reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

skoro tak zachwalasz to moze faktycznie warto się przejechać te 100km i może mi pomoze bo juz sie załamałam
jakbym tam dzwoniła i zapisywała się na wizytę to mam do dr Politowskiej się zapisać??
tak - jak wejdziesz na stronke to tylko jej nazwisko tam jest. To jest gab dermatologiczny i kosmetyka obok - zabiegi, maseczki inne tam. Mozesz poczytac na stronce. Przyjmowala tez w soboty...Dobrego dermatologa jest na prawde trudno znalezc wiec te 100km warto przejechac...a dokladnie skad jestes bo mi umknelo??:-):-)

reklama
Najpierw GRATULACJE dla Andzi!
Wiedziałam,że dasz radę. Bystra bestia jesteś!

mi się niestety nie udało schudnąc. w ciązy przytyłam 30 kg:szok: troszkę sie objadałam nie powiem:zawstydzona/y: ale tez lezenie plackiem sie do tego przyczyniło:sorry:

Ja biegałam całą ciążę i przytyłam 20 kg:szok:

jestes lepsza od mojej siostry - ona przytyła 22 kg (do 34 tyg) bo siostrzenica to wcześniak:szok::szok::szok:

Ja urodziłam 3 tygodnie przed terminem. Więc pewnie dobiłabym do 25 gdybym donosiła do końca.

Dziewczyny - ja zmykam do łóżeczka:tak:

Głowa mnie bolała po tym egzaminie - ze stresu;-)
ale po winie troszkę przeszło:tak: konkluzja jedna - wino najlepsze na wszystko:tak:

Bardzo dobra konkluzja! Odpocznij sobie, zasłużyłaś!

z dzieckiem tez do niej chodzilam jak mi lekarka zasugerowala, ze mlody ma alergie pokarmowa... u niej okazalo sie ze to po prostu sucha skora i wystarczy odpowiednio ja traktowac...

U mojej córci podejrzewali skazę białkową ale trafiłam do mądrej pani doktor i poleciała nam kilka środków natłuszczających i po problemie.Czasem stosuje profilaktycznie.

Co się dzieje?? Czyżby wszystkie na wybory się wybrały?? Ja tu wchodze poczytać co się od rana wydarzyło,a tu okazuje się, że jestem dzisiaj pierwszą udzielającą sie osobą...:szok::szok:aż nie wierze:szok::eek:

Olu PM - wracaj do nas szybciutko i nie załamuj sie, zawsze jest jakieś rozwiązanie, a my chętnie wysłychamy twoich problemu i w miarę możliwości doradzimy, pomożemy

A tak wogóle to dzień dobry!!

wikulaa ja takze dzis weszla zobaczymy ze nie ma co czytac to poszlam napic sie kawy z rodzicami i zjesc kawalek ciasta.. az szok ze nikogo nie ma ani nie mialam nic do poczytania..

O ciasta to bym sobie zjadła, ale u mni tego nie zaświadczysz...:crazy:
Ale chociaż się pochwalę, że dostałam od mojego męzusia na naszą pierwszą rocznicę piękny złoty łancuszek z zawieszką z brylancikiem, później jak znajdę aparat to wstawię zdjęcie:-)

wikulaa ja takze dzis weszla zobaczymy ze nie ma co czytac to poszlam napic sie kawy z rodzicami i zjesc kawalek ciasta.. az szok ze nikogo nie ma ani nie mialam nic do poczytania..

Witam.Tak jak piszesz,myslałam,że tez będę mniała coś do poczytania,a tu nic.:-)

Co się dzieje?? Czyżby wszystkie na wybory się wybrały?? Ja tu wchodze poczytać co się od rana wydarzyło,a tu okazuje się, że jestem dzisiaj pierwszą udzielającą sie osobą...:szok::szok:aż nie wierze:szok::eek:

Witam:-)Szok,nikogo niema,może naprawde wszyscy sie wybrali na wybory:-D

A tak wogóle to dzień dobry!!

hej dziewczynki ;D jestem tu nowa i mam pewien problem może któraś z was mi pomoże . brałam tabletki diane 35 przez 6 mc na problem z testosteronem , a tak bardzo chcemy sie starac o dziecko i nie wiem czy juz moge czy trzeba trochu po nich odczekac ??

reklama
Do góry