ciazy czy byly mdlosci czy nie wciagam rowno a pomidory to moje przeklenstwo nie moge sie pochamowac :-) i byl etap 2 mc ze dzien bez pomidora to nie dzien
Ja muszę się ograniczać nie jem kolacji bo przez te hormony się przytyło... ale wam dobrze!
oj Slonce Ciebie tez to czeka ale potem ile slodkiego zrzucania :-) ja juz mam 73 na liczniku a po obzarstwie dzis 75 :szok::sorry::eek: ale co tam....:-)
to widze ze nie tylko mi sie szykuje wieczór przed TV
ale to i dobrze bo ja jakoś nie lubię wychodzić teraz do ludzi i uprzedzajac Wasze pytania powiem Wam że mam wielki problem z trądzikiem bardzo mi sie nasilil i poprostu sie wstydzę a nie mogę się niczym mocnym leczyc typu antybiotyki czy silne maści z antybiotykiem bo skoro sie staramy o dziecko to mi nie wolno a myslałam ze to przez testosteron ale okazało sie ze jest w normie to juz nie wiem jaka jest przyczyna bardzo mnie krepuje moja twarz taka obsypana :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

ehhhh to jak nie mozna to trzeba przecierpiec a moze jednak wizyta u prywatnego dermatologa???? moze cos zaradzi....

Dla mnie wieczor z TV to jedyne ale i najlepsze wyjscie daleko bym nie zaszla z moja zadycha skurczami i brzuchem wieloryba juz :-) Delektuje sie wlasnie zimnym karmi:-)

reklama
ja nie chodziłam ale mój M(nieśmiejcie sie tylko:zawstydzona/y:)bardzo lubi zadbać o cere i on ma u nas w trójmieście wypatrzony gabinet kosmetyczny i on tam chodził robić pielengi bo tez miał pryszcze i tam nakładają ci takie dobre pielengi chyba coś jeszcze tam robią bo też jest albo laserowe naswietlaja czymś lub tymi pielengami i on powtarzał zabieg z 3 razy ale efekt taki że ich wogóle nie ma:-)fakt zapłacił 300 zl ale warto:tak:
napisz mi proszę jak sie ten zabieg nazywa?? i płacił za każdy 300 zł czy za te 3 zabiegi zaplacił 300zł??

Do góry