reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

No sie masz Lachonie jeden :-D
jak tam Twój suwaczek-który robisz cyklu czy ciążowy-he???

Cholery z tym suwaczkiem dostanę! Zrobiłam go kilka razy i zawsze wszystko ok. Tylko wstawić go nie mogę. I dla mnie to znak !;-);-);-)
Wstawię ciążowy za chwilę i tyle!:-D
Ten sobie odpuszczam.

reklama
Badaicka czytałam Twoją historię o pierwszej ciąży. Co to za baba co wymyśliła,że w ciążę nie zajdziesz bo masz za małą macicę! Skąd się biorą tacy lekarze:szok:

Tak sobie mysle, ze dziewczyny tutaj strasznie duzo kasy wydaja na testy
;-)
1,29zl to az tak wiele nie jest.. mam testy paskowe (kupowalam razem z owulacyjnymi), jeszcze chyba dwa mi zostały, bo na te aptekowe po 10 czy 16zł to troszke mi szkoda..

buu M mi powiedzial ze mnie nie bedzie całował bo mam metaliczny smak.. i faktycznie tak tez czuje.. wrrr.. nawet nie idzie sie niczego napic..

Szalony Pączku....

Bedziesz pierwszym Zajacem w historii forum ktoremu oficjalnie uszy poobrywam...za pączka i nie tylko:-D:tak::-D
Oj zajaczku, zajaczku...co ja z Toba mam....:crazy::laugh2::crazy:

Ale wtedy to już nie mam pomysłu skąd te moje plamienia.
Zobaczymy.

No ja jestem baaaardzo ciekawa co wyjdzie bo sma sie z plamkami mecze...

Wstawię ciążowy za chwilę i tyle!:-D
Ten sobie odpuszczam.

I to jest podejscie! tak trzymaj Loree!:tak:

ok zmykam na zupke...zimno jak diabli, musze jakies grzanki z czosnkiem zrobic do zupki to moze sie rozgrzeje....

Do potem dziewczyny!

Badaicka czytałam Twoją historię o pierwszej ciąży. Co to za baba co wymyśliła,że w ciążę nie zajdziesz bo masz za małą macicę! Skąd się biorą tacy lekarze:szok:
Wiesz mój obecny G jak mu o tym powiedziałm to śmiał się strasznie :-D i stwierdił,ze za mały to ta pani ma mózg:-D;-)
teraz juz wiem,ze nie ma zbyt małej macicy na to zeby być w ciązy :rofl2:
jestem tego żywym przykładem.Faktycznie moja macica jest malutka,mniejsza niz to określaja te ich normy ale rozciagła się pieknie kiedy Paula rosła w środku i wszystko było okiej

Kropeczko jak hormony będą ok, to już nie mam koncepcji, zobaczymy co lekarz powie. Pójdę do tego ostatniego.
Ja dziś wyciągnę gdzieś M na obiad bo nie chce mi się gotować. Może niezbyt dietetycznie Pizza Hut:-)

To jeszcze nic! slyszalyscie juz wiesci z kostnicy??? Bedzie wiecej na ten temat w Faktach na TVN, ale podali rano info, ze lekarz przyjechal do chorej, stwierdzil zgon kobiety, zapakowali w worek cialo, odstawili do kostnicy, on wydal akt zgonu itd...rodzina zaczela zalatwiac pogrzeb, trumna itd...i co...:happy::no::happy:
w kostnicy-nie wiem kiedy-czy na nastepny dzien czy w tym samym.....jakis ruch w worku............
Sluchajcie ta babka zyje-jest teraz w szpitalu, wiecej w Faktach:-)
I tak optymistycznym zmartwychwstaniem sie zegnam i do potem!

reklama
To jeszcze nic! slyszalyscie juz wiesci z kostnicy??? Bedzie wiecej na ten temat w Faktach na TVN, ale podali rano info, ze lekarz przyjechal do chorej, stwierdzil zgon kobiety, zapakowali w worek cialo, odstawili do kostnicy, on wydal akt zgonu itd...rodzina zaczela zalatwiac pogrzeb, trumna itd...i co...:happy::no::happy:
w kostnicy-nie wiem kiedy-czy na nastepny dzien czy w tym samym.....jakis ruch w worku............
Sluchajcie ta babka zyje-jest teraz w szpitalu, wiecej w Faktach:-)
I tak optymistycznym zmartwychwstaniem sie zegnam i do potem!
Nie mogę normalnie oplułam monitor :-D:-D:-D

Do góry