reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczyny - ja zmykam do łóżeczka:tak:

Głowa mnie bolała po tym egzaminie - ze stresu;-)
ale po winie troszkę przeszło:tak: konkluzja jedna - wino najlepsze na wszystko:tak:

reklama
GOSIU-KOCHANIE-GRATULUJE SLONCE FASOLKI!!!!!! BARDZO SIE CIESZE, ZE MOJE PRZECZUCIA SIE SPELNILY....TAK MYSLALAM, ZE SIE UDA PO BADANIU-SUPER!!!
A wogole to witam sie...i oswiadczam, ze nadal kulawa jestem, noga spuchnieta i bardzo boli, ale zgodnie z zaleceniem rehabilitanta robie cwiczenia na m.czteroglowy, hehe...fajnie brzi:-)....mam nadzieje, ze rozruszam moje cudo za kilka dni na dobre:-)
Depresyjny nastroj zniknal, ale cieszyc sie tez nie mam za bardzo z czego....no chyba ze mi tu zaraz wiesci o kolejnych fasolkach podeslecie:-)
dzieki kochana...
Przykro mi z powodu kolanka ale badz dobrej mysli...na pewno jakies rozwiazanie sie znajdzie...
U mnie od wczoraj bóle piersi przy dotyku i wrażliwe sutki, zaczynają się więc objawy nadchodzącej @... natomiast wogóle nie bolą mnie jajniki i brzuch:baffled:... zaczynam nastawiać się do 3 IUI... bo oczywiście się nie poddam!
niemozliwa jestes - jeszcze @ nie przyszla a ty juz myslisz o 3 inseminacji. Nie poddawaj sie tylko dlatego ze cie piersi bola... Mnie bola juz ze dwa tyg a jestem kilka dni po terminie @...ty sie chyba asekurujesz na wszelki wypadek...
Witam wszystkie kobitki:-)Mam męża i staramy sie od sierpnia zeszłego roku o dzidziusia i jak narazie sie nie udaje:-(Poradzcie mi co mam zrobić aby sie udało.
witaj kochana i zostan z nami to wiele sie dowiesz i nauczysz a to pomoze szybciej zafasolkowac...
witaj :-):-):-)

Kochane MADZIA to moja starsza siostra:-)super kobitka;-)
tak prywatnie, w realu???:-):-)
Kochana jesteś!
Jak pisałam wczesniej ból piersi świadczy u mnie zbliżającą się @ ... niestety
przestan juz sie tu wymadrzac.:-):-):-) Dopoki nie ma @ nadzieja jest - nie zapominaj o naszym motto...
MADZIA to moze zapytasz u nas tam w laboratorium i one najwyżej ci powiedza gdzie bo ja sama nie wiem:eek:
albo twoj gin ci podpowie gdzie takie badania mozna zrobic...
Ja muszę się ograniczać nie jem kolacji bo przez te hormony się przytyło... ale wam dobrze!
mnie tez dodaly z 5 kg co u mnie jest bardzo duzo bo do tej pory od czasow liceum wazylam w okolicy 60kg a teraz 64 to standart...
a nie wiesz jaki drogi ten zabieg naświetlania jest??

ja zawsze prywatnie chodze do dermatologa ale nic mi już nie pomaga ale chyba muszę się jeszcze do jakiegoś wybrać bo naprawde nie chcę mi sie z domu wychodzić
a ty jak z pod krakowa to mozesz sprobowac do dr Politowskiej, ma swoja stronke Centrum Dermatologiczne Zdrowia i Urody - M. Politowska chyba i to jest najlepszy dermatolog jakiego w zyciu spotkalam. Mnie po poronieniu wyleczyla z tradziku ktory rozsial mi sie po twarzy i ramionach w 2 miesiace mimo ze taka kuracja to min 6 m-cy. Wiedziala, ze staramy sie o dzidzie i dala taka kuracje ze szybko pozbylam sie paskudztwa...ktokolwiek ze znajomych do niej poszedl bez pudla potrafila trafna diagnoze postawic...
Witam się:-)

wpadłam się pochwalić;-) ponieważ jutro pana profesora nie ma to egzamin był dzisiaj:tak:
i mam się czym pochwalić bo dostałam 5:-):-):-):-):-)

A teraz Was troche poczytam:tak:
gratulacje sloneczko !!! zasluzona 5!!!
Nie mam siły Was czytać, przepraszam..
Chcę się z Wami pożegnać..Może nie na zawsze, ale jednak..
U mnie jest bardzo źle..dowiedziałam się wczoraj bardzo złych rzeczy o sobie, mojej byłej ciąży i ewentualnie przyszłej..
Jestem zmęczona, zrezygnowana, bez życia..bo życie jest bezsensu..
nie no tak nas nie zostawiaj, nie ma tak beznadziejnych sytuacji, z ktorych nie byloby wyjscia. Podziel sie problemem a ulzy ci na pewno...

Dzięki:-)
Jeszcze dwa lata szkoły - II etap - potem własna terapia, superwizja i egzamin na certyfikat i mogę się tytułować psychoterapeutą:tak:
no to do roboty...jak juz bedziemy mialy po garsci dzieci to bedziesz nas wysluchiwac zebysm,y nie oszalaly:-D:-D:-D a jak u ciebie ze starankami?? bo jakos ostatnio nic w tym temacie nie piszesz...

dziękuje Gosiu za namiary na tą dermatolog a napisz mi proszę jaki koszt takiego leczenia moze być??

Ostatnia edycja:
z dzieckiem tez do niej chodzilam jak mi lekarka zasugerowala, ze mlody ma alergie pokarmowa... u niej okazalo sie ze to po prostu sucha skora i wystarczy odpowiednio ja traktowac...

reklama
skoro tak zachwalasz to moze faktycznie warto się przejechać te 100km i może mi pomoze bo juz sie załamałam
jakbym tam dzwoniła i zapisywała się na wizytę to mam do dr Politowskiej się zapisać??

Ostatnia edycja:
Do góry