reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

LOREE tak tak jest duzo:-)

Wiecie co mam ochote na duuzą jogobelle i na kiwi i do tego jakieś super ciasto:-p
Tak wogóle denerwują mnie codzienne mdłości nie dość że je mam w nocy to jeszcze przez cały dzień musze czymś podjeść aby na chwile mineły a to dopiero 3 miesiąć a one tak mi dokuczaja:-(mam nadzieję że szybko mina bo kurcze normalnie wkurzają mnie różne zapachy :baffled:

O kurcze ciacho ci sie marzy:-DNapewno szybko przejdą te mdłości.Tak juz jest niestety,kazda kobitka jak chce mniec upragnione malenstwo musi przez to przejsc,mnie tez to kiedys czeka:-)

reklama
Witaj Kasiu chudzielcu sliczny brzuszek jak sprawy osobiste ogromny buziak dla Ciebie :*

.

Hej - e tam chudzielcu:) Sprawy osobiste bez zmian. Wczoraj byłaby pierwsza roznica łubu, M się nie odezwał, co prawda nie zna mojego numeru komórki (mam nowy), ale zna stacjonarny, maila, adres.. więc jakby chciał wykorzystać ten dzień na jakiś gest to by t ozrobił... eh zkoda gadać. Mari a jak u Ciebie? Kryzys minął?

O kurcze ciacho ci sie marzy:-DNapewno szybko przejdą te mdłości.Tak juz jest niestety,kazda kobitka jak chce mniec upragnione malenstwo musi przez to przejsc,mnie tez to kiedys czeka:-)

oj zjadło by się zjadło wczorajszy sernik nie zaspokoił mnie:rofl2:znam taką kobitke która teraz będzie mieć 4 dzidzusia i juz jest blisko porodu a niezaznała w rzadnej ciąży mdłości poprostu nie wie co to jest:-)tej to sie poszczęściło poprostu tylko się cieszyć:-)

Witam!!

Katarzynko brzusio super, ale on wcale nie jest ogromny, tylko bardzo zgrabny:-)

Loree - ja też wczoraj byłam na zakupach i same kobitki z brzuchami widziałam i mój M też, masakra, też tak chcę...

a oto prezent, który dostałam od mężusia na 1 rocznicę ślubu (brylancik:tak::happy:)

Załączniki

• naszyjnik.jpg
    naszyjnik.jpg
    62,3 KB · Wyświetleń: 50
oj zjadło by się zjadło wczorajszy sernik nie zaspokoił mnie:rofl2:znam taką kobitke która teraz będzie mieć 4 dzidzusia i juz jest blisko porodu a niezaznała w rzadnej ciąży mdłości poprostu nie wie co to jest:-)tej to sie poszczęściło poprostu tylko się cieszyć:-)

Niektóre tak mają,to tylko sie cieszyc:-)Ciekawe jaką ja bede mniała ciaze i jak będę przez to przechodziła,pewnie będę grubiutki malutki klopsik:-D

Hej!
Ja na chwilke tylko....czy sa jakiesnowe fasoleczki?

Zajaczku-kochany-dziekuje bardzo....juz Ty sama wiesz najlepiej za co:-);-):-)

Ekfiku-trzymam kciuki by bylo dobrze...nie poddawaj sie!

Asiq-przykro mi, ze tak wyszlo...mam nadzieje, ze ten cykl bedzie dla Ciebie optymistyczny i szczesliwy!

Kasiu79-sliczny zgrabny brzuszek!!!

Mari27...witaj, ale dlugo do nas nie zagladalas....co u Ciebie?

ANDZIAS-gratulacje kochanie!!!! Medal na 5tke Ci sie nalezy-za 5tke-jestes wielka!!!

OluPM...co sie stalo kochanie????

Buziaki dla wszystkich babeczek!

reklama
Wikulaa-sliczna zawieszka!
Gratuluje!
Ja mam jutro 2a rocznicę slubu...i bedę ją spędzala solo, maz w Londynie a ja w kraju...bezsensu...ale może potem uda nam się to odbić:-)

Do góry