reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

co Ci sie zajączku nasunęło?
Powiedziałam M ze nie chce opaść a on musi ze to moze po seksiku przyparłem ją do ściany i bidna boi sie opuscic bo przeciez jeszcze strzelają.. :-D:-D:-D:-D

tego jeszcze nie dopuszczam do głowy za wczesnie jest by o tym myslec dopiero 8dpo..
:-D:-D No mnie naszło coś właśnie w tych klimatach:-D:-D A mąż może niech spróbuję do niej przemówić;-)

reklama
oj mi sie marzy przekopac cale podworko i ogrod i zrobic cos sensownego z tego w koncu! :confused2: a teraz sie przymierzamt do malowania wszystkich scian w domu poza salonem! i co poniektorymi sufitami :-D
a z tym wstrzymaniem to wiesz teraz za to mamy juz duzo problemow! ja serce P. zzsk poki sie staramy nie moze rozpoczac leczenia! :confused2: wiec nie wiem komu na dobre wyszlo to odkladanie! :confused2:

U mnie to tylko pięknie brzmi. Za domem było mnóstwo starych, zaniedbanych drzew owocowych. Trzeba je wszystkie wyrwać z korzeniami. Po tym zostają mega dziury i trzeba wyrównać teren. Niestety w ziemi jest pełno kamieni i to utrudnia pracę. Ale przynajmniej wykorzystam ten kamień na taras- bo ładny jest:-)

Ja jak z jakiś powodów nie mogę wypić kawy, to piję zielona herbatkę. Całą ciążę tak piłam. Nie dość,że zdrowsza od kawy to jeszcze pobudza jak kawka.
JA piję tylko zieloną i czerwoną... Nie zauważyłam akurat takiego efektu zielonej herbaty, ale lubię:-)

a z tym wstrzymaniem to wiesz teraz za to mamy juz duzo problemow! ja serce P. zzsk poki sie staramy nie moze rozpoczac leczenia! :confused2: wiec nie wiem komu na dobre wyszlo to odkladanie! :confused2:
Evuniu...Właśnie, jak się czuję mąż?? Nie ma takiej możliwości leczenia żeby nie kolidowała z e staraniami??

JA piję tylko zieloną i czerwoną... Nie zauważyłam akurat takiego efektu zielonej herbaty, ale lubię:-)
Evuniu...Właśnie, jak się czuję mąż?? Nie ma takiej możliwości leczenia żeby nie kolidowała z e staraniami??
Zajączku tylko uważaj na czerwona herbatke bo wyplukuje Mg z organizmu!
a M. czuje sie kiepsko na razie przechodzi lekkie zalamanie! :confused2: ale wiem ze musi sie oswoic z tym co na niego spadlo i sie weźmie do roboty. wiec grzecznie czekam :sorry: a niestety na ta chorobe nie ma w zasadzie leku sa tylko "leki" ktore usmierzaja bol a jednen na rynku ktory jest w stanie spowolnic chorobę! :confused2: ale w rzeczywistosci jest to lek tzw skojazony bo jest kompletnie na cos innego i jakos tak wyszlo ze na to pomaga! ale niestety wplywa w 100% na produkcje zołnierzykow!

Zajączku tylko uważaj na czerwona herbatke bo wyplukuje Mg z organizmu!
a M. czuje sie kiepsko na razie przechodzi lekkie zalamanie! :confused2: ale wiem ze musi sie oswoic z tym co na niego spadlo i sie weźmie do roboty. wiec grzecznie czekam :sorry: jest kompletnie na cos innego i jakos tak wyszlo ze na to pomaga! ale niestety wplywa w 100% na produkcje zołnierzykow!
No patrz...nie wiedziałam!!! a piję minimum jedna dziennie!!! Musze znowu zakupić MG z B6:baffled:
Ciężka sytuacja kurcze, a w ogóle pracuje teraz, jest na zwolnieniu?? Czym sie zajmuje? Rzeczywiście nie lada zagwozdka jest...Zwłaszcza że tak źle działają leki na jakość spermy...

No patrz...nie wiedziałam!!! a piję minimum jedna dziennie!!! Musze znowu zakupić MG z B6:baffled:
Ciężka sytuacja kurcze, a w ogóle pracuje teraz, jest na zwolnieniu?? Czym sie zajmuje? Rzeczywiście nie lada zagwozdka jest...Zwłaszcza że tak źle działają leki na jakość spermy...
P. pracuje umyslowo :-p z biurze jest po prawie i audycie a pracuje w dziele zamowien publicznych - wewnętrznych (jakos tak), nazwy firmy nie bede wymieniac bo dość znana w Warszwie ;-) do dzisiaj nie mamy samochodu (wieczorkiem odbieramy - audi A4 combi 2002r :-D) wiec co dzien byly spacerki za lapke do autobusu i pare przesiadek! :-) wiec sie ciutek rozruszal a to bardzo ważne! no i chcemy na JOGE sie zapisac podobno daje rewelacyjne efekty! a nawet jak bede w ciazy nie bede musiala przerywac zajec! :-)

HEJKA KOBITKI:-)
U mnie słoneczko co ja mykam na spacerek b ma jeszcze padać dzisiaj co musze załapać moment promieni:-)

Aaa.. i jeszcze nie napisalam wam, ze dzis okolo 14 ide do gina i mam nadzieje, ze cos juz zobacze - dzis jest 26dpo i 41dc...trzymajcie kciuki...

kciukaski;-)

MADZIA a ty jak wczoraj byłaś u ginekologa:eek:jak tak to jak tam po wizycie ,skierowanie na badania plemniczków dostałaś;-)

"Rozmowy z szyjką" odcinek 1.. Zejdź maleńka..
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tak przemawiał ze ją wystraszył i tyle a w zasadzie jego przyjaciel przemawiał..
:rofl2::rofl2: toteż uważam że powinien porozmawiać osobiście a nie wysługiwać się przyjacielem:-D:-D:-D
P. pracuje umyslowo :-p z biurze jest po prawie i audycie a pracuje w dziele zamowien publicznych - wewnętrznych (jakos tak), nazwy firmy nie bede wymieniac bo dość znana w Warszwie ;-) do dzisiaj nie mamy samochodu (wieczorkiem odbieramy - audi A4 combi 2002r :-D) wiec co dzien byly spacerki za lapke do autobusu i pare przesiadek! :-) wiec sie ciutek rozruszal a to bardzo ważne! no i chcemy na JOGE sie zapisac podobno daje rewelacyjne efekty! a nawet jak bede w ciazy nie bede musiala przerywac zajec! :-)
Dobrze że chociaż pracę ma nie fizyczną. Bo w takiej sytuacji jeszcze więcej by się skomplikowało:-(
Ładny sobie wózeczek sprawiliście :-):-)My mamy A4 w sedanie ale z 99r. Mój w ogóle jest mega fanem AUDi. jak kupowaliśmy w zeszłym roku ja chciałam WW Passata, ale M. się uparł. Fakt że wcześniej miał B4 przez ponad 10lat i był zadowolony. Teraz jeżdze nim ja, bo nie ma czasu go sprzedać:-)
Joga może być super sprawą. Sama bym sie wybrała:-) a porozciągana będziesz:-)

reklama
Cześć Mari i Patrysiu:-):-)
No właśnie, jak tam Magda po wizycie?? dowiedziałaś się czegoś ciekawego?? Przekonałaś męża do badań??

Do góry