OlaPM - co się dzieje - nie uciekaj od nas

co się dowiedziałaś - coś od lekarza - jakieś przeszkody w zafasolkowaniu czy co!!!:-(
:-)moj M wlasnie siedzi na internecie i szuka vitaminek na poprawienie zolnierzykow, bardzo mnie to cieszy.
Ale M wyszkoliłaś

a szwagierka rozmawiala z mezem swojej kolezanki (gin. ktory kiedys pracowal w klinice) ze zawsze mozna znalesc choc jednego J.Bonda :-)
Dobre - będzie 007 na pewno;-)
Bernardko - jak sie czujesz, jak zapalenie?
Cholera, sama na siebie jestem wściekła! Jajniki mnie bolą jakoś i tak myslę dlaczego. Do tej pory nic nie czułam, bo staranek nie było. A teraz już mam tysiąc mysli w głowie i pewnie zaraz będę mieć wszystkie objawy fasolkowe. Stara głupia baba!
No to witamy w gronie nakręcających się;-)
wiadomosc z ostatniej chwili jest nas na BB-staraczki ok.34 laseczki w tym 10 ciezarowek :-) nie jest zle, prawie 1/3 zafasolkowanych :-) tak trzymac

aż nas tyle

wiecie tak sobie dziś przypomniałam że Babo do nas nie zaglada ostatnio nie wiecie co si z nia stało dlaczego jej nie ma???
No właśnie - nie zagląda a obiecała chociaż raz na miesiąc - ciekawe jak jej IVF
Bernardko - jak Ty pamiętasz o wszystkich
Kropeczko - dobrze, że chociaż nastrój masz juz lepszy przy tych fizycznych bólach

przytulam mocno i wielki buziak dla Ciebie
Martynko - dobrze, że Cię Lolitka sprowadza do pionu

kto Ci powiedział, że jak bolą piersi i brzuch to tylko na @

trzymam kciuki do 12 za piękną betkę;-)
Witam wszystkie kobitki:-)Mam męża i staramy sie od sierpnia zeszłego roku o dzidziusia i jak narazie sie nie udaje:-(Poradzcie mi co mam zrobić aby sie udało.
Witaj:-)
jak to miło, że mamy siostry na BB
Ma ktoś namiar na zioła o działaniu pobudzającym wytwarzanie śluzu w całym organizmie?
Niunia - ja podobnie jak Zajączek łykam wiesiołek do owu

A co do suchości skóry i złego metabolizmu - zrób sobie badania na tarczycę - chyba, ze juz robiłaś
Dobra...widze że jakoś spokojnie dzisiaj...Uciekam, bo dzieci mnie spychają z krzesła

Miłego weekendu!!! Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku...do poniedziałku (chyba że jeszcze ud ami się zajrzeć jutro)
Jak to:-)
Dorwałaś neta w weekend

i to zabrałaś dzieciom

Wikulaa - miłej zabawy

jak to miło znaleźć coś w szafie - to tak samo jakby się coś nowego kupiło;-)
ja tez wlasnie szukam dobrego filmiku na dc i czekam na M oraz juz mysle co by tu ZNOW zjesc a dopiero po obiedzie i podwieczorku...wyzerka na wieczor, rozlozone wyrko i filmi obzarstwo kwitnie waga leci w gore :-):-)
Kroptusiu - jedz i rośnij aż do samego porodu - na zdrowie
Dzięki:-)
Jeszcze dwa lata szkoły - II etap - potem własna terapia, superwizja i egzamin na certyfikat i mogę się tytułować psychoterapeutą