reklama
Joanna73
uzależniona od BB
a ja tylko sie przywitam
jezdzila m2 godziny jestem padnieta :-( nadrobie i poczytam wieczorkiem jak maz pojdzie na nocke do pracy
mąz obiadek ugotowal super oby sie tylko nie zepsul

anka26_x_07
Mama Laury :)
Dowikla ja tez bym chciala juz upaly
Mlena zdazysz pomyc i posprzatc heheh

anka26_x_07
Joanna jak ja bym chciala tak wejsc do domku i miec obiadek gotowy
ehhh tak sie nie da ktos musi pracowac

Dowikla ja tez bym chciala juz upaly
no to zalezy Lena spi róznie czesto po pół godzinki a kazde stuknięcie już ja budzi

anka26_x_07
Najgorsze jest uczenie dziecka spac w ciszy ja od urodzin Laura uczylam ja zasypiac przy tv i z pozytywka teraz my imprezujemy a lali spi obok w pokoju i nic jej nie obudzi:-)
Witaj JOASIU
Ale masz dobrego meza

Do wieczorka Kochana:-)
Moje na szczescie maja dosyc twarde sny i nie musze chodzic na paluszkach

A wieczorem to juz wogole jak juz usna to moze byc halas a i tak beda spaly,ale ja uczyłam Je tak od malego
Moglam Je przenosic z wozka do lozeczek,rozebrac a i tak spaly dalej:-)
Ale masz dobrego meza

Moje na szczescie maja dosyc twarde sny i nie musze chodzic na paluszkach

anka26_x_07
Ide Laure polozyc na drzemnke i musze pranie rozwiesic.Obrac ziemniaki i skonczyc grzybki:-)
I wroce tu
I wroce tu

reklama
normalnie szlag mnie trafi 

pamiętacie jak się wkurzałam ,że zamówiłam na allegro dla mojego chrześniaka hulajnoge i zero odp. na maile itp. w końcu łaskawie przysłali tyle ,że hulajnoga po pół godz. cała się wygięła dzieciakowi tak że kółka się cofnęły do środka takie g.. a teraz nie chcą mi uznać reklamacji no k.. mać

pamiętacie jak się wkurzałam ,że zamówiłam na allegro dla mojego chrześniaka hulajnoge i zero odp. na maile itp. w końcu łaskawie przysłali tyle ,że hulajnoga po pół godz. cała się wygięła dzieciakowi tak że kółka się cofnęły do środka takie g.. a teraz nie chcą mi uznać reklamacji no k.. mać
Podziel się: