reklama
Kamylka
Entuzjast(k)a
Ja kiedys mialam nawal zabawek dla Marcela i w rezultacie bawil sie wszystkim i niczym,czyli tutaj stuknal,tam puknal.Pochowalam prawie wszystkie i wyjelam jakos niedawno,moze z 2 miesiace temu i mialam dziecko na 2 dni z glowy
Garnuszek,robocik co mowi,mis co opowiada bajki-to wszystko sprawdzilo sie niedawno i bawi sie caly czas tym,dokupilam mu tylko puzzle dodatkowo z drewna jak bylismy w zeszlym roku jeszcze(w Smyku maja serie drewnianych zabawek-polecam),zeby uczyl sie slowek i zabawa na calego.Teraz jak pojade to w empiku robie nurka w dzial ksiazek dla dzieci,bo te obrazkowe mu sie juz przejadly
Luiza ma pokazny spadek
:-)+te co tescie dowioza

ana545
Mama Gabrysia
Boże nasze dziecko ma już tyle zabawek, że chyba rok żadnej nie kupie!
Przyszedł do nas pocztą już garnuszek na klocuszek od dziadków na dzień dziecka
![]()
I przy okazji kupiłam jej książeczkę (strasznie jej się spodobała)
![]()
i taką małpkę do spacerówki
![]()
![]()
Larkaa zakupowe wspanialoci!!! Ja tez tak szaleje

MonikaWroclaw84
Mama Mateuszka
tez mamy tą książeczke
jest rewelacyjna
i duzo grzechotek
Mateusz kocha swoje pluszowe, nakręcane grające sloneczko. ciagle je przytula
Za chwile kupujemy mu mate edukacyjna - tez fisher preisa
Za chwile kupujemy mu mate edukacyjna - tez fisher preisa
a my na chrzciny dostaliśmy taki wózek
ESPIRO JET Baby Design- spacerówka + OKRYCIE ++!! (651330787) - Aukcje internetowe Allegro
ESPIRO JET Baby Design- spacerówka + OKRYCIE ++!! (651330787) - Aukcje internetowe Allegro
pbg
mama Zuzanki ;)
A ja jak na razie wpadłam w wir zakupów "ciuszkowych", by wymienic garderobę Zuzi na letnią - u nas pogoda wspaniała, prawie Afryka
Ale kupiłam jeszcze fajny gryzaczek - Zuzia go uwielbia,
i kubeczek do kaszki (ten środkowy) - to połączenie smoczka z rurką, choć nie wiem czy małej przypadnie do gustu

i kubeczek do kaszki (ten środkowy) - to połączenie smoczka z rurką, choć nie wiem czy małej przypadnie do gustu
Załączniki
mikimauro
Fanka BB :)
sama zastanawiam sie nad takim smoczkiem - gryzaczkiem, Max mi szaleje z ząbkami [ tzn. chyba coś się dzieje bo się ślini i palkuszki śśie cały czas, a smoczek to niezabardzo chce]A ja jak na razie wpadłam w wir zakupów "ciuszkowych", by wymienic garderobę Zuzi na letnią - u nas pogoda wspaniała, prawie Afryka![]()
Zuzia napewno polubi ten kubeczek, jeśli nie teraz to napewno jak będzie starsza. Maja ma taki i go uwielbia, musze go wymienić na nowy [ koniecznie ten sam kolor] bo już się nam troszke zużył. kubek bardzo polecam
reklama
pbg
mama Zuzanki ;)
sama zastanawiam sie nad takim smoczkiem - gryzaczkiem, Max mi szaleje z ząbkami [ tzn. chyba coś się dzieje bo się ślini i palkuszki śśie cały czas, a smoczek to niezabardzo chce]
Zuzia napewno polubi ten kubeczek, jeśli nie teraz to napewno jak będzie starsza. Maja ma taki i go uwielbia, musze go wymienić na nowy [ koniecznie ten sam kolor] bo już się nam troszke zużył. kubek bardzo polecam
problem tylko z tym gryzaczkiem jest taki, że trzeba nauczyć dziecko ładować go sobie do buzi i nie ssać jak przy smoczku. A te kubeczki to rzeczywiście strasznie popularne, a Maja już pewnie tak przyzwyczajona do koloru, że z innego by pić nie chciała

Podziel się: