reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Patrysia ja bałabym się Amstaffa. Zwłaszcza przy dziecku. Nie lubię takich psów. Ja muszę mieć psa takiego miśka, do którego się można przytulać. Zanim kupiłam owczarka czytałam sporo o nich, bo zależało mi na tym,żeby moje dziecko miało z nim dobry kontakt i żebym ja się nie bała. I nie żałuję, jest kochany. Ale jak ktoś go nie zna to nie wejdzie na naszą działkę. Niby ma dopiero rok, ale już wygląda na dorosłego.

reklama
na 99% tak wynika to z wykresow jak i moich doznan bolesnych jajnikow + sluzem moge sie podzielic :zawstydzona/y: (sorry)

Mi lekarz powiedział, że objawy mogą być wszystkie a i tak owulacji nie ma... takie to dziwne są nasze organizmy kobiece...:confused2:

Idź do gina i niech zobaczy jajniki... ja miałam badane od 11 dc i było widać że pęcherzyki są małe i nie pękają....:-(
Życzę Ci z całego serduszka aby u Ciebie było wszystko ok, ale nie czekaj tylko pędź do doktora i niech potwierdza owulkę :tak:

wrocilam wsciekla:crazy: no tak okropnie wyszlam na tych zdjeciach sluchajcie ze masakra!! mam je jutro do odebrania ale chyba ich bezczelnie nie odbiore bo nie chce miec takich brzydkich zdjec na dyplomie:zawstydzona/y:
kupilam sobie termometr elktroniczny i bede sie mierzyc od nastepnego cyklu znowu:tak:
nie wiem dziewczyny co mi jest ale od ponad tygodnia ciagle mi sie cos dzieje zustami! ja raz w zyciu kilka lat temu mialam malenka opryszczke i czasam mi lekko pekna np od zima ale posmaruje tlusta ochronna pomadka i na drugi dzien schodzi.... a od jakiegos wlasnie ponad tygodnia co chwile mnie pieka, pekają .. smaruje pomadka, kreme i nic! jak juz jest lepiej to dzis znowu mam ztsraszny dyskomfort na nich.. juz nie wiem co mam zrobic....:-(
:-D tos mnie rozbawila! :laugh2: oj moze jutro spojzysz na nie inaczej i stwerdzisz ze nie jest tak zle!?
a co do pekajacej skorki czy ust radze pojesc wit. B compleks ;-) nawet przelamac na pol i posmarowac w miesjce pekniecia! ;-)

nono czekam na testowanko ps.ja tez miałam jedno serduszkowanie i to 2 dni przed owulka tak wiec i moze zdarzyć się że nie trzeba cały czas aby zafasolkowac;-)

No to Patrysia będzie miała córeczkę :-D Jeśli faktycznie było tak jak piszesz to na BANK DZIEWUSZKA będzie :laugh2: Fajnie, bo już chłopczyka masz :tak:

:-) Brzoskwinko... Liczę na Tą Twoją fasolę ( i Loree także) bo tu jakaś posucha ostatnio:-(
ciesze sie bardzo ale jednak to nie w tym miesiącu.. tempka spadła.. więc nie pozostaje nic innego jak sie jeszcze poseksić z M przed @ przeczekać @ i dalej jechana..

Byłam dziś w urzędzie pracy.. kolejny raz sie podpisać.. wypatrzyłam jakieś ogłoszenie na pracownika biurowego a w sumie podejrzewam ze to sprzedawca w sklepie z oknami:) no coż dobre i to.. a jeszcze wracalismy z Głuchołaz to prawdopodobnie "smietnik" zrobił fote mojemu M.. same kłopoty.. masakra..

Mi lekarz powiedział, że objawy mogą być wszystkie a i tak owulacji nie ma... takie to dziwne są nasze organizmy kobiece...:confused2:
Idź do gina i niech zobaczy jajniki... ja miałam badane od 11 dc i było widać że pęcherzyki są małe i nie pękają....:-(
Życzę Ci z całego serduszka aby u Ciebie było wszystko ok, ale nie czekaj tylko pędź do doktora i niech potwierdza owulkę :tak:
wsio sie zgadza tylko jakby nie bylo owu to nie bylo by na wykresie temp fazy wyzszych temp :sorry: poniewaz wyzsza temp powodowana jest wzrostem progesteronu ktory produkowany jest przez cialko zotke po peknietym pecherzyku! a u mnie jest wyrazny wzrost temp i utrzymuje sie az do @ ;-)

:-D tos mnie rozbawila! :laugh2: oj moze jutro spojzysz na nie inaczej i stwerdzisz ze nie jest tak zle!?
a co do pekajacej skorki czy ust radze pojesc wit. B compleks ;-) nawet przelamac na pol i posmarowac w miesjce pekniecia! ;-)
hehe bo ja na zdjeciach legitymacyjnych czy dyplomowych naprawde wychodze strasznie nie wiemcholera czemu tak mam.....:confused2: wogole patrze na zdjecie i wygladam zupelnie inaczej niz w rzeczywistosci....:sorry:
dzieki za rade ewuniu.... moze rzeczywiscie mam brak witamin juz sama nie wiem.....

ciesze sie bardzo ale jednak to nie w tym miesiącu.. tempka spadła.. więc nie pozostaje nic innego jak sie jeszcze poseksić z M przed @ przeczekać @ i dalej jechana..

Byłam dziś w urzędzie pracy.. kolejny raz sie podpisać.. wypatrzyłam jakieś ogłoszenie na pracownika biurowego a w sumie podejrzewam ze to sprzedawca w sklepie z oknami:) no coż dobre i to.. a jeszcze wracalismy z Głuchołaz to prawdopodobnie "smietnik" zrobił fote mojemu M.. same kłopoty.. masakra..

Oj Nektarynko nie smutaj się. Wszystko się jakoś ułoży! U mnie piękna pogoda , więc i nastrój lepszy.

Patrysia ja bałabym się Amstaffa. Zwłaszcza przy dziecku. Nie lubię takich psów. Ja muszę mieć psa takiego miśka, do którego się można przytulać. Zanim kupiłam owczarka czytałam sporo o nich, bo zależało mi na tym,żeby moje dziecko miało z nim dobry kontakt i żebym ja się nie bała. I nie żałuję, jest kochany. Ale jak ktoś go nie zna to nie wejdzie na naszą działkę. Niby ma dopiero rok, ale już wygląda na dorosłego.

kochana one tylko z pozoru sa groźne moja sunia jest taka kochana że tylko merda ogonkiem (i co byśmy chcieli bo u nas kiedyś wkradziono się do warsztatu dlatego taka rasa)to ona bardziej się łasi do obcych niz by ugryzła:-pona bardzo kocha ludzi(ogólnie tego nie wie sie ale ta rasa baaardzo kocha ludzi)to zależy tez od własciciela kto jak pieska wychowa nawet owczarek by mógł byc zły gdyby go źle wychowano:sorry:fakt nie powiem jednak to nie jest do konca rasa Amstaff tak nie groźna bo jakiś instynkt maja ale jak się je wychowa(naszą nie trzeba ona sama taka od siebie jest)to są naprawde kochane:tak:moja siostrunia może potwierdzić hehe zamiast na nią szczeknąć bo ją widziała pierwszy raz to merda ogonkiem i się cieszy:-D

No to Patrysia będzie miała córeczkę :-D Jeśli faktycznie było tak jak piszesz to na BANK DZIEWUSZKA będzie :laugh2: Fajnie, bo już chłopczyka masz :tak:

oj baaaaaaaaardzo bym chciała nawet się wam coś przyznam:zawstydzona/y:ostatnio śniło mi się że urodziłam bliźniaki i oba to chłopcy a ja patrzałam cały czas ze smutkiem na dwa siusiaki i liczyłam na to że jednak może zobacze kaczuszke:-:)zawstydzona/y:ja za bardzo pragne teraz mieć córeczke że aż mi się to śni:zawstydzona/y::sorry:tak tak najważniejsze że zdrowe ale pragnięcia córeczki niestety nipotrafie od tak o tym niemyśleć:sorry:

reklama
Oj Nektarynko nie smutaj się. Wszystko się jakoś ułoży! U mnie piękna pogoda , więc i nastrój lepszy.
rano sie troszku smutałam.. ale juz mi lepiej.. no moze poza tym ze 3 stowki z portfela za fotke bedzie.. no cóz teraz zdjecia są bardzo drogie.. jak bedzie nie wyraznie to powiem ze nie płace za badziew :-D

Do góry