reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Mój M radzi najpierw wizyte u dermatologa wyjdzie ci taniej:tak:i popros aby ci zapisał lek na pryszcze:tak:np. on miał taki lek ze to była butel;eczka w kształcie szminki i na końcu miał gąbeczke i przytykasz to do pryszczy i to wyleczy je mój M bardzo to chwali i myj twarz mydłem antybakteryjnym PROTEX LUB MYDŁO SIARKOWE plus ten lek i masz super twarz bo te zabiegi teraz mi powiedział że robił po podleczeniu tych pryszczy:tak:

reklama

Zaniepokojona
moja znajoma miała duży problem z trądzikiem pomogły jej naświetlania jakimiś lampami nie wiem dokladnie ale wyglada super a i też się stara o dzidzie!
a nie wiesz jaki drogi ten zabieg naświetlania jest??
ja mam taki apetyt od pierwszych dni ciazy czy byly mdlosci czy nie wciagam rowno a pomidory to moje przeklenstwo nie moge sie pochamowac :-) i byl etap 2 mc ze dzien bez pomidora to nie dzien

ehhhh to jak nie mozna to trzeba przecierpiec a moze jednak wizyta u prywatnego dermatologa???? moze cos zaradzi....
ja zawsze prywatnie chodze do dermatologa ale nic mi już nie pomaga ale chyba muszę się jeszcze do jakiegoś wybrać bo naprawde nie chcę mi sie z domu wychodzić

Mój M radzi najpierw wizyte u dermatologa wyjdzie ci taniej:tak:i popros aby ci zapisał lek na pryszcze:tak:np. on miał taki lek ze to była butel;eczka w kształcie szminki i na końcu miał gąbeczke i przytykasz to do pryszczy i to wyleczy je mój M bardzo to chwali i myj twarz mydłem antybakteryjnym PROTEX LUB MYDŁO SIARKOWE plus ten lek i masz super twarz bo te zabiegi teraz mi powiedział że robił po podleczeniu tych pryszczy:tak:
mydło siarkowe wczoraj sobie zakupiłam bo już sie wszystkiego łapię żeby tylko wyglądać lepiej

Witam się:-)

wpadłam się pochwalić;-) ponieważ jutro pana profesora nie ma to egzamin był dzisiaj:tak:
i mam się czym pochwalić bo dostałam 5:-):-):-):-):-)

A teraz Was troche poczytam:tak:

Nie mam siły Was czytać, przepraszam..
Chcę się z Wami pożegnać..Może nie na zawsze, ale jednak..
U mnie jest bardzo źle..dowiedziałam się wczoraj bardzo złych rzeczy o sobie, mojej byłej ciąży i ewentualnie przyszłej..
Jestem zmęczona, zrezygnowana, bez życia..bo życie jest bezsensu..

Nie mam siły Was czytać, przepraszam..
Chcę się z Wami pożegnać..Może nie na zawsze, ale jednak..
U mnie jest bardzo źle..dowiedziałam się wczoraj bardzo złych rzeczy o sobie, mojej byłej ciąży i ewentualnie przyszłej..
Jestem zmęczona, zrezygnowana, bez życia..bo życie jest bezsensu..
kochana PM co sie stało??
nie uciekaj od nas!!! wyzal sie wygadaj może ci ulży kochanie :tak:
nie poddawaj się proszę!! nie ma takiej sytuacji z której nie byłoby wyjścia bo po burzy zawsze wychodzi słońce. Zobaczysz ułoży się i będziesz wspaniała mamusią dla swojego bobaska!!

Ostatnia edycja:
OlaPM - co się dzieje - nie uciekaj od nas:no:
co się dowiedziałaś - coś od lekarza - jakieś przeszkody w zafasolkowaniu czy co!!!:-(
:-)moj M wlasnie siedzi na internecie i szuka vitaminek na poprawienie zolnierzykow, bardzo mnie to cieszy.
Ale M wyszkoliłaś:-D:-D:-D
a szwagierka rozmawiala z mezem swojej kolezanki (gin. ktory kiedys pracowal w klinice) ze zawsze mozna znalesc choc jednego J.Bonda :-)
Dobre - będzie 007 na pewno;-)

Bernardko - jak sie czujesz, jak zapalenie?
Cholera, sama na siebie jestem wściekła! Jajniki mnie bolą jakoś i tak myslę dlaczego. Do tej pory nic nie czułam, bo staranek nie było. A teraz już mam tysiąc mysli w głowie i pewnie zaraz będę mieć wszystkie objawy fasolkowe. Stara głupia baba!
No to witamy w gronie nakręcających się;-)
wiadomosc z ostatniej chwili jest nas na BB-staraczki ok.34 laseczki w tym 10 ciezarowek :-) nie jest zle, prawie 1/3 zafasolkowanych :-) tak trzymac
:szok::szok::szok: aż nas tyle:szok::szok::szok:
wiecie tak sobie dziś przypomniałam że Babo do nas nie zaglada ostatnio nie wiecie co si z nia stało dlaczego jej nie ma???
No właśnie - nie zagląda a obiecała chociaż raz na miesiąc - ciekawe jak jej IVF:sorry:
Bernardko - jak Ty pamiętasz o wszystkich:tak:

Kropeczko - dobrze, że chociaż nastrój masz juz lepszy przy tych fizycznych bólach:no:
przytulam mocno i wielki buziak dla Ciebie:tak:

Martynko - dobrze, że Cię Lolitka sprowadza do pionu:tak:
kto Ci powiedział, że jak bolą piersi i brzuch to tylko na @:wściekła/y:
trzymam kciuki do 12 za piękną betkę;-)
Witam wszystkie kobitki:-)Mam męża i staramy sie od sierpnia zeszłego roku o dzidziusia i jak narazie sie nie udaje:-(Poradzcie mi co mam zrobić aby sie udało.
Witaj:-)
jak to miło, że mamy siostry na BB:tak:
Ma ktoś namiar na zioła o działaniu pobudzającym wytwarzanie śluzu w całym organizmie?
Niunia - ja podobnie jak Zajączek łykam wiesiołek do owu:tak:
A co do suchości skóry i złego metabolizmu - zrób sobie badania na tarczycę - chyba, ze juz robiłaś:sorry:
Dobra...widze że jakoś spokojnie dzisiaj...Uciekam, bo dzieci mnie spychają z krzesła:D:D Miłego weekendu!!! Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku...do poniedziałku (chyba że jeszcze ud ami się zajrzeć jutro)
Jak to:-)
Dorwałaś neta w weekend:tak::tak::tak:
i to zabrałaś dzieciom:szok::szok::szok:

Wikulaa - miłej zabawy:tak:
jak to miło znaleźć coś w szafie - to tak samo jakby się coś nowego kupiło;-)
ja tez wlasnie szukam dobrego filmiku na dc i czekam na M oraz juz mysle co by tu ZNOW zjesc a dopiero po obiedzie i podwieczorku...wyzerka na wieczor, rozlozone wyrko i filmi obzarstwo kwitnie waga leci w gore :-):-)
Kroptusiu - jedz i rośnij aż do samego porodu - na zdrowie:tak:
gratuluje !!!!!
Dzięki:-)
Jeszcze dwa lata szkoły - II etap - potem własna terapia, superwizja i egzamin na certyfikat i mogę się tytułować psychoterapeutą:tak:

reklama
Andziu dziękuje ze pytasz juz lepiej mniej mnie boli i wcale już nie piecze jak siusiam ale nie przerywam antybiotyku żeby sie nie wróciło.
Gratuluje piątki z egzaminu jesteś super ja piątek mało miałam
tak mi sie co chwila przypomina któraś z dziewczynek

Do góry