kilolek
podwójna listopadowa mama
ja wszystkie ciuszki prałam w Bobasie, a sporo miałam używanych i w nie najlepszym stanie. I wszystko mi się pięknie doprało, bez wybielaczy. Do dziś nie używam żadnych odplamiaczy tylko tego bobasa.Dzieki za odp
Co do ruchow dzidzi, to ja je czuje najczesciej jak siedze lub leze, tez nieregularnie, ale na wysokosci lona...A Wy piszecie, ze juz wyzej
. Moze ja nie czuje ruchow niuni, tylko co innego?
Wczoraj pol dnia segregowalam ciuszki po synku i na wieczor bylam tak zmeczona jakbym wagon wegla przerzucila! Najwiecej ciuszkow mam na chlopca na 74-80cm(bo dostalam od znajomej) i 80-86cm. Najmniej na 56 i 62-dokupie jak juz bede wiedziec kto mieszka w moim brzuszku:-). Najbardziej wkurzylam sie, poniewaz duuuzo ciuszkow tych na najmniejsze rozmiary, czyli na 0-3mce dostalo brzdkich przebarwien-zolte plamy
. Najczesciej ciuszki biale i jasno niebieskie, ale jestem wsciekla
. Martwie sobie, czy to zejdzie. Juz kupilam 2 vanisze-do koloru i bialego, i od jutra zaczynam systematyczne pranie ciuszkow-oby zeszlo...Bo szkoda ich, naprawde sliczne. A wydawalo sie, ze dobrze je zabezpieczylam. Moral? Ciuszki nie moga lezec. Musza byc w uzyciu lub odswiezane. Madry Polak po szkodzie.:-(
No a ja swoich ciuszków jeszcze ze strychu nie zdjęłam. Sama nie dam rady, a mój M. jakoś zebrać się nie może. Miejsce już zrobiłam... :-)