reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
przykro mi rowniez ale bedzie dobrze... ja tez pierwsza ciaze poronilam a za pol roku juz bylam drugio raz w ciazy szczesliwie donoszonej i bez komplikacji... a czy ty teraz bralas duphaston czy luteine od poczatku kiedy dowiedzialas sie, ze jestes w ciazy??

tak brałam lekarz mi ja przepisał profilaktycznie, ale i tak nie pomogła...

Witam się ze wszystkimi:happy:

Aaa.. i jeszcze nie napisalam wam, ze dzis okolo 14 ide do gina i mam nadzieje, ze cos juz zobacze - dzis jest 26dpo i 41dc...trzymajcie kciuki...

Gosia mam nadzieję, że zobaczysz pęcherzyk i że wszystko będzie dobrze - ja byłam u 2 lekarzy (w szpitalu i prywatnie) w tym czasie i mi odmówili USG, powiedzieli, że za wcześnie i że promieniowanie może zaszkodzić, ale ja miałam krwawienia, Tobie pewnie USG zrobią:tak:

hej dziewczynki
chce wam tylko powiedziec,ze u mnie jdnak zle sie uklada, beta nie rosnie a to znaczy ze zabieg mnie nie ominie...trzymajcie kciuki abym szybko wrocila do zdrowia, buziaki
Elfa - bardzo, bardzo mi przykro, przytulam mocno - zdrowiej szybciutko i wracaj do Nas!

Skąd wy bierzecie suwaczki z długością cyklu? Wszędzie widzę tylko już dla zafasolkowanych.
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
tu na przykład:-)

Mari-wyslalam ci wiad o NHS na priva:-) w razie jakis pytan-polecam sie:-)

kropeczko ciesze sie ze kolanko sie zgina i co dzien bedzie lepiej - zobaczysz...a patrysia 86 to siostra madzi84

Dziekuje kochanie....a te fluidki to reglamentowane od Ciebie czy jak...bo prosze i prosze i nic....:-)
Kiedy idziesz do gina itd??? napisz cos wiecej ....jak juz cie tu zlapalam to wypytam:-)

Kropeczko dobrze,że już coraz lepiej z nóżką. W końcu ile można nic nie robić tylko leżeć, co? ????:-D:-D:-D
A tak poważnie to zdrowiej szybciutko.
Sprawdziłam - Madzia 84 to siostra Patrysi. Dlatego się zdziwiłam,że rozmawiają głównie przez BB.:-)
.

Dzieki kochanie...no prawda....od tego lezenia juz mnie boli pieta:-D:tak::-D

SUPER,ze z nózia juz lepiej oby tak dalej i do przodu :tak::-D

No teraz to tylko ma dojsc do siebie po zabiegu a leczenie to dopiero sie zacznie....i to nie bedzie tak hop-siup...wiec zbieram sily....fizyczne i psychiczne:-)

. U nas zapisy są w grudniu tego roku na rok 2010:szok::szok::szok:
Wcześniej nie ma szans.

No i prosze...pomysl na biznes gotowy....prywatne przedszkole:tak:

tak brałam lekarz mi ja przepisał profilaktycznie, ale i tak nie pomogła...

Elfiku-Kochanie-bardzo mocno przytulam....kiedy idziesz do lekarza? Wiem, ze teraz nasze pocieszanie jest na nic, bo bardzo cierpisz....ale uwierz mi-jeszcze wyjdzie u Ciebie slonko, jeszcze bedzie pieknie!!!!

Kanka....czy ty to Ty? czys to Ty "gan" zgubila???

Hello :-)
Eve- widze po suwaczku ze staranka rozpoczete, super :tak: Trzymam kciuki ;-)
Dzieki Liluniu! :sorry:
hej dziewczynki
chce wam tylko powiedziec,ze u mnie jdnak zle sie uklada, beta nie rosnie a to znaczy ze zabieg mnie nie ominie...trzymajcie kciuki abym szybko wrocila do zdrowia, buziaki
Bardzo mocno przytulam! :-( i zycze szybkiego powrotu do zdrowka... nie rozumiem tego ... i jednoczesnie też sie takich wydarzen bardzo boje! :confused2:

Elfiku-Kochanie-bardzo mocno przytulam....kiedy idziesz do lekarza? Wiem, ze teraz nasze pocieszanie jest na nic, bo bardzo cierpisz....ale uwierz mi-jeszcze wyjdzie u Ciebie slonko, jeszcze bedzie pieknie!!!!

To ta sama osoba:-D:-D:-D
Oj pogubiłas się kochana.
Prywatne przedszkole to jest dobry pomysł. Bo u nas nie dość,że trzeba prawie rok wcześniej zapisywać dziecko to jeszcze są dodatkowe warunki- np. najpierw przyjmują dzieci matek pracujących. A jest tak mało miejsc,że te, które dopiero chcą iść do pracy, nie maja szans na przyjęcie dzieciaka. I koło się zamyka, bo jak tu iść do pracy?
A z ta Twoją piętą- jak nie urok, to ...

Tak, to ja:-D - skróciłam sobie, żeby było prościej:tak:
Pojawiam się i znikam, codziennie Was czytam, ale różne nastroje mam i jakoś mi się wydaje, że troszkę zbędna tu jestem:baffled: - ale to nie tylko ja tak mam, dużo dziewczyn tak pisało. Ciąża mi daje w kość, nie mam sily na nic, z córką czułam się świetnie, a teraz to ledwo wstaję, śpię pół doby i dalej mi mało (zawsze spałam 6-7 godzin), a tam nie marudzę już

Nie ma wieści od Kroptusi? Wczoraj pojechala na do szpitala i na razie nic nie wiadomo?

reklama
Dziekuje kochanie....a te fluidki to reglamentowane od Ciebie czy jak...bo prosze i prosze i nic....:-)
Kiedy idziesz do gina itd??? napisz cos wiecej ....jak juz cie tu zlapalam to wypytam:-)
kochana- pisalam juz dzis ze ok 14 bede u gina - wlasnie sie zbieram a fluidki wysle po wizycie coby juz wiadomo bylo czy fasolka jest...nie chce slepakami strzelac...:-):-):-)

Do góry