reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MALINUS
Wspolczuje:no:Wiem cos o tym bo moje mlode to od kilku dni maja takie amby:no::no::no::wściekła/y:
Teraz na szczescie spia a Dominik u siebie gra na sony:tak:M oczywiscie tez spi no bo jest biedaczek taki zmeczony:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja byłam sie wyprysznicowac i u myłam sobie łazienke:-)Tearz zrobie sobie moje witaminki i posiedze przed laptopem:tak::tak::tak:A co tam;-):-)

reklama
Malinka moje tez sie leją ale ja zatyczkiw uszy i patrze zeby sie tylko nie pozabijały :tak:
ugotowalam Gabi śpi poczytalam ale chyba kawki musze sie napic to siedzenie mnie dobija :wściekła/y: nie lubie ja w niedziele moj mąz caly dzien jest w pracy :-(

ja już ogarnęłam i wykapałam się,ale fajniutko się teraz czuję.nabalsamowałam sie i jestem pachnąca że hej :-D:-D:-D:-D:-D
a Oliwka spi :tak::tak::tak::tak::tak:
jak wstanie zje obiad i idziemy na dwór na spacer bo cieplutko się zrobiło nareszcie :tak::tak::tak::tak::tak:

U nas nadal pogoda do dupy:no::no::no:Wieje i nie wyglada na to zeby mialo sie przejasnic:no::wściekła/y:
Na 17 mamy jechac do mojej siory ale jakos mi sie nie chce

a ja od kiedy Zuzia ma ospe nie chodze z dzecmi an spacer i powiem szczerze ze nie wiem czy dobrze robie bo przeciez jak maja miec ospe to okres inkubacji jest 14-21 dni moze powinnam chodzic na spcery Zuzi juz dzis calkie mdobrze jutro na kontrol do lekarza i chyba we wtorek do szkoly najgorzej z Gabi bo strasznie ja na podwórko cignie ale nie wie mczy wychodzic czy nie a druga strona ze raz swieci slonce a za chwile pada Jak bym byla zmotryzowan to ma mtakie fajne miejsce ale coz autobusem nie chce mie sie :-(

JOASIU
Ja mysle ze dopoki pozostała dwojka nie ma oznak choroby i jak tylko pogoda dopisze mozesz smialo wychodzic :tak::tak::tak:

Ide troche do mojego synusi poscigac sie z Nim autami:-):-):-);-)

a ja głupia pomyślałam że lekko ogarnę Laury pokój wyjechała na kilka dni ona nie lubi jak ja jej sprzątam czyt. grzebię w jej rzeczach :baffled: więc skorzystałam z okazji ,że jej nie ma .
Moje dziecko tydzień temu wszyyyystko posprzątało u siebie okazuje się że owszem ale to co widac jak poodsuwałam jej rzeczy na półkach to ło matko normalnie koty :szok::szok::szok: w każdym kącie syf na maksa normalnie udusze cholerę jak wróci :no::no:

reklama
Wpad,łam się tylko przywitać, jestem zarąbiście nie do życia, a to chyba z tej dobroci
Żeby nie było, wczoraj niestety nic nie piłam i to nie kac, za to wieczorkiem pbejrzeliśmy film i grzecznie poszliśmy spać, w nocy M wstawał do małej, ja spałam do 9, obudziłam sie z ogromnym bólem g,łowy, tabletki i okłady nic nie pomagają.
Nie mam siły czytać , więc wybaczcie mi kochane nie nadrobie dziś nic. Moze jutro z rana-zależy od małej...

Ppozdrawiam, mam nadzieję, że macie przyjemniejszą niedzilę niz my.

Do góry