reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

moja kuzynka właśnie co tydzień daje dziecku inną zabawkę, a potem spowrotem je daje do szafy i wyciąga za jakiś czas. Wtedy dziecko skupia się na jednej zabawce i jest w stanie poznać wszystkie jej funkcje :)

reklama
Ja kiedys mialam nawal zabawek dla Marcela i w rezultacie bawil sie wszystkim i niczym,czyli tutaj stuknal,tam puknal.Pochowalam prawie wszystkie i wyjelam jakos niedawno,moze z 2 miesiace temu i mialam dziecko na 2 dni z glowy:zawstydzona/y::-DGarnuszek,robocik co mowi,mis co opowiada bajki-to wszystko sprawdzilo sie niedawno i bawi sie caly czas tym,dokupilam mu tylko puzzle dodatkowo z drewna jak bylismy w zeszlym roku jeszcze(w Smyku maja serie drewnianych zabawek-polecam),zeby uczyl sie slowek i zabawa na calego.Teraz jak pojade to w empiku robie nurka w dzial ksiazek dla dzieci,bo te obrazkowe mu sie juz przejadly:tak:Luiza ma pokazny spadek:tak::-)+te co tescie dowioza

Boże nasze dziecko ma już tyle zabawek, że chyba rok żadnej nie kupie! :D
Przyszedł do nas pocztą już garnuszek na klocuszek od dziadków na dzień dziecka
000060_1.jpg

I przy okazji kupiłam jej książeczkę (strasznie jej się spodobała)
ksiazeczka2.jpg

i taką małpkę do spacerówki
465663b1.jpg

Malpka-Zawieszka-do-wozka_Fisher-Price,images_big,31,FPN2541.JPG

Larkaa zakupowe wspanialoci!!! Ja tez tak szaleje :laugh2: tak mylalam ze 300 zl za takie krzeselko jak ty masz trzeba wszedzie dac

a my na chrzciny dostaliśmy wózek -laskę taki o jakim marzyliśmy, matę edukacyjną ,masę ciuszków i mnóstwo grzechotek ale co z tego jak Nikosia interesuje tylko pieluszka

A ja jak na razie wpadłam w wir zakupów "ciuszkowych", by wymienic garderobę Zuzi na letnią - u nas pogoda wspaniała, prawie Afryka :-D
Ale kupiłam jeszcze fajny gryzaczek - Zuzia go uwielbia,
i kubeczek do kaszki (ten środkowy) - to połączenie smoczka z rurką, choć nie wiem czy małej przypadnie do gustu

Załączniki

• blue_gummy-teether500x500.jpg
    blue_gummy-teether500x500.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 40
  • easiflow_kit_girls1203521419_15.jpg
    easiflow_kit_girls1203521419_15.jpg
    55,2 KB · Wyświetleń: 40
  • easiflow_replacement_spouts.jpg
    easiflow_replacement_spouts.jpg
    1,6 KB · Wyświetleń: 108
A ja jak na razie wpadłam w wir zakupów "ciuszkowych", by wymienic garderobę Zuzi na letnią - u nas pogoda wspaniała, prawie Afryka :-D
Ale kupiłam jeszcze fajny gryzaczek - Zuzia go uwielbia,
i kubeczek do kaszki (ten środkowy) - to połączenie smoczka z rurką, choć nie wiem czy małej przypadnie do gustu
sama zastanawiam sie nad takim smoczkiem - gryzaczkiem, Max mi szaleje z ząbkami [ tzn. chyba coś się dzieje bo się ślini i palkuszki śśie cały czas, a smoczek to niezabardzo chce]
Zuzia napewno polubi ten kubeczek, jeśli nie teraz to napewno jak będzie starsza. Maja ma taki i go uwielbia, musze go wymienić na nowy [ koniecznie ten sam kolor] bo już się nam troszke zużył. kubek bardzo polecam

reklama
sama zastanawiam sie nad takim smoczkiem - gryzaczkiem, Max mi szaleje z ząbkami [ tzn. chyba coś się dzieje bo się ślini i palkuszki śśie cały czas, a smoczek to niezabardzo chce]
Zuzia napewno polubi ten kubeczek, jeśli nie teraz to napewno jak będzie starsza. Maja ma taki i go uwielbia, musze go wymienić na nowy [ koniecznie ten sam kolor] bo już się nam troszke zużył. kubek bardzo polecam

problem tylko z tym gryzaczkiem jest taki, że trzeba nauczyć dziecko ładować go sobie do buzi i nie ssać jak przy smoczku. A te kubeczki to rzeczywiście strasznie popularne, a Maja już pewnie tak przyzwyczajona do koloru, że z innego by pić nie chciała :-D:-D

Do góry