reklama
jestes lepsza od mojej siostry - ona przytyła 22 kg (do 34 tyg) bo siostrzenica to wcześniak![]()
to mnie pocieszyłaś nie ma co

Pij kobito pij.
Becasue you are worth it !!:-)
No teraz jestem cała czerwona

Kochana - dzięki bardzo
Dobrej nocy:-)
Ja Was odwiedzę jutro po zajęciach (i terapii) więc wieczorkiem

madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
madzia właśnie patrze ze nasz ginekolog przyjmuje w poniedziałek wtorek i czwartek bo prywatnie idziesz takale w czwartek pewnie nie przyjmuje bo święto co poniedziałek lub wtorek;-)
To pójde w poniedziałek

gosia:)
z nadzieją w przyszłość
dzieki kochana...GOSIU-KOCHANIE-GRATULUJE SLONCE FASOLKI!!!!!! BARDZO SIE CIESZE, ZE MOJE PRZECZUCIA SIE SPELNILY....TAK MYSLALAM, ZE SIE UDA PO BADANIU-SUPER!!!
A wogole to witam sie...i oswiadczam, ze nadal kulawa jestem, noga spuchnieta i bardzo boli, ale zgodnie z zaleceniem rehabilitanta robie cwiczenia na m.czteroglowy, hehe...fajnie brzi:-)....mam nadzieje, ze rozruszam moje cudo za kilka dni na dobre:-)
Depresyjny nastroj zniknal, ale cieszyc sie tez nie mam za bardzo z czego....no chyba ze mi tu zaraz wiesci o kolejnych fasolkach podeslecie:-)
Przykro mi z powodu kolanka ale badz dobrej mysli...na pewno jakies rozwiazanie sie znajdzie...
niemozliwa jestes - jeszcze @ nie przyszla a ty juz myslisz o 3 inseminacji. Nie poddawaj sie tylko dlatego ze cie piersi bola... Mnie bola juz ze dwa tyg a jestem kilka dni po terminie @...ty sie chyba asekurujesz na wszelki wypadek...U mnie od wczoraj bóle piersi przy dotyku i wrażliwe sutki, zaczynają się więc objawy nadchodzącej @... natomiast wogóle nie bolą mnie jajniki i brzuch... zaczynam nastawiać się do 3 IUI... bo oczywiście się nie poddam!
witaj kochana i zostan z nami to wiele sie dowiesz i nauczysz a to pomoze szybciej zafasolkowac...Witam wszystkie kobitki:-)Mam męża i staramy sie od sierpnia zeszłego roku o dzidziusia i jak narazie sie nie udaje:-(Poradzcie mi co mam zrobić aby sie udało.
tak prywatnie, w realu???:-):-)witaj :-):-):-)
Kochane MADZIA to moja starsza siostra:-)super kobitka;-)
przestan juz sie tu wymadrzac.:-):-):-) Dopoki nie ma @ nadzieja jest - nie zapominaj o naszym motto...Kochana jesteś!
Jak pisałam wczesniej ból piersi świadczy u mnie zbliżającą się @ ... niestety
albo twoj gin ci podpowie gdzie takie badania mozna zrobic...MADZIA to moze zapytasz u nas tam w laboratorium i one najwyżej ci powiedza gdzie bo ja sama nie wiem![]()
mnie tez dodaly z 5 kg co u mnie jest bardzo duzo bo do tej pory od czasow liceum wazylam w okolicy 60kg a teraz 64 to standart...Ja muszę się ograniczać nie jem kolacji bo przez te hormony się przytyło... ale wam dobrze!
a ty jak z pod krakowa to mozesz sprobowac do dr Politowskiej, ma swoja stronke Centrum Dermatologiczne Zdrowia i Urody - M. Politowska chyba i to jest najlepszy dermatolog jakiego w zyciu spotkalam. Mnie po poronieniu wyleczyla z tradziku ktory rozsial mi sie po twarzy i ramionach w 2 miesiace mimo ze taka kuracja to min 6 m-cy. Wiedziala, ze staramy sie o dzidzie i dala taka kuracje ze szybko pozbylam sie paskudztwa...ktokolwiek ze znajomych do niej poszedl bez pudla potrafila trafna diagnoze postawic...a nie wiesz jaki drogi ten zabieg naświetlania jest??
ja zawsze prywatnie chodze do dermatologa ale nic mi już nie pomaga ale chyba muszę się jeszcze do jakiegoś wybrać bo naprawde nie chcę mi sie z domu wychodzić
gratulacje sloneczko !!! zasluzona 5!!!Witam się:-)
wpadłam się pochwalić;-) ponieważ jutro pana profesora nie ma to egzamin był dzisiaj
i mam się czym pochwalić bo dostałam 5:-):-):-):-):-)
A teraz Was troche poczytam![]()
nie no tak nas nie zostawiaj, nie ma tak beznadziejnych sytuacji, z ktorych nie byloby wyjscia. Podziel sie problemem a ulzy ci na pewno...Nie mam siły Was czytać, przepraszam..
Chcę się z Wami pożegnać..Może nie na zawsze, ale jednak..
U mnie jest bardzo źle..dowiedziałam się wczoraj bardzo złych rzeczy o sobie, mojej byłej ciąży i ewentualnie przyszłej..
Jestem zmęczona, zrezygnowana, bez życia..bo życie jest bezsensu..
no to do roboty...jak juz bedziemy mialy po garsci dzieci to bedziesz nas wysluchiwac zebysm,y nie oszalaly
Dzięki:-)
Jeszcze dwa lata szkoły - II etap - potem własna terapia, superwizja i egzamin na certyfikat i mogę się tytułować psychoterapeutą![]()

z nadzieją w przyszłość
wiesz co, wizyta rok temu kosztowala 80 zl a potem leki ale tego juz ci nie powiem bo nie pamietam, nie mialam zadnych zabiegow. Przejdz sie do niej bo warto.Centrum Dermatologiczne Zdrowia i Urody - M. Politowskadziękuje Gosiu za namiary na tą dermatolog a napisz mi proszę jaki koszt takiego leczenia moze być??
z nadzieją w przyszłość
z dzieckiem tez do niej chodzilam jak mi lekarka zasugerowala, ze mlody ma alergie pokarmowa... u niej okazalo sie ze to po prostu sucha skora i wystarczy odpowiednio ja traktowac...
reklama
Podziel się: