madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Dziewczyny jesteście kochane naprawdę mam w was wsparcie, bo oprócz M. i mojego ojca wiecie tylko wy!
kurde tak bardzo bym chciała by się w końcu udało!
Napewno zostaniesz superową mamuśka:-).Niema co się martwic

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jesteście kochane naprawdę mam w was wsparcie, bo oprócz M. i mojego ojca wiecie tylko wy!
kurde tak bardzo bym chciała by się w końcu udało!

cześc Aga zabierz mnie ze sobą na ten aerobikMartynko życze Fasoleczki:-)
Kochane a ja już po pracy. Zrobiłam testa owu i wyszla jedna krecha
Idę się przebrac, spakowac bo na 18:45 mam aerobik
;-)
:-)To przez branie luteiny lub duphastonu puchnie się i jest słabsza przemiana materiidziewczyny ja od ponad tygodnia sie obserwuje co i ile jem i tak doszłam do wniosku że mam bardzo slabą przemianę materii bo ja nie jem bardzo dużo a czuje sie tak jakbym zjadała "konia z kopytami". Nie wiecie jakie są sposoby na poprawę przemiany materii??
cześc Aga zabierz mnie ze sobą na ten aerobik;-)
:-)

od jakiegoś miesiaca albo trochę dłuzej wygladam jakbym była w 5 m-cu ciażyTo przez branie luteiny lub duphastonu puchnie się i jest słabsza przemiana materii
ja mam to samo ... staje się balonemod jakiegoś miesiaca albo trochę dłuzej wygladam jakbym była w 5 m-cu ciaży
Ja biorę drugi cykl w pierwszym czułam sie okropnie bóle jajników i wieczorne mdłości, teraz w tym cyklu czuję się dużo lepiej tylko trochę puchne!ja od tego miesiaca biore duphaston jak jeszcze bardziej mnie rozpuszy to załamka, w ciazy bralam ale brzuch rósł wiec nie pomyslałam nawet ze duphaston tak moze działac![]()
kurcze ja się nie mieszcze w żadne spodnie jak tak dalej pójdzie to chyba słonicą zostaneja mam to samo ... staje się balonem

:-