reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Hej!!

Dzięki za buziaka, ja tez złapałam:-p:-D
U mnie niedziela jakaś obfita w gości:tak: Byli u nas: koleżanka i brat mojego M z narzeczoną. Teraz M leży na kanapie i odpoczywa. Net mi już tak bardzo nie muli więc może dłużej z Wami popisze. Matko.. jutro do pracy:baffled:
Ale mi się nie chce..:-D

To fajną masz niedziele,mi sie nudzi,cały dzien.

no pewnie, ze jej sie uda - wszystkim nam po kolei sie udaje tylko musi wiedziec ze ta kolejka to tak nie do konca p[o koli:-):-):tak::tak:

No dzięki mam nadzieje,że mi sie uda jak najszybciej,tylko trzymac kciuki,damy rade:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja bym sie sloncem chetnie podzielila.
A przepraszam jasnie Pania ze mogla sie poczuc lekko zaniedbana.;-)
niby te makarony tlucza ale poki co jeszcze przemiana materii mnie ratuje. Zajadam te makarony od 2 lat prawie codziennie i mam 55kg przy 173 cm wzrostu, takze poki co mi nie szkodzi.:tak: albo sciemy jakies i propaganda

To ściema i propaganda.

No żeby mnie to było ostatni raz. A tyle cie omineło i burdy pijackie i konflikty międzynarodowe i żarty sceniczne.
Zamiast brać w łapę sikacza włoskiego i dołączyć do rozpusty i nieróbstwa to ta łazi po górach i alpinistke udaje.

Witam :-) wpadłam na chwilkę nadrobić zaległości;-)
Depresyjny nastroj zniknal, ale cieszyc sie tez nie mam za bardzo z czego....no chyba ze mi tu zaraz wiesci o kolejnych fasolkach podeslecie:-)
Beatko-Kingus-slicznie wygladasz...napotkalam Twoje zdjecie po drodze-piekny brzusiu i ogolnie jakos tak ci fajnie:-)
Cieszę się, że masz już lepszy nastrój :tak::tak:
Dziękuje ;-)

U mnie od wczoraj bóle piersi przy dotyku i wrażliwe sutki, zaczynają się więc objawy nadchodzącej @... natomiast wogóle nie bolą mnie jajniki i brzuch:baffled:...
Ciągle trzymam kciuki:tak::tak:

Witam wszystkie kobitki:-)Mam męża i staramy sie od sierpnia zeszłego roku o dzidziusia i jak narazie sie nie udaje:-(
Witaj

Nie mam siły Was czytać, przepraszam..
Chcę się z Wami pożegnać..Może nie na zawsze, ale jednak..
Przytulam mocno. Wróć jak będziesz miała ochotę, czekamy

Andzia_S gratuluje piąteczki :-):-)

hej dziewczynki ;D jestem tu nowa i mam pewien problem może któraś z was mi pomoże . brałam tabletki diane 35 przez 6 mc na problem z testosteronem , a tak bardzo chcemy sie starac o dziecko i nie wiem czy juz moge czy trzeba trochu po nich odczekac ??
Lekarze nawet proponują taką kurację żeby zajść w ciąże. Pigułki przez 3 miesiące i od razu się starać.

Dziewczyny wiem ze to forum dla staraczek ale moze ktoras z Was ktora juz ma maluszka i byla w ciazy mi pomoze bo w 1 ciazy nie mialam takiego problemu: jak rozpoznac czy uplawy to uplawy a nie wody plodowe :-( od 3 dni mam takie jakby "uplawy" ale to wyglada jak woda :-( Kiedys cos slyszalam o jakis paseczkach ktore przy wodach sie inaczej zabarwiaja :-(??? a jak nie to dzwonie do gina sama nie wiem ....
To papierek lakmusowy.
I co powiedział gin????????????

Ciao belle :)

oto jestem. widze ze mnie wolalyscie tak niesmialo to sie pojawiam.
:-):-)Witaj

Ja uciekam bo jutro do pracy muszę wstać. Skończyło się miesięczne L4.
Zobaczymy czy wysiedzę 8 godzin przy biurku ;-);-)
Buziaczki

Cześć babki!

wikulaa ja takze dzis weszla zobaczymy ze nie ma co czytac to poszlam napic sie kawy z rodzicami i zjesc kawalek ciasta.. az szok ze nikogo nie ma ani nie mialam nic do poczytania..

Az człowiek nie wie co ze sobą zrobić, jak nie ma kilku stron do poczytania. Cały dzień rozwalony!

O ciasta to bym sobie zjadła, ale u mni tego nie zaświadczysz...:crazy:
Ale chociaż się pochwalę, że dostałam od mojego męzusia na naszą pierwszą rocznicę piękny złoty łancuszek z zawieszką z brylancikiem, później jak znajdę aparat to wstawię zdjęcie:-)

Jak miło, dawaj nam fotkę!

hej dziewczynki ;D jestem tu nowa i mam pewien problem może któraś z was mi pomoże . brałam tabletki diane 35 przez 6 mc na problem z testosteronem , a tak bardzo chcemy sie starac o dziecko i nie wiem czy juz moge czy trzeba trochu po nich odczekac ??

Przede wszystkim powinnaś zbadać ten testosteron. Juz jest ok? Lekarze zalecają odczekac kilka miesięcy.

a mówią ze po tabletkach latwo sie zachodzi ;p a ja wlasnie nie wiem co robic boje sie zeby potem nie bylo zadnych problemow .

Mój lekarz twierdził,że powinno się odczekać, żeby wszystko w organiźmie wróciło do normy.

Dziewczyny wiem ze to forum dla staraczek ale moze ktoras z Was ktora juz ma maluszka i byla w ciazy mi pomoze bo w 1 ciazy nie mialam takiego problemu: jak rozpoznac czy uplawy to uplawy a nie wody plodowe :-( od 3 dni mam takie jakby "uplawy" ale to wyglada jak woda :-( czesto uczucie jakbym dostala okres np dzis lezalam rano i czuje jak mi leci (sorry) jak przy okresie lece do lazienki a to przezroczyste cos, teraz to samo, musze nosic wkladki bo wygladam jakbym sie posikala i spodnie mialam centralnie mokre duuuuuza plama, przed chwila szlam i znow to uczucie jakby cos wycieklo i to sporo i sie martwie...mialam juz uplawy, bralam Netamecyne czy jakos tak ale wygladaly biale, bialo-wodniste....da sie jakos sprawdzic czy to wody?? Kiedys cos slyszalam o jakis paseczkach ktore przy wodach sie inaczej zabarwiaja :-(??? a jak nie to dzwonie do gina sama nie wiem ....

Ja byłam w ciąży, ale nigdy nie miałam takich upławów. Chyba lepiej będzie pogadać z lekarzem. Będziesz spokojna. Nie możesz tego zignorować.

witam moze wy mi pomozecie.... czy mozna patrzyc na temperature ktora zmierzylos ie w poludnie?? tzn tak spoznia mis ie okres juz 7 dni 4 dni temu robiam test ale nic nie pokazal.... mierzylam temperature rano o 8 i wynosila 36, 5 mierzylam ok 5 minut , natomiast zmierzylam o 14.30 i mialam 37,2.... i taks ie zastanawiam czy to ma jakies znaczenie.... czy moge podejrzewac ciaze mimo tego testu ktory wyszedl negatywnie.... jutro ide do ginekologa ale wiecie każdy by cgcial chociaz troche byc podniesiony na duchu :tak: juz staram sie 3 miesiac i jestem po luteinie czy moglo coszajsć czy to raczej znow moje hormony wariuja?? a jesli chodzi o sluz to od dnia spodziewanej miesiaczki do 5 dnia mialam mlecznobialy bardzo ciagnacy sie natomiast dzisiaj juz jest go mniej i bardziej wodnisty.... pozdawiam serdecznie i prosze o przemyslenia ;-):sorry:

Przede wszystkim- lekarz nie potwierdzi ciąży- jest za wcześnie. Zrób betę.

Jakoś doszliśmy z M do porozumienia, ze na obecną chwilę mamy dosyć starań się o dzidziusia. Także BB już mnie nie ciągnie. Pomimo iż przechodzimy z M ostatnio tak jakby powtórne zakochanie się to zmęczyła nas walka o dziecko. Nie mierze już temp, nie sprawdzam dni płodnych, nic co miało by pomóc w zapłodnieniu. Nadal tylko będę brała dophaston, może chociaż wyreguluje mi cykle. Przyjęliśmy zasadę kochamy się wtedy gdy chcemy, mamy ochotę a nie bo trzeba.
Pozdrawiam.
Powodzenia.
Pa

Takim sposobem pewnie szybciutko zafasolkujesz.:-):-):-)

JasnieHanka ty mnie tu nie kus tym alkoholem bo ja chyba niedlugo zostane pijaczka. Do obiadku rodzinnego dzis walnelismy se winko biale. Poza tym driny codziennie zapodane. Wczoraj cwiczylismy domowe mojito. W tej dziedzinie akurat nam wychodzi hehehe
Kurde..upadly aniele ty jeden no i co narobilas?? Ide se drina przygotowac,a co , to sa pozytywne aspekty niebycia w ciazy :):)

No ja już ię zastanawiam czy nie wyciągać z dna szafy ciepłych sweterków bo coś się mnie nie zdaje żeby były upały szybko.

Ja posiedziałam trochę w temperaturze +35 stopni i teraz jest mi zimno jak jasna cholera. Jak wróciliśmy to kazałam mężowi centralne włączyć. Pewnie cała okolica miała z nas ubaw.

JasnieHanka ty mnie tu nie kus tym alkoholem bo ja chyba niedlugo zostane pijaczka. Do obiadku rodzinnego dzis walnelismy se winko biale. Poza tym driny codziennie zapodane. Wczoraj cwiczylismy domowe mojito. W tej dziedzinie akurat nam wychodzi hehehe
Kurde..upadly aniele ty jeden no i co narobilas?? Ide se drina przygotowac,a co , to sa pozytywne aspekty niebycia w ciazy :):)

Ściemniaro marzysz o drineczku na zakończenie dnia:-D:-D
Ja dzisiaj jestem umówiona na piweczko do knajpy bo jedyny wolny dzień do następnej niedzieli a jutro mam na 14.00 więc jest możliwość ewentualnego wyspania.

Strace życie towarzyskie przez tą pracę.:elvis:

reklama
Az człowiek nie wie co ze sobą zrobić, jak nie ma kilku stron do poczytania. Cały dzień rozwalony!
dokladnie tak jak piszesz.. wchodzi sie czyta godzine odpisuje pol godziny potem znoc czyta z pol godziny przy okazji kawki się człowiek napije a dzis lipa weszlam i wyszlam.. porazka totalna... moze wszystkie naraz są zapładniane przez swych męzów.. nie mam pojecia..

Do góry